Jolanta08 Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 25 minut temu, elik napisał: 19.06. na Guciowe konto wpłynęła kwota 10,00 zł od Jolanta08. Bardzo serdecznie dziękujemy To jest moja stała dla Guciątka Quote
elik Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 4 minuty temu, Jolanta08 napisał: To jest moja stała dla Guciątka Bardzo serdecznie dziękujemy :) Quote
Jolanta08 Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 7 minut temu, Tola napisał: Dziękuję tez za wszystko, co się tutaj dzieje; za Waszą tutaj obecność, za chęć pomocy, słowa otuchy, za wiarę w dany Guciowi czas... Przysłowie, że przyjaciół poznaje się w biedzie pasuje do mojej historii z Guciem jak najbardziej. Świadomość, że małe Guciątko jest ważne dla tylu osób z dogo jest dla mnie bardzo ważne. U mnie nadziei na inną diagnozę już coraz mniej, ale wierzę, że Gucio będzie żył wbrew tej diagnozie jak najdłużej. Jest mi cięzko, ale byłoby gorzej, gdybym nie miała Waszego wsparcia. Pokochałam tego malucha ponad wszystko. Nie chcę się jeszcze smucić, chcę cieszyć się radością tego kochanego malucha dopóki można. Dziękuję jeszcze raz. Tolu ,Guciątko radziło jakoś sobie nie wiadomo jak długo z tym paskudztwem zanim trafił w Twoje opiekuńcze ręce. Niech się chłopak cieszy życiem tak długo jak to mu jest dane reszta się nie liczy ważne jest tu i teraz. Nie mogę się doczekać na filmik w roli głównej z tym małym bohaterem. Wyściskaj go mocno i powiedz mu ile dobrych duszyczek się o niego troszczy. 1 2 Quote
Onaa Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Biedny maluszek, ale on na szczęście nic nie wie i cieszy się życiem ile sił w łapkach :), przekochany jest i niesie radość nam Wszystkim , na przekór temu co złe w jego życiu. 2 Quote
Tola Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 55 minut temu, elik napisał: 19.06. na Guciowe konto wpłynęła kwota 10,00 zł od Jolanta08 deklaracja na VI. Bardzo serdecznie dziękujemy Joluś - bardzo Ci dziękuję, za wszystko - Ty wiesz... Quote
Radek Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: U mnie nadziei na inną diagnozę już coraz mniej, ale wierzę, że Gucio będzie żył wbrew tej diagnozie jak najdłużej. Mam na to wielką nadzieję. Quote
Nesiowata Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Witaj radosny, szczęśliwy psiaku. Niech to trwa wiecznie. |I czekaj na gości - znów będziesz miał możliwość żebrać, tulić się bez ograniczeń, zaglądać im w oczy tymi ufnymi oczkami... 2 Quote
Tola Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 Trochę zmieniły mi się plany i do Gucia zajechaliśmy dzisiaj - piesek wygląda i zachowuje się jak tydzień temu. 3 Quote
Tola Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 Mam jeszcze 2 filmiki, ale nie potrafię wstawić - kto może pomóc? Quote
Havanka Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Bardzo cieszą tak radosne zdjecia Gucia ! Psiaczek wyraźnie przybrał na wadze, to znaczy, że apetyt mu dopisuje i zachowuje sie jak zdrowy pies ! Oby jego szczęście trwało jak najdłużej ! Podziwiam jego piękną "koszulkę"... 1 Quote
elik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Kilka razy próbowałam napisać co czuję. Nie mogę. Przesłodki psiaczek. Żal serce ściska i nie wychodzi :( 1 3 Quote
Tola Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 Filmik z Guciem - chyba wstawiłam sama! IMGP3809.MOV Quote
Nesiowata Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Trzymaj się maleńki - chyba nie ma człowieka, który Cię zobaczy i jest w stanie nie pokochać. 2 Quote
Jolanta08 Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Filmik i zdjęcia to miód na moje serce, Guciątko jesteś wielki jak ja cię uwielbiam. Tolu pod Waszą opieką maluch kwitnie i tryska radością życia. Miłej niedzieli dla wszystkich fanów Guciątka 1 Quote
Havanka Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 10 godzin temu, Tola napisał: Filmik z Guciem - chyba wstawiłam sama! IMGP3809.MOV Brawo ! Udało się ! Gucio jest niesamowity ! Rozpiera go energia i ogromna radość ! Widać, jak się cieszy z Waszego przyjazdu. 1 Quote
Gusiaczek Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Guciątko Kochane, rozbrykane, szczęśliwe <3 Polecenie przelewu ustawione, po wpłynięciu pieniędzy proszę o potwierdzenie na wątku ;) 1 Quote
elik Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Guciątko Kochane, rozbrykane, szczęśliwe <3 Polecenie przelewu ustawione, po wpłynięciu pieniędzy proszę o potwierdzenie na wątku ;) Gusiaczku chyba wiesz, że zawsze to robię :) Quote
b-b Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Przykro i szkoda,że opinie co do tego czegoś się pokrywają. Oby chłopak jeszcze miał trochę czasu zakosztować szczęścia i miłości. 1 Quote
Tola Posted June 24, 2018 Author Posted June 24, 2018 11 godzin temu, Jolanta08 napisał: Filmik i zdjęcia to miód na moje serce, Guciątko jesteś wielki jak ja cię uwielbiam. Tolu pod Waszą opieką maluch kwitnie i tryska radością życia. Miłej niedzieli dla wszystkich fanów Guciątka Guciem opiekuje się p. Alicja i to jej należą się największe słowa uznania. To jest właściwie nasz Dt dla kotów, ale gdy trzeba było zabierać Gutka z lecznicy, a nie było gdzie, to p. Alicja od razu podjęła decyzję, żeby zabierze malucha do siebie. To p. Alicja jest teraz "całym światem" małego Gucia. 3 4 Quote
Poker Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Chwała pani Alicji za jej wielkie i dobre serducho. Quote
Nesiowata Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Witaj cudny Guciu, korzystaj ze wszystkiego. Jesteś takim kochanym i dzielnym psiakiem. Quote
Recommended Posts