b-b Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 Dzisiaj doszły wpłąty od: Poker - 100zł p. Irena z Katowic 20zł agat21 - 10zł Bardzo z Abi dziękujemy! :) Quote
anica Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Jesteśmy i zaciskamy 12 godzin temu, Anula napisał: Jutro dla Abi będzie stresujący dzień ale wyjątkowy,otrzyma wolność.Trzymam kciuki za jutro. Tola,wybierz dla Abi najpiękniejsze akcesoria z naszych,niech dziewczynka wygląda wyjątkowo.Obiecałam jej to. Jak słodko! Anulko ,kochana jesteś! Quote
Onaa Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Trzymam mocno kciuki za Abisię. Dzisiaj jej wielki dzień. 1 Quote
b-b Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 1 godzinę temu, anica napisał: Jesteśmy i zaciskamy Jak słodko! Anulko ,kochana jesteś! Jak nie jak tak ;) 22 minuty temu, Zagrodowy pies polski napisał: Trzymam kciuki za Abi 11 minut temu, Onaa napisał: Trzymam mocno kciuki za Abisię. Dzisiaj jej wielki dzień. Trzymajmy kciuki aby Abi dała sobie pomóc! Najbardziej między 13.00 a 14.00 :) 1 Quote
b-b Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 40 minut temu, Anula napisał: A kto ma zabrać Abi do Murki? Murek☺ Quote
Anula Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Przed chwilą, b-b napisał: Murek☺ To czekam z niecierpliwością na wiadomości. Quote
Tyśka) Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 I ja trzymam. I siedze jak na szpilkach... oby tym razem się udało! Quote
Bogusik Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Nie wytrzymałam napięcia i zadzwoniłam do Mureczki...Abi zabrana ze schroniska i obecnie jest u weta i jutro ją obierają :) Kasia napisze sama coś więcej jak znajdzie chwilę czasu aby wejść na dogo 1 Quote
Onaa Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Przed chwilą, Bogusik napisał: Nie wytrzymałam napięcia i zadzwoniłam do Mureczki...Abi zabrana ze schroniska i obecnie jest u weta i jutro ją obierają :) Kasia napisze sama coś więcej jak znajdzie chwilę czasu aby wejść na dogo Udało się ! Pewnie trochę stresu było. Quote
Anula Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Być może Abi dostała jakiś środek uspakajający.Najważniejsze,że już jest wszystko co złe za nią. Quote
Tola Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Abi wyjechała ze schronu ok. 13. 20, wtedy dostałam sms od Murki. Powiadomiłam od razu b- b, ale na pewno jest w pracy i nie może pisać, ja tez dopiero wróciłam. Z tego co wiem, to pracownicy wynieśli Abi z boksu już w klatce, Murka nic więcej nie wiedziała, ale wieczorem na pewno napisze więcej. Ja wierzę, że będzie dobrze i że Abi swoim zachowaniem przypomina Suzi, która teraz śpi w łóżku, a w schronie miała podobną opinię;). No i do Dredzi, vel Halinki, vel Bajki, która też ma własną kanapę;) Quote
Tola Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Akcesoria dla Abi - wyglądają na delikatne, ale w rzeczywistości są ok, TZ wybrał jedne z najszerszych. Abi chyba będzie w nich do pysia, jak myślicie;) Quote
Anula Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 6 minut temu, Tola napisał: Akcesoria dla Abi - wyglądają na delikatne, ale w rzeczywistości są ok, TZ wybrał jedne z najszerszych. Abi chyba będzie w nich do pysia, jak myślicie;) Sądzę,że tak.A na jutro następne komplety Tola szykuj. Quote
Tola Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 11 minut temu, Anula napisał: Sądzę,że tak.A na jutro następne komplety Tola szykuj. Szykuję, szykuję, a teraz uciekam - odnalazł się maluch, którego chce zabrać Brga, wieczorem wszystko napiszę na zamojskim. Quote
Havanka Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Najgorsze już za Abi. Opuściła schron i mam nadzieję, ze na zawsze ! Quote
Tola Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Te piękne, kolorowe smyczki, obrózki i szeleczki to prezent od Bogusi,Anuli i b-b - dla zamojskich bezdomniaków- mam w czym wybierać;) Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Będzie wyglądać jak elegancja modna panienka:) Quote
Tyśka) Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 2 godziny temu, Bogusik napisał: Nie wytrzymałam napięcia i zadzwoniłam do Mureczki...Abi zabrana ze schroniska i obecnie jest u weta i jutro ją obierają :) HURRRA! Quote
Recommended Posts