anica Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Potrzebna Pomoc!!! Kochane ciocie z Warszawy, sytuacja losowa, potrzebna Pomoc w przechowaniu kota :) może któraś mogłaby dzisiaj przetrzymać kota od godź ok 13 do ok17 kotka będzie w klatce, trzeba ją tylko przetrzymać/ kot może być dowieziony w okolice Ursusa lub w inne miejsce do domówienia/ sprawa tylko na dzisiaj! na teraz! jeśli ktoś może pomóc proszę o telefon do ULV 786116007 Nieaktualne! kotka przygarnięta , Dziękujemy :) Quote
malagos Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 Anico, zapytałam córkę, ale będzie cały dzień na uczelni... Quote
anica Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 4 minuty temu, malagos napisał: Anico, zapytałam córkę, ale będzie cały dzień na uczelni... Dziękujemy Malagos ,buziak dziękuję Sprawa załatwiona! :) Quote
anica Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 1 minutę temu, Jo37 napisał: Czyli pomoc już nie potrzebna? .. już Nie, temat ogranięty ale dziękuję za zainteresowanie :) Quote
malagos Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 Wpłynęły pieniądze z bazarku Havanki: 160 zł, dzięki i dopisujemy na pierwszej stronce. Quote
Havanka Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 2 godziny temu, malagos napisał: Wpłynęły pieniądze z bazarku Havanki: 160 zł, dzięki i dopisujemy na pierwszej stronce. Małgosiu, dziś dostałam jeszcze jedną, ostatnią wpłatę - 50 zł, którą zaraz przeleję na Twoje konto. Kiedy dojdzie, proszę, potwierdź odbiór całości - 210 zł na wątku: Quote
b-b Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Zaglądam do malucha. Fajnie,że kastracja na koszt gminy. Przynajmniej się na coś przydadzą. Quote
malagos Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 9 godzin temu, b-b napisał: Zaglądam do malucha. Fajnie,że kastracja na koszt gminy. Przynajmniej się na coś przydadzą. Tak, chociaż w tym temacie dobrze nam się z gminą współpracuje. Dziś Karutek nie dostał śniadanka, ale jakoś zbytnio się tym nie przejął, jak w ubiegłym tygodniu nasza tymczasowa Tosia (ona ma jakieś spaczone to poczucie głodu, poza jedzeniem nic dla niej nie istnieje). Na 15.00 Tomek przywiezie glutka do Makowa, ja podejdę do lecznicy, bo dziś mam dyżur w biurze w Makowie i ...o te kciuki prosimy... Quote
konfirm31 Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 I ja trzymam. Ciekawa jestem, czy przepuklina też będzie zoperowana za jednym zamachem? 1 Quote
malagos Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Havaniu, na koncie już cała wpłata, potwierdzam na bazarku :) Dziękuje Złota Kobieto! Quote
wawer Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Trzymaj się, piesku! Jeszcze trochę i będziesz w swoim domku. Wyprawka już czeka, a Laska z Pikusiem warują pod bramą :). Quote
jola_li Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Jeszcz tylko trochę, Maluszku i zaczniesz nowe życie! Trzymam kciuki! Quote
Havanka Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 9 godzin temu, malagos napisał: Havaniu, na koncie już cała wpłata, potwierdzam na bazarku :) Dziękuje Złota Kobieto! Niech się maluszkowi wiedzie w nowym domku ! Przynajmniej tak mogłam pomóc. Quote
Recommended Posts