Radek Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 8 godzin temu, agat21 napisał: Dzisiaj to jeszcze jako tako, bo wstawać do roboty nie trza, ale jutro na pewno będę na czworaka schodzić z łóżka i to tyłem! :( Witaj w klubie;) Quote
Onaa Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 Mufka życzy Wszystkim dobrego udanego tygodnia :D. Quote
kiyoshi Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 zagądam do cudnej..... gdzie ten domek, taka wspaniała psinka się marnuje:) Quote
Onaa Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 Wspaniała Izo i niewielka, tutaj zdjęcie przy 6 kg Beni. Quote
Onaa Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 A Mufeczka była wczoraj na szczepieniu na wirusówki i zaczipowaniu. Opis z wizyty u weta : "Obie koleżanki zaliczyły wizytę, radośnie wchodząc do gabinetu i witając wetkę na dwóch łapkach ,za co zostały poczęstowane suszoną kaczką . Mufcia ,zaszczepiona /45zł/i zaczipowana /40zł/. Przy czipowaniu troszku zapiszczała bidulka , bo to przecież jest bardzo gruba igła ,ale szybko zapomniała i radośnie buszowała po gabinecie szukając dalej smaczków." Cudo nie sunia :D. Dobrego dnia :). Edit: dołączam zdjęcie paragonu oraz chipa i szczepienia w książeczce Mufki. 3 1 Quote
Elisabeta Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Mufcia nigdy nie przestanie mnie zachwycać... Czy ona ma jakieś wady? 1 Quote
agat21 Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Pewnie nie ma żadnych, bo w sumie po co jej wady? :) 1 Quote
Onaa Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 Przed chwilą, agat21 napisał: Pewnie nie ma żadnych, bo w sumie po co jej wady? :) :) Quote
elik Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Wiem, że Mufka ma szanse na dom, a tu taka cisza ? Quote
Onaa Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 Podchodzę do tego na spokojnie, ponieważ Państwo byli w dt z ogłoszenia o Benię. Zapoznali także Mufcię i ona się im spodobała i wg nich ona lepiej pasuje do ich psiaka, którego niedawno adoptowali ze schroniska i szukali dla niego towarzystwa. Rozmawiałam dzisiaj z panią i umówiłam się na piątek na wizytę przedadopcyjną, zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
Elisabeta Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Mocno trzymam kciuki za Mufkę. I za jutrzejszą wizytę i za Ciebie, Onaa. Najważniejsze, żeby Państwo, jeśli są dobrym Domkiem, "nie wyszli" od pani Ewy bez psiaka. 1 Quote
Nesiowata Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Trzymam kciuki Mufinko. Może to właśnie Twój domek ? A i kumpel przyda się w pakiecie. Quote
Onaa Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Witamy w czwartek :). Przyszły pieniążki dla Mufki od: uxmal - 10zł dotta1311 - 20zł bardzo dziękuję :). Quote
seramarias Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Sorki, że tak się upominam na watku , ale w poniedziałek wyszła moja stała na kwiecień dla Mufci, nie zależy mi na wpisach, ale chciałabym wiedzieć czy doszła bo nie chciałabym wyjść na osobę niesłowną w razie gdyby coś poszło nie tak. Pisałam wcześniej na pw, ale tyle problemów było z dogo , że nie wiem czy dostałaś wiadomość. Quote
Onaa Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Przed chwilą, seramarias napisał: Sorki, że tak się upominam na watku , ale w poniedziałek wyszła moja stała na kwiecień dla Mufci, nie zależy mi na wpisach, ale chciałabym wiedzieć czy doszła bo nie chciałabym wyjść na osobę niesłowną w razie gdyby coś poszło nie tak. Pisałam wcześniej na pw, ale tyle problemów było z dogo , że nie wiem czy dostałaś wiadomość. Bardzo dobrze że pytasz na wątku bo faktycznie ostatnio z dogomanią różnie bywa, i jak sprawdzałam dzisiaj popołudniu to nie widziałam Twojej pw, ja czasami też nie wiem ostatnio czy jak wysyłam pw to napewno dochodzi. A jeśli chodzi o Twoją wpłatę to sprawdziłam i bardzo Cię przepraszam i dziękuję że byłaś czujna i zapytałaś :) bo faktycznie przeoczyłam a wpłynęły od Ciebie pieniążki dla Mufci 10zł, za co bardzo dziękuję. I jeszcze raz przepraszam. Quote
seramarias Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Cieszę się że wpłata doszła, już troszkę martwiłam się czy dobrze nr konta wpisałam . Nie masz, za co przepraszać wśród tylu wpłat zawsze coś się może zapodziać ;) Quote
Elisabeta Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Cały czas ciepłe myśli i kciuki za dzisiejszą wizytę przedadopcyjną dla Mufci. Quote
Onaa Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Niestety Pani odwołała dzisiejszą wizytę przedadopcyjną, i w ogóle sprawę adopcji. Napisała smsa , którego otrzymałam z godzinę temu, że mają sprawy rodzinne i muszą wyjechać, no cóż trudno :(. Widocznie tak miało być. Quote
Onaa Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Szukamy więc dalej dobrego domku dla Mufeczki, żeby Mufcia miała swojego kochającego człowieka :). 1 Quote
kiyoshi Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 uuu :( więc to nie był TEN dom na pewno :( Teraz czekamy juz tylko na ten właściwy;) Quote
Elisabeta Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Cierpliwie czekamy na Domek dla słodkiej Mufki. Quote
agat21 Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Pani strata, bo przecież nie Mufci. Ktoś inny będzie miał super psinkę zatem. Też dla wszystkich dobrych ciepłych świąt i jak najmniej okrucieństwa wobec zwierząt wokół.(~) (÷) (∆) 1 Quote
Recommended Posts