Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, agat21 napisał:

Dzisiaj to jeszcze jako tako, bo wstawać do roboty nie trza, ale jutro na pewno będę na czworaka schodzić z łóżka i to tyłem! :(

Witaj w klubie;)

Posted

A Mufeczka była wczoraj na szczepieniu na wirusówki i zaczipowaniu. Opis z wizyty u weta : "Obie koleżanki zaliczyły wizytę, radośnie wchodząc do gabinetu i witając wetkę na dwóch łapkach ,za co zostały poczęstowane suszoną kaczką . Mufcia ,zaszczepiona /45zł/i zaczipowana /40zł/. Przy czipowaniu troszku zapiszczała bidulka , bo to przecież jest bardzo gruba igła ,ale szybko zapomniała i radośnie buszowała po gabinecie szukając dalej smaczków."

Cudo nie sunia :D.
Dobrego dnia :).

Edit: dołączam zdjęcie paragonu oraz chipa i szczepienia w książeczce Mufki.

chip książeczka Mufci.jpg

paragon szczepienie i chipowanie.jpg

szczepienie.jpg

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Podchodzę do tego na spokojnie, ponieważ Państwo byli w dt z ogłoszenia o Benię. Zapoznali także Mufcię i ona się im spodobała i wg nich ona lepiej pasuje do ich psiaka, którego niedawno adoptowali ze schroniska i szukali dla niego towarzystwa. Rozmawiałam dzisiaj z panią i umówiłam się na piątek na wizytę przedadopcyjną, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posted

Sorki, że tak się upominam na watku , ale w poniedziałek wyszła moja stała na kwiecień dla Mufci, nie zależy mi na wpisach, ale chciałabym wiedzieć czy doszła bo nie chciałabym wyjść na osobę niesłowną w razie gdyby coś poszło nie tak. Pisałam wcześniej na pw, ale tyle problemów było z dogo , że nie wiem czy dostałaś wiadomość.

Posted
Przed chwilą, seramarias napisał:

Sorki, że tak się upominam na watku , ale w poniedziałek wyszła moja stała na kwiecień dla Mufci, nie zależy mi na wpisach, ale chciałabym wiedzieć czy doszła bo nie chciałabym wyjść na osobę niesłowną w razie gdyby coś poszło nie tak. Pisałam wcześniej na pw, ale tyle problemów było z dogo , że nie wiem czy dostałaś wiadomość.

Bardzo dobrze że pytasz na wątku bo faktycznie ostatnio z dogomanią różnie bywa, i jak sprawdzałam dzisiaj popołudniu to nie widziałam Twojej pw, ja czasami też nie wiem ostatnio czy jak wysyłam pw to napewno dochodzi.

A jeśli chodzi o Twoją wpłatę to sprawdziłam i bardzo Cię przepraszam  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,08_ZB_orig. i dziękuję że byłaś czujna i zapytałaś :) bo faktycznie przeoczyłam a wpłynęły od Ciebie  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig. pieniążki dla Mufci 10zł, za co bardzo dziękuję. I jeszcze raz przepraszam.

Posted

Niestety Pani odwołała dzisiejszą wizytę przedadopcyjną, i w ogóle sprawę adopcji. Napisała smsa , którego otrzymałam z godzinę temu,  że mają sprawy rodzinne i muszą wyjechać, no cóż trudno :(. Widocznie tak miało być.

Posted

Pani strata, bo przecież nie Mufci. Ktoś inny będzie miał super psinkę zatem. 

Też dla wszystkich dobrych ciepłych świąt i jak najmniej okrucieństwa wobec zwierząt wokół.(~) (÷) (∆)

• Like 1