Elisabeta Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 39 minut temu, Onaa napisał: A czy widać filmik ? Bo bo tych ostatnich zmianach to nie wiadomo co działa a co nie. Widać, widać. Piękny filmik i fotki i Twoje słowa, Onaa. Jak to dobrze, że wypatrzyłaś Mufkę. Przecież ona by w Radysach szybko przepadła. Taki Skarb. Cudne Mufiątko. I Tysia miała rację, że keksik. Sama widziałaś. Quote
Aska7 Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Na kompie mi się nie otwierał, ale na smartfonie tak : ) Mega słodziak z Mufci : ) Quote
Onaa Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 To jeszcze jeden filmik, chociaż najwięcej to jest Tobisia :D, trochę mniej Mufki i przez chwileczkę Benia :). https://www.youtube.com/watch?v=y3VBjAB6Hmc Quote
Elisabeta Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 9 godzin temu, Onaa napisał: To jeszcze jeden filmik, chociaż najwięcej to jest Tobisia :D, trochę mniej Mufki i przez chwileczkę Benia :). https://www.youtube.com/watch?v=y3VBjAB6Hmc Kochane psiaczki. Onaa, może zanieś ten filmik na wątek Beni. Benitka pokazuje się na moment, ale radość Fanek będzie wielka. O Mufce to już nie wiem, co pisać... 8 godzin temu, Radek napisał: Sama słodycz:) O właśnie. Dobrego dnia dla wszystkich zakochanych stąd. Quote
Onaa Posted March 22, 2018 Author Posted March 22, 2018 Witam wieczorkiem u słodkiego Mufiątka. Chociaż ja dzisiaj mam myśli zmartwione moją drugą podopieczną, która wprawdzie od kilku dni w ds ale choruje biedna już z dwa tygodnie i bardzo się o nią martwię, przepraszam Mufciu że tak u Ciebie na wątku ale smutno mi jakoś dzisiaj. Quote
Elisabeta Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Onaa, Mufcia na pewno się nie gniewa, że piszesz tu o chorej Bambi... Martwisz się, ale bądź dobrej myśli. Sunia ma dobrą opiekę w Domku i wróci do zdrowia. Trzymam kciuki u Mufki za Bambi. Quote
Gabi79 Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Mufcia jest fantastyczna, a w Tobisiu jestem od dawna zakochana!!! Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Słodka Mufinka, jak na ciacho przystało ;) :) Quote
Onaa Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 Witam w piątkowy przedwieczór u Mufci :). 20 godzin temu, Elisabeta napisał: Onaa, Mufcia na pewno się nie gniewa, że piszesz tu o chorej Bambi... Martwisz się, ale bądź dobrej myśli. Sunia ma dobrą opiekę w Domku i wróci do zdrowia. Trzymam kciuki u Mufki za Bambi. Dziękuję Elisabeto za słowa otuchy :). 20 godzin temu, Gabi79 napisał: Mufcia jest fantastyczna, a w Tobisiu jestem od dawna zakochana!!! Gabi :D. 51 minut temu, Gusiaczek napisał: Słodka Mufinka, jak na ciacho przystało ;) :) Tak Gusiaczku, Muffinka słodka jak ciasteczko ale nie przesadnie słodka, taka w sam raz ;). Quote
anica Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Jednak co filmik to filmik Tobiś widać najbardziej potrzebuje i zabiega o głaski, Mufcia subtelnie kręci się koło człowieka , pięknie się błyszczy ,zaraz widać że jej się 'poprawiło' Bambi, zdrowiej nie martw nas!... 1 Quote
Onaa Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 Dzień dobry :), miłej soboty :). https://images81.fotosik.pl/1025/7110ff43e70d71b8.jpg 2 Quote
Elisabeta Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Jaka Mufcia jest duża... 6 godzin temu, Onaa napisał: Dzień dobry :), miłej soboty :). Onaa, z taką śliczną fotką sobota na pewno będzie miła do samego wieczoru. Quote
Nesiowata Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Witaj śliczna, ale chyba jeszcze chociaż trochę poleż. Stanowczo za ktrótka ta noc. I komu to potrzebne? Quote
Gusiaczek Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Witaj Mufiątko :) 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Stanowczo za ktrótka ta noc. I komu to potrzebne? To jakiś absurd, od lat wiadomo, że zmiana jest bardzo niekorzystna przede wszystkim dla zdrowia :( Wprowadzili ją Niemcy w okresie I wojny - przemysł zbrojeniowy pracował pełną parą i chodziło o przedłużenie dnia by mniej zużywać energii elektrycznej i tak zostało Quote
agat21 Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Dzisiaj to jeszcze jako tako, bo wstawać do roboty nie trza, ale jutro na pewno będę na czworaka schodzić z łóżka i to tyłem! :( Quote
Onaa Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 Witam w niedzielne popołudnie :). Spokojnej udanej niedzieli :). Ja dzisiaj jestem zakręcona, i do tyłu z czasem ;). Mufeczka faktycznie wyszła na sporą przy swojej ulubionej koleżance Ulce :D, różnica między nimi nie jest jakaś widoczna, 13,5 kg Mufciowe i ok. 10 kg Ulcia, ale różnica jest w budowie, Ulka drobniutka, a Mufka słusznej budowy :D. Quote
Tyśka) Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Oglądam filmiki i zdjęcia naprzemiennie.. i och, śliczny ten nasz keksik :) Smaczny. :) Może komuś zamarzy się taki keksik na święta? :) Filmiki koniecznie dodałabym do ogłoszeń. 1 Quote
Onaa Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 A tutaj Mufinka na towarzyskim buszowaniu po ogródku :). 2 Quote
Elisabeta Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 14 minut temu, agat21 napisał: No pięknie się zadkiem ustawiła :DDD Agat, ale przyznasz chyba, że zadek nasza Mufcia też ma ładny. I ogon... Quote
agat21 Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 22 minuty temu, Elisabeta napisał: Agat, ale przyznasz chyba, że zadek nasza Mufcia też ma ładny. I ogon... No, ba! Bardzo ładny :)) 1 Quote
Recommended Posts