Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
39 minut temu, Onaa napisał:

A czy widać filmik ? Bo bo tych ostatnich zmianach to nie wiadomo co działa a co nie.

Widać, widać.happy.gif Piękny filmik i fotki i Twoje słowa, Onaa. Jak to dobrze, że wypatrzyłaś Mufkę. Przecież ona by w Radysach szybko przepadła. Taki Skarb. Cudne Mufiątko. wub.gif

Tysia miała rację, że keksik. Sama widziałaś.happy.gif  

Posted
9 godzin temu, Onaa napisał:

To jeszcze jeden filmik, chociaż najwięcej to jest Tobisia :D, trochę mniej Mufki i przez chwileczkę Benia :).

https://www.youtube.com/watch?v=y3VBjAB6Hmc

Kochane psiaczki. wub.gif Onaa, może zanieś ten filmik na wątek Beni. Benitka pokazuje się na moment, ale radość Fanek będzie wielka. happy.gif

O Mufce to już nie wiem, co pisać... 

8 godzin temu, Radek napisał:

Sama słodycz:)

O właśnie. 

Dobrego dnia dla wszystkich zakochanych stąd. happy.gif

Posted

Witam wieczorkiem u słodkiego Mufiątka.

Chociaż ja dzisiaj mam myśli zmartwione moją drugą podopieczną, która wprawdzie od kilku dni w ds ale choruje biedna już z dwa tygodnie i bardzo się o nią martwię, przepraszam Mufciu że tak u Ciebie na wątku ale smutno mi jakoś dzisiaj.

Posted

Onaa, Mufcia na pewno się nie gniewa, że piszesz tu o chorej Bambi...

Martwisz się, ale bądź dobrej myśli. Sunia ma dobrą opiekę w Domku i wróci do zdrowia. Trzymam kciuki u Mufki za Bambi. wub.gif

Posted

Witam w piątkowy przedwieczór u Mufci :).

20 godzin temu, Elisabeta napisał:

Onaa, Mufcia na pewno się nie gniewa, że piszesz tu o chorej Bambi...

Martwisz się, ale bądź dobrej myśli. Sunia ma dobrą opiekę w Domku i wróci do zdrowia. Trzymam kciuki u Mufki za Bambi. wub.gif

Dziękuję Elisabeto za słowa otuchy :).

20 godzin temu, Gabi79 napisał:

Mufcia jest fantastyczna, a w Tobisiu jestem od dawna zakochana!!!

Gabi :D.

51 minut temu, Gusiaczek napisał:

Słodka Mufinka, jak na ciacho przystało ;) :)

Tak Gusiaczku, Muffinka słodka jak ciasteczko ale nie przesadnie słodka, taka w sam raz ;).

Posted

Jednak co filmik to filmikspoko.gif Tobiś widać najbardziej potrzebuje i zabiega o głaski, Mufcia subtelnie kręci się koło człowieka , pięknie się błyszczy ,zaraz widać że jej się 'poprawiło' oczko.gif Bambi, zdrowiej nie martw nas!...

• Upvote 1
Posted

Witaj Mufiątko :)

8 godzin temu, Nesiowata napisał:

Stanowczo za ktrótka ta noc. I komu to potrzebne?

To jakiś absurd, od lat wiadomo, że zmiana jest bardzo niekorzystna przede wszystkim dla zdrowia :(
Wprowadzili ją Niemcy w okresie I wojny - przemysł zbrojeniowy pracował pełną parą i chodziło o przedłużenie dnia by mniej zużywać energii elektrycznej i tak zostało

Posted

Witam w niedzielne popołudnie :). Spokojnej udanej niedzieli :).

Ja dzisiaj jestem zakręcona, i do tyłu z czasem ;).

Mufeczka faktycznie wyszła na sporą przy swojej ulubionej koleżance Ulce :D, różnica między nimi nie jest jakaś widoczna, 13,5 kg Mufciowe i ok. 10 kg Ulcia, ale różnica jest w budowie, Ulka drobniutka, a Mufka słusznej budowy :D.

Posted

Oglądam filmiki i zdjęcia naprzemiennie.. i och, śliczny ten nasz keksik :) Smaczny. :) Może komuś zamarzy się taki keksik na święta? :)
Filmiki koniecznie dodałabym do ogłoszeń.

• Like 1