__Lara Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dziewczynki, zaglądajcie na bazarek ubraniowy, uzbierane pieniążki są dla Tuptusia: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-w-roznych-rozmiarach-na-uratowanego-od-utoniecia-tuptusia-do-7-04-22-00-a-134490/ :cool3::cool3::cool3: Quote
_bubu_ Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Tuptuś we wtorek znowu wybiera się na rehabilitację. Potrzebne pieniążki . Nerki jak narazie w porządku. będzie miał jeszcze robione badanie kontrolne. Kręgosłup niestety kiepsko. Tuptuś nadal bardzo sztywno chodzi. Mam nadzieje że rehabilitacja mu pomoże. zbliża się koniec miesiąca i niestety będzie trzeba opłacić rachunek w lecznicy.. Quote
majqa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 _bubu_ napisał(a):(...) Kręgosłup niestety kiepsko. Tuptuś nadal bardzo sztywno chodzi. (...).. Tuptuś ma rehabilitację...jaki są mu robione zabiegi? Czy biedak dostaje jakiś preparat z glukozaminą? Quote
irenaka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 _bubu_ napisał(a):Tuptuś we wtorek znowu wybiera się na rehabilitację. Potrzebne pieniążki . Nerki jak narazie w porządku. będzie miał jeszcze robione badanie kontrolne. Kręgosłup niestety kiepsko. Tuptuś nadal bardzo sztywno chodzi. Mam nadzieje że rehabilitacja mu pomoże. zbliża się koniec miesiąca i niestety będzie trzeba opłacić rachunek w lecznicy.. Bubu :loveu: Bardzo proszę przedstaw jak wygląda sytuacja finansowa Tuptusia ze szczegółami. Ludzie muszą mieć jasność jakie są długi w lecznicy. 100,00 przelałam na podane konto. Ale najważniejsze są w tej chwili pytania Majqi. Również proszę o szczegóły. Quote
_bubu_ Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 co do finansów to rachunek dostane na końcu miesiaca jak zawsze i wtedy bede wiedziala ile Tuptus ma do zapłacenia w lecznicy. a koniec miesiaca tuz tuz.. Więc jak bedzie podliczone to wam napisze. Tuptus dostaje Rimadyl , Arthrofos oraz Karsivan na serce. daje mu tez Calopet. Na rehabilitacji ma laser, pole magnetyczne, ultradzwięki, cwiczenia i masaz z masciami. Koszt jednej rehabilitacji to 30zl ze zniżka ( normalnie jest 50) plus transport. Quote
majqa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Nie sposób mieć słowo choćby zastrzeżenia. Medyczny full service. W takim układzie trzeba dać trochę czasu lekom i zabiegom. Stawy biedaka regują również na zmiany pogody, a ta, wahaniami, daje popalić. Quote
Maszaberla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zycze duzo zdrowia dla Tuptusia:loveu: jest w dobrych rekach Quote
Radek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Fantastycznie że psiak ma taką opiekę medyczną. Jesteście wspaniałe! Quote
bico Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dzięki Irenka, że się tu zjawiłaś:Rose: Wysłałam rzeczy na bazarek do Budryska, by coś z tego uciułać na Tuptusia, Lilu i kota Marleya, mam nadzieje, że paczka nie "zaginęła w akcji", gdzieś po drodze:roll: dojdzie wyplata, to też na te 3 bidy dorzucę...bosze, ta wyplata wieki idzie, zwlekają z nią do ostatniej chwili:mad: właśnie dziewczyny i chłopaki:razz:, jak już będzie znany tzw. "dług lecznicowy", to dajcie znać ile to pln. Ile kasy już jest, a ile jeszcze brakuje - trzeba mieć przejrzystość żeby działać;) Tuptek, trzymaj mi się tu dzielnie:loveu: Quote
_bubu_ Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Smyku - wysłałam konto na pw dzisiaj Tuptuś jedzie na kolejną rehabilitacje . Quote
irenaka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dziewczyny ( a może i chłopki);) Wydaje mi się, że ktoś jeszcze deklarował rzeczy na bazarek. Może ktoś kojarzy, żebym nie musiała całego wątku wertować?:shake: Quote
sleepingbyday Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 to ja byłam i bazarek jest, ale cos w nim za spokojnie, jak na mój gust... :shake: Quote
irenaka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 sleepingbyday napisał(a):to ja byłam i bazarek jest, ale cos w nim za spokojnie, jak na mój gust... :shake: A możesz nam wkleić link? Poskaczemy na bazarku i trochę rozruszamy towarzystwo:evil_lol: Quote
peate Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 skoro Budrysek jest taką skromnisią i się Wam tu nie pochwaliła, to ja ją wydam :diabloti: otóż w sobotę byłyśmy razem z Lolusiem i Tuptusiem na rehabilitacji. i w czasie kiedy pani rehabilitantka "obsługiwała" Lolusia to Budrysek (po króciutkim przeszkoleniu) sama robiła zabiegi ultradźwiękami na kręgosłup Tuptusiowi :lol: mówię Wam Tuptuś leżał sobie wygodnie na łóżeczku, a Budrysek klęczała przed nim na kolanach i "jeździła" mu po kręgosłupie tą "słuchawką" :evil_lol: widać zrobiła to fahowo, bo chwilę potem Tuptuś śmigał na spacerku jak nowo narodzony :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 prosze i zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-tuptusia-do-5-iv-134414/ Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 peate napisał(a):mówię Wam Tuptuś leżał sobie wygodnie na łóżeczku, a Budrysek klęczała przed nim na kolanach i "jeździła" mu po kręgosłupie tą "słuchawką" :evil_lol: widać zrobiła to fahowo, bo chwilę potem Tuptuś śmigał na spacerku jak nowo narodzony :evil_lol: No prosze, wspaniala robota:loveu: Quote
Recommended Posts