Gosiapk Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Czy ten tekst będzie do ogłoszeń cegiełkowych? Quote
marysia55 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 nie wiem .... ja tu tylko sprzątam :diabloti: bubu odezwij się, jakie mamy plany ??? :p:p Quote
bico Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Marysia55 - tekst, wyciskacz łez:placz: Musi kogoś za serducho chwycić:roll: Dziękujemy, za piękny tekst do allegro:Rose: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Myślę, że taki piękny tekst na pewno trafi na Allegro :loveu: Quote
marysia55 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 bico napisał(a):Musi kogoś za serducho chwycić:roll: mam taka cicha nadzieję, że ta nasza bida znajdzie jakis wrażliwy domek. Wiem że nie będzie to łatwe, ale ja jestem urodzoną optymistką :lol: Jeżeli w ten sposób przyczynię się do szczęścia Tuptusia to będę najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 rehabilitacja połączona z felinoterapią :lol: i w drodze powrotnej,na kolankach peate Quote
majqa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Sama widzisz Marysiu, jaką furorę zrobiłaś! :lol: Quote
_bubu_ Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='marysia55']nie wiem .... ja tu tylko sprzątam :diabloti: bubu odezwij się, jakie mamy plany ??? :p:p wystawiłam zwykłe allegro , myslałam , że o takie chodziło? Tuptuś - chcieli utopić bo jest stary i chory (597100492) - Aukcje internetowe Allegro Quote
marysia55 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='_bubu_']wystawiłam zwykłe allegro , myslałam , że o takie chodziło? Tuptuś - chcieli utopić bo jest stary i chory (597100492) - Aukcje internetowe Allegro bubu allegro jest na prawdę dobre :buzi: celem jest przecież znalezienie jemu domku, ale jeżeli pomyslimy kiedys docelowo o allegro cegiełkowym to tekst musi byc trochę zweryfikowany tzn. bardziej ustawiony pod leczenie i finansowanie Tuptusia. Quote
marysia55 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 majqa napisał(a):Sama widzisz Marysiu, jaką furorę zrobiłaś! :lol: dobra, dobra .... nie wykręcisz mi sie tutaj taki oględnym stwierdzeniem :evil_lol: dobrze wiem że jestes fachura w pisaniu tekstów więc poproszę o bardziej fachową ocenę tzn. co powinnam pominąć a co bardziej wyeksponować :diabloti::diabloti: " raz a szczerze" to mi sie przyda na przyszłość :cool3::cool3: Quote
marysia55 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 majqa napisał(a):Marysiu, nikt nie jest dość dobry, by nie istniał nad nim ktoś lepszy. Moja jedyna rada i absolutnie szczera to... PRÓBUJ. Po jakimś czasie, jeśli zachowasz swoje teksty zobaczysz sama, jak one się zmieniają, zmieniają wraz z Tobą. Nie poprzestawaj, kuj to żelazo, bo zdecydowanie jest ono gorące. :lol: majga dziekuje ... chociaż Twoja wypowiedź jest tak wysublimowana , że w moim odczuciu :lol::lol: mogłabyś startować na prezydenta RP i w tej chwili ma już jednoosobowy elektorat w mojej osobie :evil_lol::evil_lol: .... podziwiam cię kobieto za to co robisz na Dogo :loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 marysia55 napisał(a):(...) wiem że jestes fachura w pisaniu tekstów więc poproszę o bardziej fachową ocenę (...) Marysiu, nikt nie jest dość dobry, by nie istniał nad nim ktoś lepszy. Moja jedyna rada i absolutnie szczera to... PRÓBUJ. Po jakimś czasie, jeśli zachowasz swoje teksty zobaczysz sama, jak one się zmieniają, zmieniają wraz z Tobą. Nie poprzestawaj, kuj to żelazo, bo zdecydowanie jest ono gorące. :lol: Quote
Gosiapk Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Tuptuś zbiera pieniążki na dalszą rehabilitację. Quote
Maszaberla Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 marysia55 napisał(a):Maszaberla "stary" młody wiekiem współpracowniku, więc jedziemy w tandemie jak zwykle. Ja w weekend napisze tekst( mam nadzieje że będzie w miarę krótki-dla nie wtajemniczonych mam z tym problemy:lol:) i przeslę ci kasiorkę na opłacenie allegro z wyróżnieniem , a Ty ciachniesz piekne allegro. OK Oj spoznilam sie Marysiu, juz Allegro jest prawda?:oops: Quote
marysia55 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Maszaberla']Oj spoznilam sie Marysiu, juz Allegro jest prawda?:oops: YES ale nadrobimy to przy innej okazji, bo mam nadzieje że Tupusiowi wystarczy jedno :loveu::loveu::loveu: Quote
Maszaberla Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='marysia55']YES ale nadrobimy to przy innej okazji, bo mam nadzieje że Tupusiowi wystarczy jedno :loveu::loveu::loveu: Pamietaj prosze o mnie i w razie czego daj znac na pw... Quote
majqa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jedyna sprawa, jeśli pozwolicie podpowiedzieć, to... Gdyby, a oby nie, to allegro nie odniosło skutku, odnawiając je, zmodyfikujcie tytuł (kiedy znany spowszednieje, nowy przyciągnie uwagę). Quote
irenaka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Bico:loveu: Pięknie dziękuję za zaproszenie za wątek. Tym bardziej się cieszę, że już widzę na wątku moje ukochane 3xM:loveu: Nie może mnie tu nie być, bo Was uwielbiam:multi:. Mam na początek prośbę o numer konta na pw, przeleję jutro 100,00. Pytanie, czy już teraz ogłoszenia robić dla Tuptusia czy jak będzie w lepszej kondycji? Chętnie pomogę. Mogę też zrobić dwa bazarki jak ktoś nie ma czasu. Potrzebuję zdjęcia, opis rzeczy oraz ceny wywoławcze. I jeszcze pytanie do dziewczyn jak w tej chwili Tuptuś się czuje. Co z tymi nerkami, kręgosłupem? Jak duży jest Tuptuś? Jak się dogaduje z innymi psiakami? Strasznie dużo pytań, może coś przeoczyłam czytając wątek?:oops: Quote
Maszaberla Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Irenko, jak Ty to robisz ze zglaszasz sie zawsze tam gdzie musisz byc?:-) Quote
Gosiapk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Tupcio nadal sie rehabilituje, potrzebny domek i pieniążki na leczenie Quote
marysia55 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 irenaka napisał(a):Bico:loveu: Pięknie dziękuję za zaproszenie za wątek. Tym bardziej się cieszę, że już widzę na wątku moje ukochane 3xM:loveu: Nie może mnie tu nie być, bo Was uwielbiam:multi:. :buzi: witaj Irenko, Ty Aniele Stróżu tych najbiedniejszych ... ciągle zadaje sobie pytanie jak Ty nadążasz za tym wszystkim co się dzieje na Dogo :cool3: ( na sterydach jedziesz kobieto czy cuś :diabloti: ) kurcze, normalnie tytan dogomaniacki :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts