Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
Musi kogoś za serducho chwycić:roll:

mam taka cicha nadzieję, że ta nasza bida znajdzie jakis wrażliwy domek. Wiem że nie będzie to łatwe, ale ja jestem urodzoną optymistką :lol:
Jeżeli w ten sposób przyczynię się do szczęścia Tuptusia to będę najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem :loveu:

Posted

[quote name='_bubu_']wystawiłam zwykłe allegro , myslałam , że o takie chodziło? Tuptuś - chcieli utopić bo jest stary i chory (597100492) - Aukcje internetowe Allegro

bubu allegro jest na prawdę dobre :buzi: celem jest przecież znalezienie jemu domku, ale jeżeli pomyslimy kiedys docelowo o allegro cegiełkowym to tekst musi byc trochę zweryfikowany tzn. bardziej ustawiony pod leczenie i finansowanie Tuptusia.

Posted

majqa napisał(a):
Sama widzisz Marysiu, jaką furorę zrobiłaś! :lol:

dobra, dobra .... nie wykręcisz mi sie tutaj taki oględnym stwierdzeniem :evil_lol: dobrze wiem że jestes fachura w pisaniu tekstów więc poproszę o bardziej fachową ocenę tzn. co powinnam pominąć a co bardziej wyeksponować :diabloti::diabloti: " raz a szczerze" to mi sie przyda na przyszłość :cool3::cool3:

Posted

majqa napisał(a):
Marysiu, nikt nie jest dość dobry, by nie istniał nad nim ktoś lepszy. Moja jedyna rada i absolutnie szczera to... PRÓBUJ. Po jakimś czasie, jeśli zachowasz swoje teksty zobaczysz sama, jak one się zmieniają, zmieniają wraz z Tobą. Nie poprzestawaj, kuj to żelazo, bo zdecydowanie jest ono gorące. :lol:

majga dziekuje ... chociaż Twoja wypowiedź jest tak wysublimowana , że w moim odczuciu :lol::lol: mogłabyś startować na prezydenta RP i w tej chwili ma już jednoosobowy elektorat w mojej osobie :evil_lol::evil_lol: .... podziwiam cię kobieto za to co robisz na Dogo :loveu::loveu::loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
(...) wiem że jestes fachura w pisaniu tekstów więc poproszę o bardziej fachową ocenę (...)

Marysiu, nikt nie jest dość dobry, by nie istniał nad nim ktoś lepszy. Moja jedyna rada i absolutnie szczera to... PRÓBUJ. Po jakimś czasie, jeśli zachowasz swoje teksty zobaczysz sama, jak one się zmieniają, zmieniają wraz z Tobą. Nie poprzestawaj, kuj to żelazo, bo zdecydowanie jest ono gorące. :lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Maszaberla "stary" młody wiekiem współpracowniku, więc jedziemy w tandemie jak zwykle. Ja w weekend napisze tekst( mam nadzieje że będzie w miarę krótki-dla nie wtajemniczonych mam z tym problemy:lol:) i przeslę ci kasiorkę na opłacenie allegro z wyróżnieniem , a Ty ciachniesz piekne allegro. OK

Oj spoznilam sie Marysiu, juz Allegro jest prawda?:oops:

Posted

[quote name='Maszaberla']Oj spoznilam sie Marysiu, juz Allegro jest prawda?:oops:

YES ale nadrobimy to przy innej okazji, bo mam nadzieje że Tupusiowi wystarczy jedno :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']YES ale nadrobimy to przy innej okazji, bo mam nadzieje że Tupusiowi wystarczy jedno :loveu::loveu::loveu:

Pamietaj prosze o mnie i w razie czego daj znac na pw...

Posted

Jedyna sprawa, jeśli pozwolicie podpowiedzieć, to... Gdyby, a oby nie, to allegro nie odniosło skutku, odnawiając je, zmodyfikujcie tytuł (kiedy znany spowszednieje, nowy przyciągnie uwagę).

Posted

Bico:loveu: Pięknie dziękuję za zaproszenie za wątek.
Tym bardziej się cieszę, że już widzę na wątku moje ukochane 3xM:loveu:
Nie może mnie tu nie być, bo Was uwielbiam:multi:.
Mam na początek prośbę o numer konta na pw, przeleję jutro 100,00.
Pytanie, czy już teraz ogłoszenia robić dla Tuptusia czy jak będzie w lepszej kondycji? Chętnie pomogę.
Mogę też zrobić dwa bazarki jak ktoś nie ma czasu. Potrzebuję zdjęcia, opis rzeczy oraz ceny wywoławcze.
I jeszcze pytanie do dziewczyn jak w tej chwili Tuptuś się czuje.
Co z tymi nerkami, kręgosłupem? Jak duży jest Tuptuś? Jak się dogaduje z innymi psiakami?
Strasznie dużo pytań, może coś przeoczyłam czytając wątek?:oops:

Posted

irenaka napisał(a):
Bico:loveu: Pięknie dziękuję za zaproszenie za wątek.
Tym bardziej się cieszę, że już widzę na wątku moje ukochane 3xM:loveu:
Nie może mnie tu nie być, bo Was uwielbiam:multi:.

:buzi: witaj Irenko, Ty Aniele Stróżu tych najbiedniejszych ... ciągle zadaje sobie pytanie jak Ty nadążasz za tym wszystkim co się dzieje na Dogo :cool3: ( na sterydach jedziesz kobieto czy cuś :diabloti: ) kurcze, normalnie tytan dogomaniacki :lol::lol::lol: