Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki bidulek powinien już w ciepełku grzać doopkę, a nie w boksie siedzieć :-(, szczególnie przy chrych stawach.

Budrysku, choć u mnie straszna bida, bo co chwilę znajduję jakąś biedę na ulicy na na sterylki nie wyrabiam, ale podaj nr konta. Choć troszkę wpłacę.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Kanzajku dziękuję, że podnosisz maluszka, nim sie prawie nikt nie interesuje :(

ja się interesuje:razz: ale to nie wystarczy niestety:-(:-(:-( wczoraj pół nocy ludzi na wątek zapraszałam, ale więcej do szczeniorków przyszło niż do staruszka:-(:-(:-(
kochani, zaproście więcej ludzi, swoich znajomych i znajomych znajomych, podczepcie dziadka do innych wątków, bo nie damy rady:shake:
paczkę na bazarek wyślę, czekam wypłaty jak zbawienia :oops:

Posted

To jak ktoś się skusi, podzielimy pieniądze między psiaki.
Mam trochę rzeczy na bazarek - ciuszki, książki, ale nie mam czasu wystawić... :shake: Jak tylko się zbiorę, to wystawię aukcję dla staruszka.

Banner by się przydał.

Posted

anielica napisał(a):
To jak ktoś się skusi, podzielimy pieniądze między psiaki.
Mam trochę rzeczy na bazarek - ciuszki, książki, ale nie mam czasu wystawić... :shake: Jak tylko się zbiorę, to wystawię aukcję dla staruszka.

Banner by się przydał.

mozesz porobic fotki-ja wystawię aukcję :)

Posted

Tuptuś zjadł ze smakiem kolację i czekał na więcej :roll: Jutro przygotuje większą porcję. Gotowane jedzonko zdecydowanie bardziej mu smakuje.
Tuptusiowi przydałyby się zabiegi w gabinecie fizjoterapii. Na pewno lepiej by się poczuł. jezdzimy z Lolusiem wiec przy okazji możnaby pare razy zabrać Tuptusia tez. Ale trzeba jakies fundusze na to najpierw uzbierac.

Posted

Maszaberla napisał(a):
Marysiu ja moge zrobic Allegro, niestety tylko z wyroznieniem za 12 zl jak zawsze

Maszaberla "stary" młody wiekiem współpracowniku, więc jedziemy w tandemie jak zwykle. Ja w weekend napisze tekst( mam nadzieje że będzie w miarę krótki-dla nie wtajemniczonych mam z tym problemy:lol:) i przeslę ci kasiorkę na opłacenie allegro z wyróżnieniem , a Ty ciachniesz piekne allegro. OK

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Zrobiłam psiakowi banerek

Dzięki, kochana Paulinka:Rose::Rose::Rose:
Jestem pod wrażeniem, bo na tą cioteczkę zawsze można liczyć z banerkiem i nie tylko:modla::modla::modla:

Posted

[quote name='anielica']Aukcja na cito:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/prawie-utopiony-staruszek-na-jego-leczenie-bizuteria-z-agatami-do-31-03-a-134327/#post12024894

Do reszty porobię fotki i wyślę, jak tylko znajdę chwilkę.
Mam np. bardzo ładny gorset, nienoszony, i cholerka chyba będę musiała się w nim obfocić :oops:

Anielica, czekamy na fotki:evil_lol:;) będziemy podziwiać i Ciebie i gorsecik:cool3::multi: