wanda szostek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Podrzucę teraz chociaż biedaka. Życie staruszków jest okrutne. Quote
EVA2406 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Taki bidulek powinien już w ciepełku grzać doopkę, a nie w boksie siedzieć :-(, szczególnie przy chrych stawach. Budrysku, choć u mnie straszna bida, bo co chwilę znajduję jakąś biedę na ulicy na na sterylki nie wyrabiam, ale podaj nr konta. Choć troszkę wpłacę. Quote
Radek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Przykro patrzeć na bezmiar psich nieszczęść :shake: Quote
bico Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Gosiapk napisał(a):Kanzajku dziękuję, że podnosisz maluszka, nim sie prawie nikt nie interesuje :( ja się interesuje:razz: ale to nie wystarczy niestety:-(:-(:-( wczoraj pół nocy ludzi na wątek zapraszałam, ale więcej do szczeniorków przyszło niż do staruszka:-(:-(:-( kochani, zaproście więcej ludzi, swoich znajomych i znajomych znajomych, podczepcie dziadka do innych wątków, bo nie damy rady:shake: paczkę na bazarek wyślę, czekam wypłaty jak zbawienia :oops: Quote
Gosiapk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Psiutek prosi o wsparice 5zł na leczenie!!! Quote
Ola la Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 O matko jaka bidulina psia:( Po tych wszystkich zimnych "przygodach" przydalby mu sie cieply domek :(chociaz tymczasowy... i co tu zrobic:razz: Quote
anielica Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Podnoszę dziadulka :-( Poszukam czegoś na bazarek. Quote
Maszaberla Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 anielica napisał(a):Podnoszę dziadulka :-( Poszukam czegoś na bazarek. A moze to nasze Antosiowe krzeselko? Tuptusiowi tez by sie przydaly pieniadze... Quote
anielica Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 To jak ktoś się skusi, podzielimy pieniądze między psiaki. Mam trochę rzeczy na bazarek - ciuszki, książki, ale nie mam czasu wystawić... :shake: Jak tylko się zbiorę, to wystawię aukcję dla staruszka. Banner by się przydał. Quote
BUDRYSEK Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 anielica napisał(a):To jak ktoś się skusi, podzielimy pieniądze między psiaki. Mam trochę rzeczy na bazarek - ciuszki, książki, ale nie mam czasu wystawić... :shake: Jak tylko się zbiorę, to wystawię aukcję dla staruszka. Banner by się przydał. mozesz porobic fotki-ja wystawię aukcję :) Quote
anielica Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Aukcja na cito: http://www.dogomania.pl/forum/f99/prawie-utopiony-staruszek-na-jego-leczenie-bizuteria-z-agatami-do-31-03-a-134327/#post12024894 Do reszty porobię fotki i wyślę, jak tylko znajdę chwilkę. Mam np. bardzo ładny gorset, nienoszony, i cholerka chyba będę musiała się w nim obfocić :oops: Quote
_bubu_ Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 dzieki za banerek! może ktoś jeszcze dostrzeże Tuptusia. Zaraz jade do niego z kolacją. Quote
zuzlikowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 anielica napisał(a):W górę Tuptusiu! Trzymaj się dziadeczku! Zdrowiej!:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Spokojnej nocy staruszku... Czekamy na kolejne wiadomości... Quote
_bubu_ Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Tuptuś zjadł ze smakiem kolację i czekał na więcej :roll: Jutro przygotuje większą porcję. Gotowane jedzonko zdecydowanie bardziej mu smakuje. Tuptusiowi przydałyby się zabiegi w gabinecie fizjoterapii. Na pewno lepiej by się poczuł. jezdzimy z Lolusiem wiec przy okazji możnaby pare razy zabrać Tuptusia tez. Ale trzeba jakies fundusze na to najpierw uzbierac. Quote
marysia55 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Maszaberla napisał(a):Marysiu ja moge zrobic Allegro, niestety tylko z wyroznieniem za 12 zl jak zawsze Maszaberla "stary" młody wiekiem współpracowniku, więc jedziemy w tandemie jak zwykle. Ja w weekend napisze tekst( mam nadzieje że będzie w miarę krótki-dla nie wtajemniczonych mam z tym problemy:lol:) i przeslę ci kasiorkę na opłacenie allegro z wyróżnieniem , a Ty ciachniesz piekne allegro. OK Quote
Kanzaj Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Tuptusiu Kochany, zdrowiej i bądź dzielny chłopaku! Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Zrobiłam psiakowi banerek Dzięki, kochana Paulinka:Rose::Rose::Rose: Jestem pod wrażeniem, bo na tą cioteczkę zawsze można liczyć z banerkiem i nie tylko:modla::modla::modla: Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='anielica']Aukcja na cito: http://www.dogomania.pl/forum/f99/prawie-utopiony-staruszek-na-jego-leczenie-bizuteria-z-agatami-do-31-03-a-134327/#post12024894 Do reszty porobię fotki i wyślę, jak tylko znajdę chwilkę. Mam np. bardzo ładny gorset, nienoszony, i cholerka chyba będę musiała się w nim obfocić :oops: Anielica, czekamy na fotki:evil_lol:;) będziemy podziwiać i Ciebie i gorsecik:cool3::multi: Quote
Recommended Posts