Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ta moja wyplata wreszcie dojdzie:mad:, to prześlę kaskę i na Tuptusia i na Lilu.
Namówiłam mojego TZa na wpłacenie paru groszy dla tych psiaków:razz:, ale to od niego, pójdzie w poniedziałek pocztą.
No i jeszcze "fanty" na bazarek, który wystawi Budrysek;)

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bubu, też dzięki i szacunek, że opiekujesz się tym biedakiem:Rose:

może też wpisywać wpłaty do pierwszego postu, dla lepszej orientacji?:roll:

Tuptek, trzymaj się chłopie...

Posted

marysia55 napisał(a):
(...) Ja w weekend napisze tekst (...) a Ty ciachniesz piekne allegro. (...)

Rozważcie dziewczyny, czy zabierając się za allegro nie warto zrobić go w wersji cegiełkowej.
Z beczki innej - pies ma chore nerki ale mu dokładnie dolega? Pytam głównie pod kątem wcześniejszego wpisu, że nie można mu nic podać ze środków ratujących jego stawy. Czy to jest coś aż tak poważnego, że nie wolno by było podać mu p/zapalnego scanodylu?

Posted

majqa napisał(a):
Rozważcie dziewczyny, czy zabierając się za allegro nie warto zrobić go w wersji cegiełkowej.
Z beczki innej - pies ma chore nerki ale mu dokładnie dolega? Pytam głównie pod kątem wcześniejszego wpisu, że nie można mu nic podać ze środków ratujących jego stawy. Czy to jest coś aż tak poważnego, że nie wolno by było podać mu p/zapalnego scanodylu?

problem z nerkami był chwilowy-chawała bogu!
dostaje lek na stawy i jeszcze cos ale nie pamietam nazwy

Posted

agat - wysłałam konto na pw. Dzisiaj razem z peate wykąpałyśmy Tuptusia.
był taki brudny ze przydałoby sie to jeszcze powtórzyc, w futrze siedza jeszcze martwe pchły.. Tuptuś tak to przeżył że zaraz potem zasnął wykończony. Nawet kolacji nie chciał.

Posted

majqa napisał(a):

majga ja sie tak wyrwałam z tym tekstem bo nie było chętnych a przede wszystkim Ciebie tu nie było ... a może Ty walniesz jakiś tekst dla dziadka, czytałam na innych wątkach twoje teksty i wiem że są piekne .. to jak ??? :p:p:p

Posted

Marysiu, słusznie, że się wyrwałaś. Próbuj, poprostu próbuj. Niestety w ciągu najbliższych dni nie dam rady pomóc. Nie chcę składać obietnicy bez pokrycia.

Posted

_bubu_ napisał(a):
agat - wysłałam konto na pw. Dzisiaj razem z peate wykąpałyśmy Tuptusia.
był taki brudny ze przydałoby sie to jeszcze powtórzyc, w futrze siedza jeszcze martwe pchły.. Tuptuś tak to przeżył że zaraz potem zasnął wykończony. Nawet kolacji nie chciał.

no przecież wiadomo, że czynności higieniczne bywają bardzo męczące :evil_lol:
a na serio, to pewnie zaraz lepiej się poczuł z "oddychającą" skórą

Posted

majqa napisał(a):
Marysiu, słusznie, że się wyrwałaś. Próbuj, poprostu próbuj. Niestety w ciągu najbliższych dni nie dam rady pomóc. Nie chcę składać obietnicy bez pokrycia.

OK , jutro piątek to będzie troche czasu dla siebie czyli dla psiaków . W razie czego zrobisz korektę ( tak po przyjacielsku) :loveu: