Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz::-(:-(o matko Tuptusiu ...taki cudny taki spokojny ...spij teraz spij...a w naszych sercach pozostaniesz na zawsze kochany .Wielki mam zal do losu oj wielki ...

Posted

_bubu_ napisał(a):
kochany Tuptuś w nocy odszedł za TM ['] Był bardzo słaby :( Nie zdążył poznać co to dom :(

:-(:-(:-( Ale dzięki Wam zdążył przekonać się, że człowiek potrafi być też tym dobrym. Zdążył poznać co to miłość i opieka człowieka i dziękujemy Wam bardzo za opiekę i zaangażowanie z jakim walczyliście o jego zdrowie i szczęście.:-(

Osobiście rzadko wypowiadałam się w tym temacie, gdyż coś w środku mówiło mi, że jego stan nie dobry, a widziałam jak wszyscy tutaj dzielnie o niego walczycie.Nie wiem dlaczego, ale widziałam w jego spojrzeniu... oczy Sary z ostatnich dni jej życia. Tak bardzo bałam się, że coś wykraczę, więc wolałam milczeć. Tuptusiu mam nadzieję,że wybaczysz mi te wszystkie dni milczenia, ja w sercu cały czas miałam nadzieję, że jednak moje przeczucia są błędne. Skarbie mam nadzieję, że za TM doświadczysz szczęścia, którego tak niewiele zaznałeś tutaj. Pozdrów ode mnie Sarę i moją Tinusię. Tuptusiu... [']

Posted

Tuptusiu :-(

Mam nadzieję, że pod koniec swojego życia poczułeś tę miłość, którą tyle osób Ci okazywało. Przepraszamy Cię za wszystko co musiałeś przeżyć w imieniu rasy ludzkiej :-(

Mam nadzieję, że Tuptasz sobie za Tęczowym Mostem i już nic Cię nie boli kochany!

['] ['] [']

Posted

:-(:-(:-(

Pani Halina-rehabilit. z K-c opowiedziała mi, że jak Tuptuś byl u niej parę dni temu na zabiegach to podczas pracy z nim ani razu na Nią nie spojrzal, poddawał sie wszystkiemu...ale na nia nie patrzyl.
/Tuptus mial m.inn. problemy z kręgosłupem i rehabilit. mogłaby zniwelowac bol.../.
Dopiero po wsadzaniu do samochodu, podniosl łepek i tak na Nią spojrzał.....tak spojrzał...!!!!
Jakby chcial powiedzieć: pomóż mi jeszcze...:-(:-(

Posted

[quote name='togaa']:-(:-(:-(

Pani Halina-rehabilit. z K-c opowiedziała mi, że jak Tuptuś byl u niej parę dni temu na zabiegach to podczas pracy z nim ani razu na Nią nie spojrzal, poddawał sie wszystkiemu...ale na nia nie patrzyl.
/Tuptus mial m.inn. problemy z kręgosłupem i rehabilit. mogłaby zniwelowac bol.../.
Dopiero po wsadzaniu do samochodu, podniosl łepek i tak na Nią spojrzał.....tak spojrzał...!!!!
Jakby chcial powiedzieć: pomóż mi jeszcze...:-(:-(

o matko!:-( NO NIE!!!!:-(:-(:-(
jestem w szoku, bo sądziła, że Tuptuś z tego wyjdzie i jeszcze troszkę pocieszy się życiem:placz:
zupełnie się tego nie spodziewałam:-(

i jeszcze to spojrzenie, gdy odjeżdżał od Pani Rehabilitant, czyli jednak tliła się w nim jeszcze jakaś nadzieja...ale umarł:-(:-(:-(:-(

Posted

Tuptusiu, to nie tak mialo byc :shake: :-(
Skrzywdzono Cie tak bardzo, nie ukojono Twojego zmeczonego serca spokojem i cieplem nowego domu, nie zdazyles, tak szybko odszedles...

Tak bardzo mi przykro...

Spij psino spokojnie, juz przynajmniej nie cierpisz...
[*]
[*]
[*]

Posted

prosz... ;)

Finanse Tuptusia:

wpłacili :loveu::loveu::loveu:
200zł - Iwona G.
20zł - agat21
100zł - irenaka
200zł - bazarki Szarik
15zł - EVA2406
50zł - bico
razem 585zł

rachunek w lecznicy do 31 marca wyniósł 795zł
rehabilitacja 20zł

razem : -230zł i kolejny rachunek od 1 kwietnia rośnie.

Rachunek za marzec trzeba szybko zapłacić więc musimy dozbierać brakującą sumę..

Posted

marysia55 napisał(a):
czy dojdą jeszcze pieniążki z bazarków ??? czy robimy zrzutkę aby uregulować rachunki za naszego Tuptula???

Tak, dojdą m.in. pieniążki z mojego bazarku...

Ale to nie tak miało być :placz: bardzo mi przykro, że nie udało si.ę uratować kochanego Tuptusia :( biedactwo, tyle się nacierpiało :placz: ale teraz biega już szczęśliwie po zielonych łąkach...:placz:

Posted

__Lara napisał(a):
Tak, dojdą m.in. pieniążki z mojego bazarku...

Ale to nie tak miało być :placz: bardzo mi przykro, że nie udało si.ę uratować kochanego Tuptusia :( biedactwo, tyle się nacierpiało :placz: ale teraz biega już szczęśliwie po zielonych łąkach...:placz:

Lara dla wszystkich z nas było to okrutne zaskoczenie. Tak samo jak wszyscy na tym wątku widzieliśmy Tuptusia biegającego po zielonej trawce ale tu ... na ziemi. Stało sie inaczej ( nie wszystkie marzenia jednak sie spełniają).
Teraz musimy pomóc tym osobom, które nie patrząć na kwoty za leczenie podjęły to wezwanie. Nie można teraz odejść z wątku i zostawić je same. Stąd moje pytanie skąd jeszcze spłyną jakieś pieniądze i ile trzeba będzie jeszcze dozbierać.