_bubu_ Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 dzisiaj niestety była sonda. Tuptuś marniutki. Quote
Gosiapk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 a te robale będą trute? Czy na razie jest zbyt słaby na leki? Quote
Nadziejka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 :calus::Dog_run:Tuptusiu co u ciebie dzis popoludniu?jak sie ma bidulek po sondzie? przesylamy caluski dla niunia:loveu::loveu: Quote
Maszaberla Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 _bubu_ napisał(a):dzisiaj niestety była sonda. Tuptuś marniutki. Trzymam kciuki za powrot Tuptusia do zdrowia, biedactwo:-( Zdrowia psinko... Quote
_bubu_ Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 nie wymiotował ale nałykał się powietrza :shake: , po południu dostał drugą porcję. Zobaczymy jak będzie się czuł jutro. Mam nadzieję, że chociaż troszkę się wzmocni. Quote
EVA2406 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tuptusiu, zdrowiej psinko, żebyś mógł jeszcze długo wygrzewać stareńkie kosteczki w promyczkach ciepłego słoneczka. Quote
marysia55 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tuptuś " nie z nami te numery" psinko . Ma być dobrze , rozumiemy się :loveu::loveu: Quote
Radek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tuptusiu, po weekendzie chcę przeczytać że już jest lepiej :) Quote
peate Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 a musieli mu tą sondę "instalować", nie wystarczyły by kroplówki? :roll: Quote
_bubu_ Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Finanse Tuptusia: wpłacili :loveu::loveu::loveu: 200zł - Iwona G. 20zł - agat21 100zł - irenaka 200zł - bazarki Szarik 15zł - EVA2406 50zł - bico razem 585zł rachunek w lecznicy do 31 marca wyniósł 795zł rehabilitacja 20zł razem : -230zł i kolejny rachunek od 1 kwietnia rośnie. Rachunek za marzec trzeba szybko zapłacić więc musimy dozbierać brakującą sumę.. Quote
majqa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Mam nadzieję, że "staniesz na nogi" Tuptusiu i uda się również uporać z tymi robalami. Quote
bico Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 czy te robale da się jakoś wytruć? czy Tuptek jest na to na razie za słaby?:roll: cholerne robale:-( Quote
__Lara Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 _bubu_ napisał(a):dzisiaj niestety była sonda. Tuptuś marniutki. :( trzymaj się dzielnie maleńki! _bubu_ trochę z mojego bazarku będzie pieniążków, jakieś 120-130zł narazie się uzbierało. Quote
_bubu_ Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 kochany Tuptuś w nocy odszedł za TM ['] Był bardzo słaby :( Nie zdążył poznać co to dom :( Quote
BUDRYSEK Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Tuptusiu (*)(*)(*) :-( to nie tak miało być... Psie marzenie Nie dałeś mi kości, nie dałeś schronienia, kazałeś mi pościć, umierałem z pragnienia. Ja Cię broniłem, na obcych szczekałem, nic nie niszczyłem, za Tobą płakałem. Ty mnie nie kochasz? Czy nie rozumiesz? Czy za mną szlochasz jak jestem tam? Moje psie serce bardzo kochało, było w rozterce, nie wytrzymało. Lecz ja wybaczam i czekam na Ciebie już nie rozpaczam, jestem w psim niebie. Kiedyś Cię spotkam, będziemy razem, kiedyś napotkam jak tamtym razem. Rzucisz mi piłkę, ja ją przyniosę, pobawisz ze mną się chwilkę, jak nigdy. Quote
BUDRYSEK Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 YouTube - Samuel Barber - Adagio for Strings Quote
majqa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Bardzo mi przykro maleńki...Odpoczywaj w spokoju... :-( Quote
marysia55 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 kolejna psia dusza, która trwała wiernie przy swoim "panu" i w podzięce dostała od niego wyrok śmierci.I chociaż bardzo chciał żyć to nie udało nam sie mu pomóc, ale wszyscy tutaj bylismy przy nim i mam nadzieję, że czuł to swoim psim sercem. :-(:-(:-( Tuptuś odszedłeś od nas za tęczowy most. Tam juz nie będziesz potrzebował naszej pomocy. Tam biędziesz biegał szczęśliwy nie pamiętając cierpień jakie doznałeś tutaj. Quote
ihabe Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Kochany piesku, Wybacz wszystkim ludziom, że nie potrafili Cię obronić przed złem jakiego doświadczyłeś, że...... O Boże!! to nie tak ma być!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpoczywaj kochany Tuptusiu..... Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Tuptusiu :placz::placz::placz: tup tup :( gdybys choc przez kilka dni posmakowal co to dom.Nie moge sie z tym pogodzic.:-( bezdennie smutno [']......... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Informacja jak grom z jasnego nieba. Tuptusiu, dlaczego spotkaliśmy się tak późno... :( Śpij spokojnie Aniołku [`] [`] [`] Quote
Recommended Posts