Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tuptuś we wtorek znowu wybiera się na rehabilitację. Potrzebne pieniążki .
Nerki jak narazie w porządku. będzie miał jeszcze robione badanie kontrolne. Kręgosłup niestety kiepsko. Tuptuś nadal bardzo sztywno chodzi. Mam nadzieje że rehabilitacja mu pomoże. zbliża się koniec miesiąca i niestety będzie trzeba opłacić rachunek w lecznicy..

Posted

_bubu_ napisał(a):
(...) Kręgosłup niestety kiepsko. Tuptuś nadal bardzo sztywno chodzi. (...)..

Tuptuś ma rehabilitację...jaki są mu robione zabiegi?
Czy biedak dostaje jakiś preparat z glukozaminą?

Posted

_bubu_ napisał(a):
Tuptuś we wtorek znowu wybiera się na rehabilitację. Potrzebne pieniążki .
Nerki jak narazie w porządku. będzie miał jeszcze robione badanie kontrolne. Kręgosłup niestety kiepsko. Tuptuś nadal bardzo sztywno chodzi. Mam nadzieje że rehabilitacja mu pomoże. zbliża się koniec miesiąca i niestety będzie trzeba opłacić rachunek w lecznicy..

Bubu :loveu:
Bardzo proszę przedstaw jak wygląda sytuacja finansowa Tuptusia ze szczegółami.
Ludzie muszą mieć jasność jakie są długi w lecznicy.
100,00 przelałam na podane konto.

Ale najważniejsze są w tej chwili pytania Majqi. Również proszę o szczegóły.

Posted

co do finansów to rachunek dostane na końcu miesiaca jak zawsze i wtedy bede wiedziala ile Tuptus ma do zapłacenia w lecznicy. a koniec miesiaca tuz tuz.. Więc jak bedzie podliczone to wam napisze.
Tuptus dostaje Rimadyl , Arthrofos oraz Karsivan na serce. daje mu tez Calopet.
Na rehabilitacji ma laser, pole magnetyczne, ultradzwięki, cwiczenia i masaz z masciami. Koszt jednej rehabilitacji to 30zl ze zniżka ( normalnie jest 50) plus transport.

Posted

Nie sposób mieć słowo choćby zastrzeżenia. Medyczny full service.
W takim układzie trzeba dać trochę czasu lekom i zabiegom. Stawy biedaka regują również na zmiany pogody, a ta, wahaniami, daje popalić.

Posted

Dzięki Irenka, że się tu zjawiłaś:Rose:
Wysłałam rzeczy na bazarek do Budryska, by coś z tego uciułać na Tuptusia, Lilu i kota Marleya, mam nadzieje, że paczka nie "zaginęła w akcji", gdzieś po drodze:roll:
dojdzie wyplata, to też na te 3 bidy dorzucę...bosze, ta wyplata wieki idzie, zwlekają z nią do ostatniej chwili:mad:

właśnie dziewczyny i chłopaki:razz:, jak już będzie znany tzw. "dług lecznicowy", to dajcie znać ile to pln. Ile kasy już jest, a ile jeszcze brakuje - trzeba mieć przejrzystość żeby działać;)

Tuptek, trzymaj mi się tu dzielnie:loveu:

Posted

Dziewczyny ( a może i chłopki);)
Wydaje mi się, że ktoś jeszcze deklarował rzeczy na bazarek.
Może ktoś kojarzy, żebym nie musiała całego wątku wertować?:shake:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to ja byłam i bazarek jest, ale cos w nim za spokojnie, jak na mój gust... :shake:

A możesz nam wkleić link?
Poskaczemy na bazarku i trochę rozruszamy towarzystwo:evil_lol:

Posted

skoro Budrysek jest taką skromnisią i się Wam tu nie pochwaliła, to ja ją wydam :diabloti:
otóż w sobotę byłyśmy razem z Lolusiem i Tuptusiem na rehabilitacji.
i w czasie kiedy pani rehabilitantka "obsługiwała" Lolusia to Budrysek (po króciutkim przeszkoleniu) sama robiła zabiegi ultradźwiękami na kręgosłup Tuptusiowi :lol:
mówię Wam Tuptuś leżał sobie wygodnie na łóżeczku, a Budrysek klęczała przed nim na kolanach i "jeździła" mu po kręgosłupie tą "słuchawką" :evil_lol:
widać zrobiła to fahowo, bo chwilę potem Tuptuś śmigał na spacerku jak nowo narodzony :evil_lol:

Posted

peate napisał(a):
mówię Wam Tuptuś leżał sobie wygodnie na łóżeczku, a Budrysek klęczała przed nim na kolanach i "jeździła" mu po kręgosłupie tą "słuchawką" :evil_lol:
widać zrobiła to fahowo, bo chwilę potem Tuptuś śmigał na spacerku jak nowo narodzony :evil_lol:

No prosze, wspaniala robota:loveu: