Mazowszanka13 Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 21 godzin temu, zachary napisał: Kiyoshi, też jestem i pomogę w miarę możliwości. Jednorazowo daję 100 zł a deklaracji 10 zł. Mam ładne fanty, wartościowe to mogę obfocic i podesłać foty ale bazarku nie umiem robić... Mogę zrobić bazarek. Już raz robiłam "na odległość". Quote
zachary Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Super Mazowszanko13. Teraz czekamy na rozwój losów Gracji..... Quote
kiyoshi Posted February 14, 2018 Author Posted February 14, 2018 3 godziny temu, Onaa napisał: Zapisuję wątek Gracji. witaj Renatko:) Quote
kiyoshi Posted February 14, 2018 Author Posted February 14, 2018 35 minut temu, Mazowszanka13 napisał: Mogę zrobić bazarek. Już raz robiłam "na odległość". 9 minut temu, zachary napisał: Super Mazowszanko13. Teraz czekamy na rozwój losów Gracji..... super dziewczyny. Bardzo dziękuje... dzis zadzwoniłam do mojego ulubionego hoteliku;) i...Kasia (kasiainat) nie odmówiła pomocy. Znajdzie się miejsce dla Gracji po 20tym czyli w przyszlym tygodoniu można by ustalać transport. nie dzwoniłam dziś do radys, bo Patrycja zabierała psiaki na Kraków, w związku z czym pewnie panował tam zamęt. Jutro zadzwonie na spokojnie i zarezerwuje sunie. Jeszcze kilka dni musi poczekać. Dzieki że jesteście:) fajnie by było gdyby jeszcze chociaż 5 dyszek deklaracji udało się zdobyć, może jeszcze ktoś przyjdzie:) 1 Quote
magenka1 Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 20 zł jednorazowo mogę tylko, suni będę kibicować Quote
Jo37 Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Śliczna sunia. Nie mogę już deklarować na stałe. Dam jednorazowo 20,00 zł Quote
kiyoshi Posted February 14, 2018 Author Posted February 14, 2018 27 minut temu, magenka1 napisał: 20 zł jednorazowo mogę tylko, suni będę kibicować 24 minuty temu, Jo37 napisał: Śliczna sunia. Nie mogę już deklarować na stałe. Dam jednorazowo 20,00 zł suuper:) dziękuje dziewczyny! Quote
seramarias Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Kasia niezawodna jak zawsze :) Piękna smutna sunia już niedługo odetchnie i rozkwitnie pod dobrą opieką. Quote
Gabi79 Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 5 minut temu, seramarias napisał: Kasia niezawodna jak zawsze :) Piękna smutna sunia już niedługo odetchnie i rozkwitnie pod dobrą opieką. To prawda!!! Quote
kiyoshi Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Melduje się na wątku ślicznej Gracji. Dzieki Tysiu ze jestes ;) Quote
Elisabeta Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Kiyoshi, jestem i ja. Niedługo "się cieszyłam", że mam jedna stałą deklarację mniej, gdy Igunia poszła do własnego Domku. Wczoraj przeczytałam Twoje PW i zobaczyłam Grację... Jej spojrzenie... Bardzo czekam na moment, gdy Sunia trafi do Kasi... Zostanę tu ze stałą deklaracją 30 zł od marca. Kciuki za wyciągnięcie Biedulki. 1 2 Quote
kiyoshi Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 19 minut temu, Elisabeta napisał: Kiyoshi, jestem i ja. Niedługo "się cieszyłam", że mam jedna stałą deklarację mniej, gdy Igunia poszła do własnego Domku. Wczoraj przeczytałam Twoje PW i zobaczyłam Grację... Jej spojrzenie... Bardzo czekam na moment, gdy Sunia trafi do Kasi... Zostanę tu ze stałą deklaracją 30 zł od marca. Kciuki za wyciągnięcie Biedulki. Wow!! Super. Witaj i bardzo bardzo Ci dziekuje Dzwonilam dzis do Radys - Gracja zarezerwowana. Napisalam do Patrycji w sprawie transportu Zobaczymy kiedy nasza pierwsza wieksza wyjedzie Quote
agat21 Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 No to teraz tylko kciuki, żeby jak najszybciej mogła opuścić Radysy. Quote
memory Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Dzięki za zaproszenie. Stałej dać nie mogę, ale wpłacę coś dla suni jednorazowo. Proszę o dane do przelewu. Śliczna dziewczynka, w oczach ma mądrość. Ktoś znajdzie w niej oddanego przyjaciela, oby na to zasługiwał. Quote
kiyoshi Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 18 minut temu, memory napisał: Dzięki za zaproszenie. Stałej dać nie mogę, ale wpłacę coś dla suni jednorazowo. Proszę o dane do przelewu. Śliczna dziewczynka, w oczach ma mądrość. Ktoś znajdzie w niej oddanego przyjaciela, oby na to zasługiwał. witaj:) dziękuje ślicznie <3 Będe rozsyłać na dniach konto. Ja też mam nadzieje, że Gracja znajdzie cudowny dom ...oby, oby....najpierw musi wyjechać. Patrycja już zapisała Gracje na transport, teraz tylko zostaje ustalenie terminu. :) jeszcze troszke Quote
Elisabeta Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Przed świtem zaglądam do Gracji. Trochę już naszej... Dobrego dnia Wszystkim. Quote
kiyoshi Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 Dobre wiadomości:) transport ustalony na 20.02 :) jeszcze 4 dni w Radysach piekna Gracjo... 1 1 Quote
Elisabeta Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Kiyoshi, jak dobrze... Czekamy na wtorek. To będzie wielki dzień w życiu Gracji. Kciuki. Quote
kiyoshi Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 11 minut temu, Elisabeta napisał: Kiyoshi, jak dobrze... Czekamy na wtorek. To będzie wielki dzień w życiu Gracji. Kciuki. ja tez się bardzo ciesze. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze z jej zdrowiem:) Quote
Elisabeta Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Pokaż się wszystkim, Gracjo... Może ktoś jeszcze tu do nas dołączy... Sprawdziłam w necie, jak się zdrabnia imię Suni... Gracjanka, Grasia. Ładnie, prawda? Dobrej soboty dla wszystkich Przyjaciół naszej Gracjanki. Quote
kiyoshi Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Pokaż się wszystkim, Gracjo... Może ktoś jeszcze tu do nas dołączy... Sprawdziłam w necie, jak się zdrabnia imię Suni... Gracjanka, Grasia. Ładnie, prawda? Dobrej soboty dla wszystkich Przyjaciół naszej Gracjanki. Gracjanka- genialnie;) Quote
memory Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Poszedł startowy grosik dla panny, niech jej przyniesie szczęście, bo bardzo go potrzebuje :) Quote
Recommended Posts