Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, zachary napisał:

Kiyoshi, też jestem i pomogę w miarę możliwości. Jednorazowo daję 100 zł a deklaracji 10 zł. Mam ładne fanty, wartościowe to mogę obfocic i podesłać foty ale bazarku nie umiem robić...

Mogę zrobić bazarek. Już raz robiłam "na odległość".

Posted
35 minut temu, Mazowszanka13 napisał:

Mogę zrobić bazarek. Już raz robiłam "na odległość".

9 minut temu, zachary napisał:

Super Mazowszanko13. Teraz czekamy na rozwój losów Gracji.....

super dziewczyny. Bardzo dziękuje...

dzis zadzwoniłam do mojego ulubionego hoteliku;) i...Kasia (kasiainat) nie odmówiła pomocy. Znajdzie się miejsce dla Gracji po 20tym czyli w przyszlym tygodoniu można by ustalać transport. nie dzwoniłam dziś do radys, bo Patrycja zabierała psiaki na Kraków, w związku z czym pewnie panował tam zamęt. Jutro zadzwonie na spokojnie i zarezerwuje sunie.

Jeszcze kilka dni musi poczekać.

Dzieki że jesteście:) fajnie by było gdyby jeszcze chociaż 5 dyszek deklaracji udało się zdobyć, może jeszcze ktoś przyjdzie:)

• Upvote 1
Posted
27 minut temu, magenka1 napisał:

20 zł jednorazowo mogę tylko,  suni będę kibicować 

24 minuty temu, Jo37 napisał:

Śliczna sunia. Nie mogę już deklarować na stałe. Dam jednorazowo 20,00 zł

suuper:) dziękuje dziewczyny!

Posted

Kiyoshi, jestem i ja. happy.gif

Niedługo "się cieszyłam", że mam jedna stałą deklarację mniej, gdy Igunia poszła do własnego Domku. Wczoraj przeczytałam Twoje PW i zobaczyłam Grację... Jej spojrzenie...Invision-Board-France-111.gif

Bardzo czekam na moment, gdy Sunia trafi do Kasi... Zostanę tu ze stałą deklaracją 30 zł od marca. Kciuki za wyciągnięcie Biedulki.  

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
19 minut temu, Elisabeta napisał:

Kiyoshi, jestem i ja. happy.gif

Niedługo "się cieszyłam", że mam jedna stałą deklarację mniej, gdy Igunia poszła do własnego Domku. Wczoraj przeczytałam Twoje PW i zobaczyłam Grację... Jej spojrzenie...Invision-Board-France-111.gif

Bardzo czekam na moment, gdy Sunia trafi do Kasi... Zostanę tu ze stałą deklaracją 30 zł od marca. Kciuki za wyciągnięcie Biedulki.  

Wow!! Super. Witaj i bardzo bardzo Ci dziekuje

Dzwonilam dzis do Radys - Gracja zarezerwowana. Napisalam do Patrycji w sprawie transportu 

Zobaczymy kiedy nasza pierwsza wieksza wyjedzie

Posted

Dzięki za zaproszenie. Stałej dać nie mogę, ale wpłacę coś dla suni jednorazowo. Proszę o dane do przelewu.

Śliczna dziewczynka, w oczach ma mądrość. Ktoś znajdzie w niej oddanego przyjaciela, oby na to zasługiwał.

Posted
18 minut temu, memory napisał:

Dzięki za zaproszenie. Stałej dać nie mogę, ale wpłacę coś dla suni jednorazowo. Proszę o dane do przelewu.

Śliczna dziewczynka, w oczach ma mądrość. Ktoś znajdzie w niej oddanego przyjaciela, oby na to zasługiwał.

witaj:) dziękuje ślicznie <3  Będe rozsyłać na dniach konto.

Ja też mam nadzieje, że Gracja znajdzie cudowny dom ...oby, oby....najpierw musi wyjechać.

Patrycja już zapisała Gracje na transport, teraz tylko zostaje ustalenie terminu.

:) jeszcze troszke

Posted
11 minut temu, Elisabeta napisał:

Kiyoshi, jak dobrze... Czekamy na wtorek. To będzie wielki dzień w życiu Gracji. happy.gif Kciuki.

ja tez się bardzo ciesze. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze z jej zdrowiem:)

Posted

Pokaż się wszystkim, Gracjo... Może ktoś jeszcze tu do nas dołączy...

Sprawdziłam w necie, jak się zdrabnia imię Suni...  Gracjanka, Grasia. Ładnie, prawda? 

Dobrej soboty dla wszystkich Przyjaciół naszej Gracjanki. happy.gif

Posted
1 godzinę temu, Elisabeta napisał:

Pokaż się wszystkim, Gracjo... Może ktoś jeszcze tu do nas dołączy...

Sprawdziłam w necie, jak się zdrabnia imię Suni...  Gracjanka, Grasia. Ładnie, prawda? 

Dobrej soboty dla wszystkich Przyjaciół naszej Gracjanki. happy.gif

Gracjanka- genialnie;)