Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to i ja czekam :)

W sobotę dzwoniła pani w sprawie Tosi - ale od razu mówi: mam troje dzieci 3, 4 i 5 lat, i duzego psa, który nie lubi dzieci. Szukam suczki takiej pieszczochy dla całej rodziny.

Niestety, musiałam odmówić, Tosia ma swoje lęki i trójka małych dzieci to nie najlepszy pomysł...

Posted

Jeszcze jestem z Wami, kochane dziewczyny, wyjeżdżam do sanatorium w środę. Wracam 18 maja. Będę w Krynicy -Zdrój. Tam też jest małe schronisko dla zwierząt, ale raczej nie pójdę zwiedzić. Tylko znów będę się litować i dokarmiać koty, tyle tam bezdomnych, na ulicy, pod sanatoriami, w parku :(

Obie tymczasowiczki, Tosia i Czarusia nadal u nas. Bawią sią, rozrabiają, moją w nosie nasze starania szukania domku.

Do tego dziś zabraliśmy do naszego kojca przydomowego psiaka z gminnego kojczyka, roboczo nazwaliśmy go  Reksio. Ma album na fb, jest na stronie jamników u Isadory i zgłosiłam go do Ratujemy Kundelki.

Tak się bawią nasze panny:)

20180422_145827_resized.jpg

20180422_145829_resized.jpg

20180422_145831_resized.jpg

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Jestem :)

Sytuacja bez zmian, z trzech tymczasowiczów żaden jeszcze nie znalazł domku :( Do tego wszystkiego kiedyś obiecaliśmy znajomym, że jak zatrzymają psiaka, który się do nich przybłąkał w grudniu, to jak będą wyjeżdżać, to psa przechowamy. No i dziś wyjechali na kurację do Wieliczki, i pies jest u nas na dwa tygodnie. To razem 8 psów mamy. 

• Like 1
  • 1 month later...
Posted
19 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Dziewczyny kochane, nie wyróżniajcie już Tosi, ani nie ogłaszajcie. Znalazła dom u nas na wsi.

Dotknęła nas ogromna tragedia, nie żyje Czarusia, zginęła tragicznie na moich oczach. Nie mogę jeszcze o tym mówić, wybaczcie, i zdecydowałam, ze nie  będę  już domem tymczasowym. Muszę odpocząć i dojść do siebie. Proszę, uszanujecie to.......

Posted
5 godzin temu, malagos napisał:

Dziewczyny kochane, nie wyróżniajcie już Tosi, ani nie ogłaszajcie. Znalazła dom u nas na wsi.

Dobrze, że suczka ma już swój dom :)