Poker Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Cudny ten maluch. Faktycznie serce się topi na jego widok. Cieszą postępy w chodzeniu i zachowaniu. Quote
moyogi Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Z nowego DT dobranoc mówi Tobiś :) Trzymajcie kciuki za szybką aklimatyzację misiaka. Jutro napiszę, jak minęła mu pierwsza doba w nowym miejscu. 2 Quote
moyogi Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Chrrrrrrrrrr... To byl dzien pelen wrazen. Nie wiem, kto przezywal bardziej... ;) 1 Quote
uxmal Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 1 minutę temu, moyogi napisał: Chrrrrrrrrrr... To byl dzien pelen wrazen. Nie wiem, kto przezywal bardziej... ;) Dostał swój kocyk i się wyluzował :)) On jest uroczy. Quote
malagos Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Jak mina zadowolona :) Miał szczęście, że trafił na Nasze Dziewczyny :) Quote
konfirm31 Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Tobiś mi przypomina Czeburaszkę. Kto starszy, ten wie, o czym piszę ;) Quote
Kejciu Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 Dziekujemy B-B za wpłatę - dopisuję 10zł w rozliczeniu :* Quote
Kejciu Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 I jak się filmiki podobają?:) jeśli się podobają to proszę więcej :D Quote
Dusia-Duszka Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Stopniowanie napięcia z filmiku na filmik. Pacjent doskonały :) Quote
anica Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Ten chłopak ma same zalety! pacjent doskonały! jest naprawdę słodki Quote
Kejciu Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 32 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Stopniowanie napięcia z filmiku na filmik. Pacjent doskonały :) Pacjent doskonały - ale nauczyciel jeszcze bardziej :) Spadła nam ta dziewczyna z nieba ! Sami zobaczcie :) https://www.facebook.com/smokanielski/ Quote
moyogi Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Pierwsza doba minęła super spokojnie :) Tobi trafił na DT do Samanty, która ma duże doświadczenie i świetnie podejście do piesków. Miał wczoraj do dyspozycji kilka posłanek ale niewiele się ruszał i po ćwiczeniach zapoznawczych z parówkami zwinął się w kocyku i posypiał. O północy zaliczył ostatni spacerek przed nocą - zrobił wszystko, co trzeba. Po spacerku ułożył się na wycieraczce, a Sami pozwoliła mu tam zostać, żeby mógł sam wybrać, gdzie chce spać. W połowie nocy przydreptał na materacyk obok Sami i tak już spał do rana :) Tobiś jest trochę aż za spokojny - nie zrobił obchodu, nie obwąchał mieszkania, nie zrobił tego, co zrobiłby chyba każdy psiak w nowym miejscu. Być może jest mu niewygodnie chodzić po parkiecie - dziś przyszły maty antypoślizgowe, które zamówiłam, więc mam nadzieję, że będzie mu po nich wygodniej chodzić i zacznie trochę zwiedzać kąty. Spacerki idą coraz lepiej i jak na razie, podkłady jeszcze sie nie przydały. Duża w tym zasługa Samanty, która dość często wynosi malucha na siku. Tobiś drepcze całkiem dobrze i tak długo, jak ma na to ochotę. Węszy sobie, rozgląda się - wszystko tu jest nowe i nieznane. Kiedy już chce do domu, to po prostu siada i prosi, żeby go wziąć na ręcę. Wg Samanty Tobi ma nadal sporą niedowagę. Po dwóch miesiącach pełnej miseczki i ograniczonego ruchu powinien być już kulką, a nie jest. Ma dużo futra, dlatego tego za bardzo nie widać. Martwi nas trochę apatyczność i chudość misiaka, więc jutro postaramy się zrobić rozszerzone badanie krwi, przy okazji zważymy chłopaka. W poniedziałek umawiam USG u dr. Marcińskiego. Oby nie wyszło nic złego. Quote
konfirm31 Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Tobiś cudowny, i ma wyjątkowe szczęście do wspaniałych opiekunów :). Jego zły los się odmienił, kiedy w tym nieszczęsnym rowie dostrzegła go Kejciu i Paulina. I od tej pory, z każdym dniem jest coraz lepiej :). Cieszę się ogromnie :))) Quote
b-b Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Kochany misiak :D 2 godziny temu, moyogi napisał: ...- dziś przyszły maty antypoślizgowe, które zamówiłam, Co to za maty?:) Quote
Nesiowata Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Cudownie - ten psiak jest bohaterem. I ma ludzi, którzy potrafili o niego walczć nie patrząc na nic. Brawo dziewczyny! Brawo Tobi! Quote
uxmal Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 A czy dobrze widzę że tymczasową właścicielkę Tobiś tak ujął swoim wyglądem i charakterem, że .....może z tego DS się zrodzi? Quote
Recommended Posts