Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, uxmal napisał:

A to maleństwo na poduszce- na samej górze to kto?

Gwiazdka super wygląda- te kropki jak gwiazdy na niebie.

A ja dopiero po powiększeniu zdjęcia skumalam, ze tam siedzi piesio. 

Byłam przekonana, ze to kota.

Posted

Gwiazdeczko - zaczynamy nowy mroźny dzień. Moje psy ledwo wyskoczyły na dwór wysikać się i momentalnie były z powrotem. Jeszcze dobrze nie przymknęłam drzwi a Lalka robiła w tył zwrot i kierunek dom. Trochę zimno.

Posted
33 minuty temu, MALWA napisał:

Kto zrobił dla Gwiazdki ogłoszenia ?

Pytam, bo trzeba w tych ogłoszeniach podmienić dane ewu na moje....

U mnie ma tylko olx-a, więc prosze podeślij mi nowe namiary na PW. Podmienię. Prosiłam od samego początku o namiary osoby odpowiedzialnej za adopcję psa.

Posted

W ostatnich dniach na konto Gwiazdeczki wpłynęły poniższe kwoty:

. .     . . .200,00 zł  -  Skarpeta Tallcot  -  5.02.

. .    .    . .20,00 zł  -  koja  II  -  5.02.

. .    .    . .20,00 zł  -  Yoana  II  -  7.02.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a7b582f0aa63_kwiatki5.jpg.be2be0ee15c7370fbc689529e9911938.jpg

Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

U mnie ma tylko olx-a, więc prosze podeślij mi nowe namiary na PW. Podmienię. Prosiłam od samego początku o namiary osoby odpowiedzialnej za adopcję psa.

Już mam :) Podmienione :)

Posted

Dzień dobry, Gwiazdko. Dzień dobry, wszystkim. happy.gif

9 godzin temu, elik napisał:

Kto mógłby podrzucić mi link do wątku, gdzie trzeba potwierdzić otrzymanie pomocy w kwocie 200,00 zł ?

Eliku, ja mogę. happy.gif To strona tego wątku, gdzie Jolanta08 poprosiła o pomoc dla naszej Gwiazdeczki. 

Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Gwiazdko. Dzień dobry, wszystkim. happy.gif

Eliku, ja mogę. happy.gif To strona tego wątku, gdzie Jolanta08 poprosiła o pomoc dla naszej Gwiazdeczki. 

Elisko kochana, bardzo, bardzo dziękuję    5a7bff7b88528_buziaczki3.jpg.2a546aa37fa86d6a97703d4d557cfe07.jpg  

Biegnę tam, żeby podziękować za wsparcie naszej Gwiazdeczki.

Posted

A ja muszę sobie głowę popiołam posypać bo na śmierć zapomniałam o wysłaniu do Kikou książeczki Gwiazdki.

Proszę przypomnij mi adres bo nie umiem odszukać.

Posted
2 minuty temu, ewu napisał:

A ja muszę sobie głowę popiołam posypać bo na śmierć zapomniałam o wysłaniu do Kikou książeczki Gwiazdki.

Proszę przypomnij mi adres bo nie umiem odszukać.

Czy ktoś na wątku zna dokładny adres kikou ?    Może trzeba wysłać do Niej PW z prośbą o adres.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Czy ktoś na wątku zna dokładny adres kikou ?    Może trzeba wysłać do Niej PW z prośbą o adres.

Elu znalazłam:):):) Mam adres i wysyłam książeczkę:)

Posted

Cieszę się, że pomoc dla Gwiazdki już dotarła i mam prośbę aby wkleić na wątku suni grafikę informacyjną o udzielonej pomocy, która znajduje się na pierwszej stronie wątku Skarpety .Prosimy o to każdego obdarowanego

Posted
23 godziny temu, elik napisał:

W ostatnich dniach na konto Gwiazdeczki wpłynęły poniższe kwoty:

. .     . . .200,00 zł  -  Skarpeta Tallcot  -  5.02.

. .    .    . .20,00 zł  -  koja  II  -  5.02.

. .    .    . .20,00 zł  -  Yoana  II  -  7.02.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a7b582f0aa63_kwiatki5.jpg.be2be0ee15c7370fbc689529e9911938.jpg

Dziękuję za wplaty dla Gwiazdeczki !

Posted
15 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Cieszę się, że pomoc dla Gwiazdki już dotarła i mam prośbę aby wkleić na wątku suni grafikę informacyjną o udzielonej pomocy, która znajduje się na pierwszej stronie wątku Skarpety .Prosimy o to każdego obdarowanego

Bardzo dziękujemy za wsparcie dla Gwiazdeczki  serduszka.gif.bd506806a4532e7f027b3c8fbeff4685.gif  Na wątku Skarpety Talcott już poinformowałam, że 200,00zł dotarło do Gwiazdeczki.

Grafikę może wkleić tylko MALWA, bo ta grafika powinna być w pierwszym poście, a MALWA jest jego autorką.

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dziń dobry Gwiazdko! Pięknego dnia życzymy.

Witaj Nesiowata :) Tobie i Twoim psiaczkom także pięknego dnia :)

Kurtka na wacie! Tych plusików jest zdecydowanie za mało, zawsze  ich brakuje, kiedy są potrzebne.

• Upvote 1
Posted
8 minut temu, anica napisał:

Gwiazdka.jpg

Niesamowita Dziewczynka! zawsze uśmiechnięta! ... dobrze że teraz ma powody do uśmiechuserduszka.gif

A do tego śliczna  :)