Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Mikusia to faktycznie burasia i musi trochę poczekać na dom... ale znajdzie go. :)

To sprawa szczęścia, ale szczęściu trzeba trochę pomóc robiąc ogłoszenia. :-) 

• Upvote 1
Posted

Boguniu wyróznilam wszystkie ogloszenia z wyjatkiem tego w ramce. Strona nie dawala mozliwosci.  Moze jest juz wyróznione ?

Post.png.3051bd4fb14ed7cecf8f35669d597df4.png

Nie wiem co sie stalo z moja klawiatura, ze nie ma polskich znaków poza litera  - ó -   Nie pomaga równoczesne wcisniecie klawiszy Shift+Ctrl. Chyba klawiatura padla :(

Posted
10 godzin temu, hop! napisał:

Trzymam kciuki za adopcję Bobika. Moje ogłoszenia Miki są teraz na Wrocław i Katowice. Mice przydałby się dom z miłym, ułożonym psiakiem, który dałby jej dobry przykład i byłby towarzyszem zabaw. Takie szaro-bure, wilczkowate psiaki jak Mika nie mają specjalnego powodzenia. Na dodatek w Mice ciągle siedzi dzikus, oswojenie go wymaga cierpliwości i czasu. Pewnie stąd ta cisza w sprawie jej adopcji. Z Miki wychodzi mnóstwo puchatego podszerstka. Niby krótkowłosa, ale potrafiła się zabezpieczyć przed zimnem, gdy była taka potrzeba. Czesze się i czesze i końca nie ma. ;-) 

Może uda się trafić na taki domek :)

3 godziny temu, elik napisał:

Boguniu wyróznilam wszystkie ogloszenia z wyjatkiem tego w ramce. Strona nie dawala mozliwosci.  Moze jest juz wyróznione ?

Post.png.3051bd4fb14ed7cecf8f35669d597df4.png

Nie wiem co sie stalo z moja klawiatura, ze nie ma polskich znaków poza litera  - ó -   Nie pomaga równoczesne wcisniecie klawiszy Shift+Ctrl. Chyba klawiatura padla :(

Elu 4 mamy wyróżnione to na razie wystarczy.

Zobaczymy czy ktoś się odezwie.

Pani Patrycja też nie może się doczekać spotkania z Bobikiem i wierzy ,że z Gabi Bobik się dogada.

Oby :)

Posted

Dnia 14.05.2018 o 18:18, Tyś(ka) napisał:

Może więc olx to za mało? :(

Z ogłoszeń na olx jest największy odzew, z innych portali prawie zerowy. Dawniej miały sens ogłoszenia w gazetach, ale teraz są płatne i mało skuteczne.

19 godzin temu, b-b napisał:

Może uda się trafić na taki domek :)

Może już niedługo. :-)

Posted
23 minuty temu, hop! napisał:

Z ogłoszeń na olx jest największy odzew, z innych portali prawie zerowy. Dawniej miały sens ogłoszenia w gazetach, ale teraz są płatne i mało skuteczne.

Może już niedługo. :-)

Też mi się tak wydaje.

Trzymam cały czas kciuki za Mikusi domek...tylko gdzie on..

Posted
2 godziny temu, b-b napisał:

Też mi się tak wydaje.

Trzymam cały czas kciuki za Mikusi domek...tylko gdzie on..

Boguniu, moja Kikunia, jak wiesz, czekała u mnie rok bez kilku dni, ale doczekała się wspaniałego domu i kochających opiekunów.  Mikunia też się doczeka :)

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, Besia11 napisał:

Witam,  zadeklarowaną kwotę wysłałam , 
często czytam wątek i też mam nadzieję,że pieski nie długo będą w swoich domkach :)

Bardzo dziękujemy :)

Posted
8 godzin temu, Besia11 napisał:

często czytam wątek i też mam nadzieję,że pieski nie długo będą w swoich domkach :)

I już jest wpłata na koncie psiaczków :)

Serdecznie dziękujemy

547133271_kwiatki6.gif.2d0db010846fa1644325fce549d960fa.gif

Posted

W piątek Bobik jedzie do domu (na 99,9%). Dzisiaj wyrobiłam mu paszport, wczoraj odrobaczyłam Bobaska i podałam krople na pchły i kleszcze, ponieważ złapałam u niego 2 małe kleszczyki, więc uznałam, że nie ma na co czekać.

Fakturę tym razem wzięłam na hotel i zapłaciłam za nią gotówką, ponieważ większą część, czyli za paszport zapłaci Pani. Mam nadzieję, że nie sprawiłam Wam (b-b, elik) tym wielkiego kłopotu.

IMG_20180516_192036_800x600.jpg

Posted
16 godzin temu, Besia11 napisał:

Dziękujemy,że z nami jesteś i oferujesz pomoc :)

7 godzin temu, elik napisał:

I już jest wpłata na koncie psiaczków :)

Serdecznie dziękujemy

547133271_kwiatki6.gif.2d0db010846fa1644325fce549d960fa.gif

Wielkie Dzięki!!!

4 godziny temu, szafirka napisał:

W piątek Bobik jedzie do domu (na 99,9%). Dzisiaj wyrobiłam mu paszport, wczoraj odrobaczyłam Bobaska i podałam krople na pchły i kleszcze, ponieważ złapałam u niego 2 małe kleszczyki, więc uznałam, że nie ma na co czekać.

Fakturę tym razem wzięłam na hotel i zapłaciłam za nią gotówką, ponieważ większą część, czyli za paszport zapłaci Pani. Mam nadzieję, że nie sprawiłam Wam (b-b, elik) tym wielkiego kłopotu.

IMG_20180516_192036_800x600.jpg

Dziękuję Haniu. Oby to 99,9% wystarczyło ;)

Elu kochanie proszę zwróć Hani za "odrobaczenie" Bobisia :)

3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Wielki dzień Bobika już coraz bliżej, trzymam kciuki, aby obyło się bez niespodzianek!

Oby!

3 godziny temu, anica napisał:

I ja z Tobą okok.gif

:)

2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

I ja, i ja też!!!okok.gif

:D

Posted
5 godzin temu, Havanka napisał:

Piątek już jutro... Czy Bobik już spakowany? Powodzenia piesku !

4 godziny temu, Tola napisał:

Kciuki zaciśnięte za Bobika!

Trzymaj się chłopaku, tyle tu serc będzie szybciej biło...

Sama nie mogę się już doczekać.

Mam nadzieję,że Hania napisze mi SMS-sa co tam jutro będzie się u nich działo!

Ja niestety znowu 12 godzin w pracy będę.