Gabi79 Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Tak. jak przewidywałam to idealny domek dla Iguni!!! Quote
anica Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 45 minut temu, MALWA napisał: Rozmawialam z Pania Iguni, obie byly akurat na spacerku. Iga, tak jak pisalam wczoraj wybrala sobie kanape, na ktorej siedziala Pani Babcia. I tak siedzi caly czas. By miala wygodnie, obie Panie siedza w fotelach, by maly Bursztynek mial wiecej miejsca. Wczoraj Iga dostala rosolek z makaronem i miesko z indyka. Pani Babcia karmila Ige na kanapie z reki. Dzisiaj lament, ze psiak nie je. Sama nie jadla. Kiedy starsza Pani wziela miseczke, w ktorej byly kulki i miesko z puszki i zostala znowu nakarmiona z reki, to jadla. Pani Zofia powiedziala, ze nie ingeruje w to, bo Mama cieszy sie, ze ma zajecie i moze pieska nakarmic. Obie Panie spia w jednym duzym lozku. Igunia probowala wczoraj spac z nimi, ale nie mogla sie wdrapac. Pani zadecydowala, ze skoro Iga przejela kanape w pokoju obok, to moze sama tam spac. I faktycznie, Iga pomaszerowala spac na kanape. Poza tym Iga jest grzeczna, spokojna, spi na kanapie i nie bylo zadnych niespodzianek po nocy. Obie Panie sa zachwycone Igunia. Pani obiecala przeslac zdjecia Iguni. ... jak to brzmi!... poezja Quote
kiyoshi Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 baaardzo się ciesze z takich wieści:) Quote
Poker Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Super, dobre wieści .Jeszcze Igunię rozpuszczą do granic możliwości. Quote
Elisabeta Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Piękne wieści... Bądź szczęśliwa i kochana, Iguniu. Quote
ewu Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 10 godzin temu, Poker napisał: Super, dobre wieści .Jeszcze Igunię rozpuszczą do granic możliwości. Oj na to się chyba zanośi:):):) Quote
anica Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 22 godziny temu, Poker napisał: Jak już tyle miodku tu leci, to napiszcie jakiego to czynu dokonała anecik oprócz tego co zawsze ,żebyśmy się też mogły nacieszyć i ją chwalić. Dużo, dużo by pisać! .. pewnie szybciej będzie poopowiadać, jak się spotkamy i będzie chwila, opowiem Wymarzony domek dla takiej słodkiej pieszczoszki jak Igunia Quote
elik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Ostatnie dwa dni bardzo pozytywnie wpłynęły na zawartość portfela naszej sunieczki. Na jej konto wpłynęły poniższe kwoty: 50,00 zł od Iwstar58 - 11.02. - deklaracja za II + gratis 60,00 zł od Elisabeta - 12.02. - deklaracja za III + gratis Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 22 godziny temu, MALWA napisał: . . . Elik - zwroc prosze anecik kwote 308 zl. Bardzo proszę :) Quote
elik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Będzie jeszcze do uregulowania faktura od weta za czipowanie - 60,00 zł i za rejestrację Iguni w bazie - 39,00 zł. Quote
Anecik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Jakoś się nie mogę zebrać żeby napisać coś u Iguni. Moze wieczorem. I zdjęcia też wieczorem wstawię - przepraszam ale zupełnie nie mam czasu. Iga już jest ROZPIESZCZONA :) Quote
elik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 7 minut temu, anecik napisał: Jakoś się nie mogę zebrać żeby napisać coś u Iguni. Moze wieczorem. I zdjęcia też wieczorem wstawię - przepraszam ale zupełnie nie mam czasu. Iga już jest ROZPIESZCZONA :) Nie ma pośpiechu :) Ważne, że sunia już w swoim domku i droga odbyła się bez niespodzianek. Przez Ciebie :) Quote
Gabi79 Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Igunia jest cudowna!!! Wcale się nie dziwię, że Panie ją rozpieszczają. Jest teraz prawdziwą księżniczką!!! Quote
ewu Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 6 godzin temu, elik napisał: Będzie jeszcze do uregulowania faktura od weta za czipowanie - 60,00 zł i za rejestrację Iguni w bazie - 39,00 zł. Elu dowiem się czy się uda zarejestrować Igę za darmo. Napiszę maila do koleżanki , która miała uprawnienia. Potrzebne mi dane i numer czipu. Nie obiecuję ale spróbuję:) Quote
elik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 52 minuty temu, ewu napisał: Elu dowiem się czy się uda zarejestrować Igę za darmo. Napiszę maila do koleżanki , która miała uprawnienia. Potrzebne mi dane i numer czipu. Nie obiecuję ale spróbuję:) Byłoby wspaniale. Zawsze to trochu grosza, który można byłoby przeznaczyć na potrzeby innego psiaczka. Myślę, że nr czipa ma anecik, ale także nowa opiekunka Iguni i to z nią trzeba byłoby się skontaktować, ponieważ tylko ona ma wszystkie potrzebne do rejestracji dane. Oprócz numeru mikroczipa potrzebne są: dane psa dane opiekuna Te wszystkie dane są potrzebne, żeby zarejestrować mikroczip w bazie safe animal eu Quote
elik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Dnia 12.02.2018 o 14:41, Olena84 napisał: proszę numer konta wyślę to co mam z bazarku, bo chyba Elisabete cegiełkę mi wysłała;) Dzisiaj na konto Iguni wpłynęła kwota 50,00 zł od Olena84 z bazarku - cegiełka od Elisabeta Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
MALWA Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 5 godzin temu, elik napisał: Byłoby wspaniale. Zawsze to trochu grosza, który można byłoby przeznaczyć na potrzeby innego psiaczka. Myślę, że nr czipa ma anecik, ale także nowa opiekunka Iguni i to z nią trzeba byłoby się skontaktować, ponieważ tylko ona ma wszystkie potrzebne do rejestracji dane. Oprócz numeru mikroczipa potrzebne są: dane psa dane opiekuna Te wszystkie dane są potrzebne, żeby zarejestrować mikroczip w bazie safe animal eu Dane sa na umowie adopcyjnej, ktora posiada anecik. Quote
MALWA Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Dzisiaj na konto Iguni wpłynęła kwota 50,00 zł od Olena84 z bazarku - cegiełka od Elisabeta Bardzo serdecznie dziękujemy Dziekuje pieknie ! Quote
Anecik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 13 minut temu, anica napisał: Jakoś tak mnie tu... coś ciągnie To może oczekiwanie na zdjęcia z DS :) Tu jeszcze oczekujemy na wyjazd I pierwsze chwile w swoim domu 1 Quote
Anecik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Jest kanapa, jest TV, są ręce które głaszczą, są spacerki, jest balkonik na letni wypoczynek, są rosołki, jest dogadzanie.....oby na zawsze. Nieraz nie warto patrzyć na kasę - nochalek do wycałowania Dane Pani mam - komu podać? 2 1 Quote
elik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Super zdjęcia i Igunia wygląda na zadowoloną :) Oby tylko panie nie przekarmiły Iguni z tej miłości :) Poczekajmy na informację Basi, czy uda się Jej koleżance zarejestrować czip bez opłaty. Jeśli tak, to dane pani i Iguni będą potrzebne Basi, jeśli nie, to ja zarejestruję i wtedy będę Cię prosiłao przesłanie tych danych. Quote
MALWA Posted February 14, 2018 Author Posted February 14, 2018 6 godzin temu, anecik napisał: Jest kanapa, jest TV, są ręce które głaszczą, są spacerki, jest balkonik na letni wypoczynek, są rosołki, jest dogadzanie.....oby na zawsze. Nieraz nie warto patrzyć na kasę - nochalek do wycałowania I to co jeszcze jest, to podusia na kanapie. A nochalek cudo ! Anecik dziekuje za zdjecia ! Quote
elik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 16 minut temu, MALWA napisał: I to co jeszcze jest, to podusia na kanapie. A nochalek cudo ! Anecik dziekuje za zdjecia ! Do zacałowania Quote
Recommended Posts