dorcia2 Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 zaglądam do maleńkiej z zaproszenia , jednorazowo wspomogę bo stałymi zawalona jestem życzę sunieczce kochającego domku na Nowy Rok podłość ludzka nie zna granic , mam nadzieję, że zła karma wróci do tych co się psinki pozbyli 1 Quote
elik Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Dorciu kochana bardzo dziękujemy za wsparcie :) A wszystkim zaglądającym do Iguni życzymy Quote
elik Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Przelew za pobyt Iguni w PDT za okres 3-31.12.2017 r. Quote
MALWA Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 1 godzinę temu, dorcia2 napisał: zaglądam do maleńkiej z zaproszenia , jednorazowo wspomogę bo stałymi zawalona jestem życzę sunieczce kochającego domku na Nowy Rok podłość ludzka nie zna granic , mam nadzieję, że zła karma wróci do tych co się psinki pozbyli Dziękuję Dorciu za pomoc ! Quote
MALWA Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 3 minuty temu, elik napisał: Przelew za pobyt Iguni w PDT za okres 3-31.12.2017 r. Dziękuję Elik za przelew i rozliczenie Igi! Quote
elik Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 1 minutę temu, MALWA napisał: Dziękuję Elik za przelew i rozliczenie Igi! Bardzo proszę, ale to przeca mój, że tak powiem, psi obowiązek :) jako skarbnika Quote
MALWA Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Bardzo proszę, ale to przeca mój, że tak powiem, psi obowiązek :) jako skarbnika Obowiązek obowiązkiem, a ja i tak jestem wdzięczna, ze się zgodziłaś rozliczać Ige! Quote
elik Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Przed chwilą, MALWA napisał: Obowiązek obowiązkiem, a ja i tak jestem wdzięczna, ze się zgodziłaś rozliczać Ige! Miło mi :) Quote
MALWA Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 Elik - przeglądałam wpłaty z rozliczenia, i zauważyłam, ze bakusiowa deklarowała coś jednorazowo. Ale z rozliczenia wynika, ze jednak nie wpłaciła ? Quote
elik Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 6 minut temu, MALWA napisał: Elik - przeglądałam wpłaty z rozliczenia, i zauważyłam, ze bakusiowa deklarowała coś jednorazowo. Ale z rozliczenia wynika, ze jednak nie wpłaciła ? Zgadza się.. Święta, były spore wydatki :) Może w styczniu wpłaci, a może zapomniała. Zdarza się. Quote
Olena84 Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU! Quote
MALWA Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 Wszystkiego najlepszego w 2018 roku ! Quote
Elisabeta Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Na noworoczne dzień dobry zaglądam do naszej Iguni. Quote
Anecik Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Igunia sylwestra przeżyła :) Była troszkę niespokojna i szczekała na co się dało. U nas na wsi szału z petardami nie było ale mamy widokową górkę na którą okoliczni mieszkańcy gnali samochodami żeby sobie postrzelać... Quote
Elisabeta Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Iguniu, ufff.................... Aneciku, to petardy macie już za sobą. A tego gnania, żeby sobie postrzelać, to nigdy nie zrozumiem. Quote
elik Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 14 minut temu, anecik napisał: Igunia sylwestra przeżyła :) Była troszkę niespokojna i szczekała na co się dało. U nas na wsi szału z petardami nie było ale mamy widokową górkę na którą okoliczni mieszkańcy gnali samochodami żeby sobie postrzelać... 8 minut temu, Elisabeta napisał: Iguniu, ufff.................... Aneciku, to petardy macie już za sobą. A tego gnania, żeby sobie postrzelać, to nigdy nie zrozumiem. Też nie rozumiem, ale jak widać oszołomów nigdzie nie brakuje. Quote
Tyśka) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Zaglądam do Igusi noworocznie :) Czy moja wpłata doszła? Quote
teresaa118 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Poszla stala na styczen z zyczeniami wlasnego domku Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Igusi noworocznie :) Czy moja wpłata doszła? Tysiu kochana jak tylko pojawi się na koncie, zaraz zamelduję na wątku :) Może już jest, ale dzisiaj jeszcze nie zaglądałam do banku. Od dzisiaj przez 10 kolejnych dni roboczych mam zajęte całe przedpołudnie. Jeżdżę na rehabilitację łokcia - laser, pole elektromagnetyczne, coś tam z prądem :) Wyjeżdżam po śniadaniu i wracam po godz. 12-tej :( Pół dnia mam w plecy :( Przez te 10 dni będę zaglądać do banku tylko raz dziennie, po ostatniej sesji, żeby odnotować wszystkie wpłaty z tego dnia. Ostatnia sesja przychodząca w mBanku jest o godz. 18:15. Sprawdzę i uzupełnię dzisiejsze wpłaty. Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 godzinę temu, teresaa118 napisał: Poszla stala na styczen z zyczeniami wlasnego domku Pięknie dziękuję Zamelduję na wątku, jak tylko pojawi się na koncie :) Za życzenia pięknie dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, a zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń w szczególności. Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Z wielką przyjemnością informuję, że dzisiaj tj. 2.01.2018 r. na koncie Iguni zameldowały się poniższe wpłaty . . .30,00 od Tyś(ka) . . . . .40,00 od teresaa118 dekl. za I.2018 Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Recommended Posts