Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaglądam do maleńkiej z zaproszenia , jednorazowo  wspomogę bo stałymi zawalona jestem 

życzę sunieczce kochającego domku na Nowy Rok zwierze-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0014

podłość ludzka nie zna granic , mam nadzieję, że zła karma wróci do tych co się psinki pozbyli 

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, dorcia2 napisał:

zaglądam do maleńkiej z zaproszenia , jednorazowo  wspomogę bo stałymi zawalona jestem 

życzę sunieczce kochającego domku na Nowy Rok zwierze-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0014

podłość ludzka nie zna granic , mam nadzieję, że zła karma wróci do tych co się psinki pozbyli 

Dziękuję Dorciu za pomoc !

Posted
1 minutę temu, MALWA napisał:

Dziękuję Elik  za przelew i rozliczenie Igi!

Bardzo proszę, ale to przeca mój, że tak powiem, psi obowiązek  :) jako skarbnika

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Bardzo proszę, ale to przeca mój, że tak powiem, psi obowiązek  :) jako skarbnika

Obowiązek obowiązkiem, a ja i tak jestem wdzięczna, ze się zgodziłaś rozliczać Ige!

Posted
Przed chwilą, MALWA napisał:

Obowiązek obowiązkiem, a ja i tak jestem wdzięczna, ze się zgodziłaś rozliczać Ige!

Miło mi :)

Posted

Elik - przeglądałam wpłaty z  rozliczenia, i zauważyłam, ze bakusiowa deklarowała coś jednorazowo.

Ale z rozliczenia wynika, ze jednak nie wpłaciła ?

Posted
6 minut temu, MALWA napisał:

Elik - przeglądałam wpłaty z  rozliczenia, i zauważyłam, ze bakusiowa deklarowała coś jednorazowo.

Ale z rozliczenia wynika, ze jednak nie wpłaciła ?

Zgadza się.. Święta, były spore wydatki :)  Może w styczniu wpłaci, a może zapomniała. Zdarza się.

Posted

Igunia sylwestra przeżyła :) Była troszkę niespokojna i szczekała na co się dało. U nas na wsi szału z petardami nie było ale mamy widokową górkę na którą okoliczni mieszkańcy gnali samochodami żeby sobie postrzelać...

Posted
14 minut temu, anecik napisał:

Igunia sylwestra przeżyła :) Była troszkę niespokojna i szczekała na co się dało. U nas na wsi szału z petardami nie było ale mamy widokową górkę na którą okoliczni mieszkańcy gnali samochodami żeby sobie postrzelać...

8 minut temu, Elisabeta napisał:

Iguniu, ufff.................... smile.gif  Aneciku, to petardy macie już za sobą. smile.gif

A tego gnania, żeby sobie postrzelać, to nigdy nie zrozumiem.

Też nie rozumiem, ale jak widać oszołomów nigdzie nie brakuje.

Posted
7 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Zaglądam do Igusi noworocznie :)

Czy moja wpłata doszła?

Tysiu kochana jak tylko pojawi się na koncie, zaraz zamelduję na wątku :) Może już jest, ale dzisiaj jeszcze nie zaglądałam do banku.

Od dzisiaj przez 10 kolejnych dni roboczych mam zajęte całe przedpołudnie.  Jeżdżę na rehabilitację łokcia - laser, pole elektromagnetyczne, coś tam z prądem :) Wyjeżdżam po śniadaniu i wracam po godz. 12-tej :(   Pół dnia mam w plecy :(

Przez te 10 dni będę zaglądać do banku tylko raz dziennie, po ostatniej sesji, żeby odnotować wszystkie wpłaty z tego dnia. Ostatnia sesja przychodząca w mBanku jest o godz. 18:15. Sprawdzę i uzupełnię dzisiejsze wpłaty.

Posted
1 godzinę temu, teresaa118 napisał:

Poszla stala na styczen z zyczeniami wlasnego domku

Pięknie dziękuję   5a4ba237abc56_serce9bijce.gif.ccda9918ac5ece43bedde472b3bdbdee.gif  Zamelduję na wątku, jak tylko pojawi się na koncie :)

Za życzenia pięknie dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, a zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń w szczególności.

Posted

Z wielką przyjemnością informuję, że dzisiaj tj. 2.01.2018 r. na koncie Iguni zameldowały się poniższe wpłaty

. . .30,00  od Tyś(ka) 

. .    . . .40,00  od  teresaa118   dekl. za I.2018

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a4bf453ea7e6_kwiatki11.GIF.37e321048f7b2716184fcba6049ba147.GIF