Jump to content
Dogomania

IGUNIA. MA. DOM. STALY ! Maleńka Iga - byl zwrot z adopcji i schron!

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, anica napisał:

Ktoś powiedział Bursztynowa królewna?!  .. pasuje do niej, prawda :)

Nie wiem, kto jest autorem, ale pięknie to wymyślił. Wykorzystam ten zwrot na tytuł ogłoszenia.

• Upvote 1
Posted
14 minut temu, Havanka napisał:

Nie wiem, kto jest autorem, ale pięknie to wymyślił. Wykorzystam ten zwrot na tytuł ogłoszenia.

Bardzo dobry pomysł Eluniu :)

Posted
32 minuty temu, Havanka napisał:

Eluś a Ty jej robiłaś OLX. Może nowy tytuł ściągnie uwagę potencjalnych chętnych?

Igunia ma ode mnie tytuł: Iga, bursztynowa psia piękność, czeka na swoją ukochaną panią.

Na jaki proponujesz zmienić ?

Może na: Iga, bursztynowa księżniczka, czeka na swoją ukochaną panią.

Posted
9 godzin temu, MALWA napisał:

Zapraszam do małej starszej Gwiazdeczki, o której powiedziała mi ewu:   

Kochani, jesli mozecie, to zajrzyjcie prosze do Gwiazdki....

Posted
11 godzin temu, elik napisał:

Igunia ma ode mnie tytuł: Iga, bursztynowa psia piękność, czeka na swoją ukochaną panią.

Na jaki proponujesz zmienić ?

Może na: Iga, bursztynowa księżniczka, czeka na swoją ukochaną panią.

Super ! Mnie się podoba .

Posted
5 godzin temu, Havanka napisał:

Super ! Mnie się podoba .

4 godziny temu, Elisabeta napisał:

Bardzo ładnie, Eliku. smile.gif Też mi się podoba. 

Bardzo Wam dziękuję :) W takim razie zmieniam :)

Zastanawiam się tylko czy nie wymienić trochu zdjęć z łóżkowych na takie zabawowe. Nie wiem tylko czy Igunia ma takie, ale jeśli nie ma to poprosimy Anecik, a Ona zrobi nam pięęęęękne zdjęcia ogłoszeniowe :)  Teraz większość zdjęć Igunia ma na łóżku, czy fotelu i jeszcze ktoś gotów pomyśleć,m że Igunia nic tylko na łóżeczku by leżała, a przecież tak nie jest. No chyba, że jest ?

Posted
9 godzin temu, elik napisał:

Bardzo Wam dziękuję :) W takim razie zmieniam :)

Zastanawiam się tylko czy nie wymienić trochu zdjęć z łóżkowych na takie zabawowe. Nie wiem tylko czy Igunia ma takie, ale jeśli nie ma to poprosimy Anecik, a Ona zrobi nam pięęęęękne zdjęcia ogłoszeniowe :)  Teraz większość zdjęć Igunia ma na łóżku, czy fotelu i jeszcze ktoś gotów pomyśleć,m że Igunia nic tylko na łóżeczku by leżała, a przecież tak nie jest. No chyba, że jest ?

Eliczku - takich zabawowych to chyba nie ma. Ma te z pierwszej strony, w kwiatkach, w trawie. 

Mysle, ze moznaby jej zrobic takie przy nodze, aby bylo wiadomo jaka jest wysoka.

Posted

Iga podobno wpadła w oko "mojemu" Blekusiowi, razem siedzą z dala od innych psiaków;), myślałam o wspólnych ogłoszeniu jako o zakochanej parze, ale to chyba byłby cud jakby ktoś chciał dwa psiaki w tym starszego czarnego Blekusia;/

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, MALWA napisał:

Eliczku - takich zabawowych to chyba nie ma. Ma te z pierwszej strony, w kwiatkach, w trawie. 

Mysle, ze moznaby jej zrobic takie przy nodze, aby bylo wiadomo jaka jest wysoka.

Jak nie ma to bardzo prosiemy Anecika, coby zrobił suni takie fikuśne zabawowe zdjątka :)  Anecik robi takie super zdjęcia do ogłoszeń. S8unia śliczna, a oddzewu naogłoszenianie ma :(

Faktycznie przydałoby się zdjęcie z człowiekiem, żeby było widać jej wielkość.

Posted
12 minut temu, Olena84 napisał:

Iga podobno wpadła w oko "mojemu" Blekusiowi, razem siedzą z dala od innych psiaków;), myślałam o wspólnych ogłoszeniu jako o zakochanej parze, ale to chyba byłby cud jakby ktoś chciał dwa psiaki w tym starszego czarnego Blekusia;/

Cuda się zdarzają :) Nie będziesz wiedzieć, czy się uda, póki nie spróbujesz :)

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, Olena84 napisał:

Iga podobno wpadła w oko "mojemu" Blekusiowi, razem siedzą z dala od innych psiaków;), myślałam o wspólnych ogłoszeniu jako o zakochanej parze, ...

Olenko, może spróbować?...smile.gif Wspólne zdjęcie Iguni i Blekusia by się przydało,,, smile.gif 

Posted

Poproszę o czas do niedzieli na zdjęcia. Sporo psich spraw na głowie...weci, wizyty PA, wizyty osób chętnych na psiaki itd....

Posted
6 godzin temu, anecik napisał:

Poproszę o czas do niedzieli na zdjęcia. Sporo psich spraw na głowie...weci, wizyty PA, wizyty osób chętnych na psiaki itd....

To oczywizda ważniejsze i oby jak najwięcej poza wetem oczywiście :)

Posted
14 godzin temu, Olena84 napisał:

14 godzin temu, elik napisał:

Cuda się zdarzają :) Nie będziesz wiedzieć, czy się uda, póki nie spróbujesz :)

13 godzin temu, anica napisał:

Ja wierzę w cuda!285.gif

13 godzin temu, elik napisał:

Ja też :)

6 godzin temu, Elisabeta napisał:

Olenko, może spróbować?...smile.gif Wspólne zdjęcie Iguni i Blekusia by się przydało,,, smile.gif 

Może ktoś bardzo zakochany, taki zwierzolub  przygarnąłby sobie dwa nierozłączne psiaki np. na WALENTYNKI.

Może warto spróbować ?  Ogłoszeń nigdy nie za wiele...

Miałby ktoś taki pakiet dwa w jednym.

Posted
6 godzin temu, anecik napisał:

4 godziny temu, anica napisał:

Oj!.. tak Aneciku ,masz sporo na głowie!  poczekamy i tak nie mamy wyjściaz_jezorem.gif

27 minut temu, elik napisał:

To oczywizda ważniejsze i oby jak najwięcej poza wetem oczywiście :)

Aneciku kochana, psie sprawy najważniejsze,  a na zdjęcia poczekamy !