Tianku Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 ha ha jak przeczytalam z hoteliku to zamarlam uffff zadowolony pycholek:) Quote
anica Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 1 godzinę temu, ona03 napisał: Tyle szczęścia na Teosiowym pycholku, super !!! No śmieje się chłopak... pełną gębą Quote
Tola Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 22 minuty temu, anica napisał: No śmieje się chłopak... pełną gębą Ma powód Quote
b-b Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 Wspaniale oglądać Teosia z uśmiechem na pysiaczku w swoim domku:) Ja dopiero wróciłam z pracy. Tak to jest jak się choroby zaczynają. Na dodatek komp mi padł. Pisze z telefonu ale to dla mnie komfortowe nie jest. Skoro Hania dostała zdjęcia Teosia to ja czekam do jutra z tel. do Państwa. Quote
elik Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Dnia 16.01.2018 o 19:24, Tianku napisał: ha ha jak przeczytalam z hoteliku to zamarlam . . . Ja też :) 1 Quote
Figunia Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 8 minut temu, b-b napisał: Wspaniale oglądać Teosia z uśmiechem na pysiaczku w swoim domku:) Ja dopiero wróciłam z pracy. Tak to jest jak się choroby zaczynają. Na dodatek komp mi padł. Pisze z telefonu ale to dla mnie komfortowe nie jest. Skoro Hania dostała zdjęcia Teosia to ja czekam do jutra z tel. do Państwa. Be-buniu, zdrowia zycze!!! I lepszej pracy! Z domku Teosia strasznie sie ciesze, prawie tak, jak On. :) Quote
b-b Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 50 minut temu, Figunia napisał: Be-buniu, zdrowia zycze!!! I lepszej pracy! Z domku Teosia strasznie sie ciesze, prawie tak, jak On. :) Dziękuję Aniu:* Mi oprócz tego co juz dolega nic nie jest. Kolezanka sie pochorowała i musialam dluzej zostać. Teos jak widać zadowolony :) Quote
Tyśka) Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Jakie piękne zdjęcia! :) W ogóle nie widać stresu ! On WIE, że to jego Rodzina, no coś pięknego :) Quote
Figunia Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 3 minuty temu, b-b napisał: Dziękuję Aniu:* Mi oprócz tego co juz dolega nic nie jest. Kolezanka sie pochorowała i musialam dluzej zostać. Teos jak widać zadowolony :) Kolezance tez zycze zatem zdrowia! Quote
b-b Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 20 godzin temu, Figunia napisał: Kolezance tez zycze zatem zdrowia! Kochana jesteś! :*** Quote
Havanka Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Tak sobie myślę, ze można już zmienić tytuł wątku. Teoś już się zadomowił a rodzina go pokochała. Nie zanosi się na powrót. Teoś to już nie bieda a szczęśliwy psiaczek ! 1 Quote
elik Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 1 minutę temu, Havanka napisał: Tak sobie myślę, ze można już zmienić tytuł wątku. Teoś już się zadomowił a rodzina go pokochała. Nie zanosi się na powrót. Teoś to już nie bieda a szczęśliwy psiaczek ! Tak, z całą pewnością Teoś to już nie bieda, lecz szczęśliwy pies kochających opiekunów :) Quote
b-b Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 32 minuty temu, Havanka napisał: Tak sobie myślę, ze można już zmienić tytuł wątku. Teoś już się zadomowił a rodzina go pokochała. Nie zanosi się na powrót. Teoś to już nie bieda a szczęśliwy psiaczek ! Zmienię, kochane, zmienię....tylko po rozmowie. OK? :) Quote
elik Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 22 minuty temu, b-b napisał: Zmienię, kochane, zmienię....tylko po rozmowie. OK? :) A mamy jakieś wyjście :) ? Quote
b-b Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 4 godziny temu, elik napisał: A mamy jakieś wyjście :) ? Chyba...nie. ;) Quote
Bgra Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Co ja tu pacze ;) Teoś ma swoją kanapę i ludzi i najwyraźniej mu to pasi bo mu się wyraz pysia zmienił :) cieszę się ogromnie! 1 Quote
b-b Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 13 minut temu, Bgra napisał: Co ja tu pacze ;) Teoś ma swoją kanapę i ludzi i najwyraźniej mu to pasi bo mu się wyraz pysia zmienił :) cieszę się ogromnie! Ja tez Bożenko....i jezcze nie moge w to uwierzyc!:) Quote
Bgra Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 14 minut temu, b-b napisał: Ja tez Bożenko....i jezcze nie moge w to uwierzyc!:) Gratulacje Bogdusiu :) ciesz się ciesz :) a ja z Tobą :) Quote
Tianku Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 wpadam po raz ENTY :) oglądać kochany Pycholek Quote
Havanka Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 14 godzin temu, Bgra napisał: Gratulacje Bogdusiu :) ciesz się ciesz :) a ja z Tobą :) Przyłączam się do gratulacji ! Boguniu, to Twój wielki sukces ! Domek jak z bajki ! 1 Quote
Anula Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 I ja się przyłączam do gratulacji.I to jest ten właściwy domek właśnie dla Teośka. 1 Quote
b-b Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 19 godzin temu, Bgra napisał: Gratulacje Bogdusiu :) ciesz się ciesz :) a ja z Tobą :) 11 godzin temu, Tianku napisał: wpadam po raz ENTY :) oglądać kochany Pycholek 4 godziny temu, Havanka napisał: Przyłączam się do gratulacji ! Boguniu, to Twój wielki sukces ! Domek jak z bajki ! 4 godziny temu, Anula napisał: I ja się przyłączam do gratulacji.I to jest ten właściwy domek właśnie dla Teośka. Dziękuję Kochane dziewczyny ale na gratulacje zasługuje tutaj Hania. To Ona oceniła pozytywnie Państwa i to dzięki Niej Teoś ma domek! :) BARDZO CI HANIU ZA TO DZIĘKUJEMY!!! Kochani mogę chyba oficjalnie ogłosić ,że nasz Teoś na swój WSPANIAŁY dom! Mam obiecane fotorelacje :) Niestety tyle nagadałam Panu, że prawie nie dopuszczałam Go do głosu Imię Teoś zostaje bo się Państwu bardzo podoba 4 Quote
Bogusik Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Teosiowi i jego Rodzinie życzę tylko samych wspaniałych i szczęśliwych chwil w ich wspólnym życiu! :) 1 Quote
szafirka Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Cieszę się, że mogłam zawieźć Teosia do nowego domu i patrzeć na pierwsze chwile jego szczęścia, to jest też ogromna odpowiedzialność. Bądź szczęśliwy Kropku. On jest nieświadomy, ile wspaniałych ciotek przyczyniło się do jego szczęścia :) 1 Quote
b-b Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 1 godzinę temu, szafirka napisał: Cieszę się, że mogłam zawieźć Teosia do nowego domu i patrzeć na pierwsze chwile jego szczęścia, to jest też ogromna odpowiedzialność. Bądź szczęśliwy Kropku. On jest nieświadomy, ile wspaniałych ciotek przyczyniło się do jego szczęścia :) Haniu jak będziesz miała chwilkę prosimy o podliczenie hoteliku i kosztów dowozu. Musimy uregulować dług ;) Quote
Recommended Posts