Nesiowata Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 2 minuty temu, elik napisał: Dostałam jednak wczoraj telefon potwierdzający termin operacji w poniedziałek. Mam się zgłosić o godz. 7:30 głodniutka :( Jeśli nie będzie komplikacji to możliwe, że wyjdę ze szpitala już we wtorek. Oby! Powodzenia - będzie dobrze. Quote
elik Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Powodzenia - będzie dobrze. Bardzo dziękuję :) Mam nadzieję, że będzie przynajmniej lepiej niż jest teraz :) Quote
anica Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 No to , będziemy z Tobą! i w poniedziałek i we wtorek Quote
elik Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 16 minut temu, anica napisał: No to , będziemy z Tobą! i w poniedziałek i we wtorek Dziękuję Aniu Quote
Nadziejka Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 2 godziny temu, Isiak napisał: Będzie dobrze! Musi być! Quote
elik Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 9 godzin temu, Isiak napisał: Będzie dobrze! Musi być! 6 godzin temu, Nadziejka napisał: Tak właśnie po cichu liczę na to :) Quote
Tola Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 12 godzin temu, elik napisał: Dostałam jednak wczoraj telefon potwierdzający termin operacji w poniedziałek. Mam się zgłosić o godz. 7:30 głodniutka :( Jeśli nie będzie komplikacji to możliwe, że wyjdę ze szpitala już we wtorek. Oby! Elu - trzymaj się ciepło, będę jutro myślami 1 Quote
elik Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 8 minut temu, Tola napisał: Elu - trzymaj się ciepło, będę jutro myślami Dziękuję Martusiu :) Ale do szpitala idę w poniedziałek, nie jutro :) Quote
elik Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 19 minut temu, Tyś(ka) napisał: I ja zaciskam kciuki za operację. Dzięki :) Noooo tyle kciuków i dobrych myśli musi zaowocować pozytywnym wynikiem operacji :) Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to już we wtorek po południu będę z powrotem w domku tylko przez kilka tygodni nie będę mogła posługiwać się lewą ręką. Ciężko będzie :( Quote
Nesiowata Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Życzymy wszystkim spokojnej, pogodnej niedzieli. A Elik - pogody ducha i wiary - dobrze będzie. 1 Quote
Elisabeta Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 5 godzin temu, elik napisał: Dzięki :) Noooo tyle kciuków i dobrych myśli musi zaowocować pozytywnym wynikiem operacji :) Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to już we wtorek po południu będę z powrotem w domku tylko przez kilka tygodni nie będę mogła posługiwać się lewą ręką. Ciężko będzie :( Eliczku, mocno trzymam kciuki za operację i ciepłe myśli do Ciebie wysyłam. 1 Quote
elik Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Życzymy wszystkim spokojnej, pogodnej niedzieli. A Elik - pogody ducha i wiary - dobrze będzie. 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Eliczku, mocno trzymam kciuki za operację i ciepłe myśli do Ciebie wysyłam. Dzięki wielkie kochane Dziewczynki Pewnie, że będzie dobrze :) My ślę, że takich operacji maja za sobą baaaaardzo wiele. To pewnie typowe połamanie :) We wtorek znowu się zobaczymy. Na początku będę miała trudności w wykonywaniu wszystkiego, bo człek niezwyczajny do posiadania tylko jednej ręki, ale da się :) Korzystanie z klawiatury będzie utrapieniem, bo piszę obiema rękami, wszystkimi , no prawie wszystkimi, palcami. Pisanie jedną ręką to droga przez mękę, ale też się naumiem :) Pewnie będzie sporo byków i brak polskich liter, ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie, zwłaszcza, .że będzie to tylko chwilowe :) Miłej niedzieli dla Was i dla wszystkich zaglądających Quote
Nadziejka Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Sciskam pozdrawiam jescze ciutenke i bedziesz Ciociu juz w domku na powrot odpoczywac 1 Quote
Nesiowata Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Dzień dobry wszystkim - spokojnego dnia życzymy wszystkim. Za oknem znów zrobiło się biało, a teraz zaczyna padać śnieg z deszczem - może być "wesoło". Elik - kciuki zaciśnięte. 1 Quote
elik Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 Dziękuję Wam za kciuki i dobre fluidy Nastawiłam dzisiaj siebie i Was na operację, a tu nic z tego :( Nie zostałam przyjęta z powodu opryszczki. Taki pryszcz, a tak potrafi namieszać. Kolejny termin operacji za tydzień. Mam wyleczyć opryszczkę i czekać na telefon. Ale mam pecha :( Quote
elik Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 3 godziny temu, Nesiowata napisał: To faktycznie pech. Pech, ale i szczęście w pechu :) Szczęście, że się ujawniła przed operacją, a pech, że się w ogóle przyplątała. Quote
Nesiowata Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Elik pechowym szczęściarzem! Ciekawe określenie, ale czas ucieka a z bólem trzeba walczyć na bieżąco. A to już nie jest przyjemne. Dobrego dnia wszystkim, uważajcie nadal przy chodzeniu bo nieciekawie to wygląda i szans na poprawę nie widać. Quote
MALWA Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 I kolejny tydzień czekania w bólu.......a to sie narobiło.... Quote
elik Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Elik pechowym szczęściarzem! Ciekawe określenie, ale czas ucieka a z bólem trzeba walczyć na bieżąco. A to już nie jest przyjemne. 2 godziny temu, MALWA napisał: I kolejny tydzień czekania w bólu.......a to sie narobiło.... Na szczęście teraz, gdy trzymam rękę przyciśniętą do tułowia i obojczyk jest prawie nieruchomy, już tak nie boli. Najgorzej gdy się zapomnę i chcę sięgnąć ręką w górę, czy w jakimkolwiek kierunku, przeszywający ból. Nie zażywam środków przeciwbólowych, bo to zło konieczne. Staram się nie doprowadzać do bólu :) Ale wirus rozwinął skrzydła na dobre. W gardle mam papier ścierny, karat i ból głowy. Usiadłam do kompa tylko na chwilę. Muszę wyleżeć chorobę, żeby za tydzień nie było śladu po wirusie. Quote
b-b Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Zdrowiej Elu! :) Miłego dnia Wszystkim :) 1 Quote
anica Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Elu, kochana, Zdrówka, Zdróweczka! musisz leżeć! naprawdę innej opcji nie ma! podobno przy każdym ruchu, zużywamy jakąś energię!? ... leżąc organizm ,całą energię zużywa na walkę z wirusem! I Tobie, również Bogda :) Quote
Recommended Posts