agat21 Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Bardzo się cieszę, że maleństwa znalazły rodziny :) Oby miały jak najszczęśliwsze życie, kruszyny! Quote
elik Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Tak, to ogromna radość, że tyle maluszków znalazło swoje domy, a w tym także dzieciaczki sunieczki :) Quote
Havanka Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Dzieci Laluni mają już swoje domy. Niestety kolejne dwa maleństwa potrzebują pomocy. Zapraszam na wątek: Quote
Nesiowata Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Przybywajcie cioteczki - Lala w najnowszej odsłonie! 5 Quote
Nesiowata Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 I jeszcze trochę, nie wszystkie będą ostre,, bo Lala i Neska nie potrafią chodzić - one fruwają. 4 Quote
Tola Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Lalunia cudnie wpasowała się w stadko, dobrze, ze czuwają nad nią psie i ludzkie anioły:) Quote
Radek Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Miło obejrzeć takie zdjęcia na dobranoc:) Quote
Nesiowata Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Wczoraj przyszło "odzienie" dla Lali, to może teraz deszcz nie będzie taki zły i nie będzie tak szybko kichać. Quote
elik Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 23 minuty temu, Nesiowata napisał: Wczoraj przyszło "odzienie" dla Lali, to może teraz deszcz nie będzie taki zły i nie będzie tak szybko kichać. Ja szukam odzienia p/deszczowego dla mojej tymczaski Kikuni. Daj link do tego odzienia Mam nadzieję na nową sesję zdjęciową odzianej Laluni :) Quote
Nesiowata Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 22 minuty temu, elik napisał: Ja szukam odzienia p/deszczowego dla mojej tymczaski Kikuni. Daj link do tego odzienia Mam nadzieję na nową sesję zdjęciową odzianej Laluni :) Kapotka jest z bazarku Karolci - już zakończony. Quote
elik Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 5 minut temu, Nesiowata napisał: Kapotka jest z bazarku Karolci - już zakończony. Ja nie mam szczęścia do bazarków. Mam kilka ubranek albo za dużych, albo za małych, chociaż wg podanych wymiarów powinny być dobre. Quote
Nesiowata Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Ja nie mam szczęścia do bazarków. Mam kilka ubranek albo za dużych, albo za małych, chociaż wg podanych wymiarów powinny być dobre. Akurat udało mi się tym razem - minimalny obwód jest dobry dla małej i jeszcze dużo, dużo miejsca na zapas. Dla moich psiaków już trochę gorzej, dadzą radę ale mogłoby być lepiej. A przecież każde z nich trzeba bardzo, bardzo usilnie zapraszać aby raczyło wyskoczyć wysikać się jeśli tylko czują w nosie deszcz. Za chwilę będę musiała to zrobić i pewnie Misiek nawet nie wystawi nosa za drzwi bo znów pada. Kiedyś każda kałuża była jego, a z wiekiem - całkowita przemiana. Neska i Lal wyjdą po zaproszeniu i tylko będą patrzeć kiedy zrobię w tył zwrot. 1 Quote
elik Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Moje psiaczki też nie chcą wyjść na spacer, gdy pada deszcz :) Quote
Alaskan malamutte Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Wczoraj przyszło "odzienie" dla Lali, to może teraz deszcz nie będzie taki zły i nie będzie tak szybko kichać. Koniecznie musisz zrobić zdjęcie Laluni w kreacji!! Proszę napisz, jaka cena ubranka, zwrócę. No i cały czas myślę o jutrzejszym dniu...Oby wszystko przebiegło dobrze, innej opcji nie ma!!! Quote
Nesiowata Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 46 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Koniecznie musisz zrobić zdjęcie Laluni w kreacji!! Proszę napisz, jaka cena ubranka, zwrócę. No i cały czas myślę o jutrzejszym dniu...Oby wszystko przebiegło dobrze, innej opcji nie ma!!! Jak tylko będzie chociaż trochę słońca to ubiorę małą we fraczek - dziś od rab\na pada. A kupione na bazarku dogomaniackim - więc i tak poszło na psiaki. Jutro musi być dobrze! Prosimy wszystkim o kciuki! Quote
Havanka Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Przyszłam nacieszyć oko psim stadkiem Nesiowatej. Lala, to już pani na włościach; pewna siebie, smycz jej nie straszna, no i pełna komitywa z Neską i Misiem ! Moje kciuki też należą do Lali ! 1 Quote
Nesiowata Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 41 minut temu, Havanka napisał: Przyszłam nacieszyć oko psim stadkiem Nesiowatej. Lala, to już pani na włościach; pewna siebie, smycz jej nie straszna, no i pełna komitywa z Neską i Misiem ! Moje kciuki też należą do Lali ! Mała od początku nie miała problemu ze smyczą, co najwyżej trochę ciągnie kiedy Neska za bardzo jej się oddali. Quote
Nesiowata Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Bardzo prosimy o kciuki na jutro dla Lali. 1 Quote
Tola Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 17 minut temu, Nesiowata napisał: Bardzo prosimy o kciuki na jutro dla Lali. Trzymam mocno i nie puszczam. \ Będzie dobrze, bo inaczej być nie może! 1 Quote
Dusia-Duszka Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Lalka, Ty jesteś kruszynka wśród towarzyszących Ci futrzaków :) 1 Quote
Nesiowata Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 1 minutę temu, Dusia-Duszka napisał: Lalka, Ty jesteś kruszynka wśród towarzyszących Ci futrzaków :) To prawda - już wcześniej pisałam, że Lala wyróżnia się kolorem i gabarytem. Quote
elik Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Kciuki z całych sił Na którą godzinę potrzebne ? 1 Quote
Recommended Posts