Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
23 minuty temu, Nesiowata napisał:

Wczoraj przyszło "odzienie" dla Lali, to może teraz deszcz nie będzie taki zły i nie będzie tak szybko kichać.

Ja szukam odzienia p/deszczowego dla mojej tymczaski Kikuni.  Daj link do tego odzienia  59dd892232194_gifproszcy.gif.26ad95175d054c290ac7576e1ca20988.gif 

Mam nadzieję na nową sesję zdjęciową odzianej Laluni :)

Posted
22 minuty temu, elik napisał:

Ja szukam odzienia p/deszczowego dla mojej tymczaski Kikuni.  Daj link do tego odzienia  59dd892232194_gifproszcy.gif.26ad95175d054c290ac7576e1ca20988.gif 

Mam nadzieję na nową sesję zdjęciową odzianej Laluni :)

Kapotka jest z bazarku Karolci - już zakończony.

Posted
5 minut temu, Nesiowata napisał:

Kapotka jest z bazarku Karolci - już zakończony.

Ja nie mam szczęścia do bazarków. Mam kilka ubranek albo za dużych, albo za małych, chociaż wg podanych wymiarów powinny być dobre.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Ja nie mam szczęścia do bazarków. Mam kilka ubranek albo za dużych, albo za małych, chociaż wg podanych wymiarów powinny być dobre.

Akurat udało mi się tym razem - minimalny obwód jest dobry dla małej i jeszcze dużo, dużo miejsca na zapas. Dla moich psiaków już trochę gorzej,  dadzą radę ale mogłoby być lepiej.  A przecież każde z nich trzeba bardzo, bardzo usilnie zapraszać aby raczyło wyskoczyć wysikać się jeśli tylko czują w nosie deszcz. Za chwilę będę musiała to zrobić i pewnie Misiek nawet nie wystawi nosa za drzwi bo znów pada. Kiedyś każda kałuża była jego, a z wiekiem - całkowita przemiana. Neska i Lal wyjdą po zaproszeniu i tylko będą patrzeć kiedy zrobię w tył zwrot.

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Wczoraj przyszło "odzienie" dla Lali, to może teraz deszcz nie będzie taki zły i nie będzie tak szybko kichać.

Koniecznie musisz zrobić zdjęcie Laluni w kreacji!! k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig

Proszę napisz, jaka cena ubranka, zwrócę. No i cały czas myślę o jutrzejszym dniu...Oby wszystko przebiegło dobrze, innej opcji nie ma!!!

Posted
46 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Koniecznie musisz zrobić zdjęcie Laluni w kreacji!! k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig

Proszę napisz, jaka cena ubranka, zwrócę. No i cały czas myślę o jutrzejszym dniu...Oby wszystko przebiegło dobrze, innej opcji nie ma!!!

Jak tylko będzie chociaż trochę słońca to ubiorę małą we fraczek - dziś od rab\na pada. A kupione na bazarku dogomaniackim - więc i tak poszło na psiaki.

Jutro musi być dobrze! 

Prosimy wszystkim o kciuki!

Posted

Przyszłam nacieszyć oko psim stadkiem Nesiowatej. Lala, to już pani na włościach; pewna siebie, smycz jej nie straszna, no i pełna komitywa z Neską i Misiem !

Moje kciuki też należą do Lali !

• Upvote 1
Posted
41 minut temu, Havanka napisał:

Przyszłam nacieszyć oko psim stadkiem Nesiowatej. Lala, to już pani na włościach; pewna siebie, smycz jej nie straszna, no i pełna komitywa z Neską i Misiem !

Moje kciuki też należą do Lali !

Mała od początku nie miała problemu ze smyczą, co najwyżej trochę ciągnie kiedy Neska za bardzo jej się oddali.

Posted
17 minut temu, Nesiowata napisał:

Bardzo  prosimy o kciuki na jutro dla Lali. 

Trzymam mocno i nie puszczam. \

Będzie dobrze, bo inaczej być nie może!

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Dusia-Duszka napisał:

Lalka, Ty jesteś kruszynka wśród towarzyszących Ci futrzaków :)

To prawda - już wcześniej pisałam, że Lala  wyróżnia się kolorem i gabarytem.