Anula Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 11 godzin temu, b-b napisał: Kciuki za chłopaka cały czas zaciskam :) Czy mam już usunąć ogłoszenie chłopaka? Boguniu,poczekaj jeszcze może do jutra jak będzie wiadome,że Mati trafił już do domku. Quote
b-b Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 5 godzin temu, Anula napisał: Boguniu,poczekaj jeszcze może do jutra jak będzie wiadome,że Mati trafił już do domku. Nie ma sprawy. Może wisieć...oby tylko osoba do której jest telefon nie przeklinała mnie :) Quote
Anula Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 44 minuty temu, b-b napisał: Nie ma sprawy. Może wisieć...oby tylko osoba do której jest telefon nie przeklinała mnie :) Osobą jest Hania i zapewne podsyła inne psiaki,które są u niej w hoteliku.Wie,że Mati jutro ma trafić do swojego domku. Wiesz,trzy osoby będą uczestniczyć w przekazaniu Mati.Mam nadzieję,że się spotkają o godz.10 i wszystko będzie okey. Jeżeli jutro wszystko się ułoży pomyślnie to wieczorkiem można zamknąć ogłoszenie. Quote
b-b Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Akurat od 10.00 zaczynam pracę wiec nie zapomnę słac pozytywnych myśli w ich stronę. Quote
Bogusik Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Jutro dzień pełen napięcia...Matiś o 10 zmienia domek a ja ok 15 robię wizytę p/a W Borken dla Picarda.Nie jest psem dogomaniackim ale ma szansę na domek,więc również poproszę o kciuki...:) Picardzik :) 2 Quote
Poker Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Trzymam kciuki za Matisia i ślicznego Picarda. Quote
Anula Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 No,no Mati będzie miał nowy domek i Picardzik też u polskiej rodziny.Fajnie,oby tylko wizyta wypadła pomyślnie. Quote
Gabi79 Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 12 minut temu, Tola napisał: Przyłączam się z kciukami za oba psiaki Ja także trzymam kciuki z całych sił!!! Quote
Anula Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 Dziękujemy za trzymanie kciuków i za to,że pamiętacie o maluszku. Quote
Gabi79 Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Matisiu, Słoneczko kochane, oby to był najlepszy domek na świecie!!! Quote
Bogusik Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 14 minut temu, Gabi79 napisał: Matisiu, Słoneczko kochane, oby to był najlepszy domek na świecie!!! Mam naprawdę wielka nadzieję,że to będzie dobry domek dla Matisia :) DZIĘKUJĘ KOCHANI ZA DOBRE MYŚLI I TRZYMANIE KCIUKÓW :) Quote
AgusiaP Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Mocno trzymam kciuki za dzisiejszy dzień Matisia i szybka aklimatyzację ! Quote
Anula Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 Czekam z niecierpliwością na wiadomości o przekazaniu Mati.Dla Mati to jest wielki dzień.Wreszcie będzie mógł się wybiegać nad czym bardzo ubolewała P.Beata i zapewne Mati też. Jeszcze 2 godzinki pozostało do spotkania.Jestem myślami ze wszystkimi. Quote
Alaskan malamutte Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Zaglądam....kciuki zaciśniete!!!! Quote
Mysza2 Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Mati wyprawiony w drogę, ubrany w szelki i obrożę, przypięty w samochodzie. Mam nadzieję, że Państwo posłuchają nas w kwestii zabezpieczeń i wszystko będzie dobrze. 1 3 Quote
Dusia-Duszka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Piękny kudłatek. Żeby już mu się to psie życie ułożyło :) Quote
Bogusik Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Rozmawiałam z p.Józefem.Mati puki co wędruje po domu i kładzie się tylko po to aby otrzymać porcję głasków.Jest zestresowany choć mogło by być znacznie gorzej.Pan Józef często z nim wychodzi na ogród ale na smyczy i jeszcze tak to potrwa aż się Mati oswoi i przyzwyczai do nowego miejsca.Nie chce jeść ale pije wodę.Teraz nawet zaczepiał do zabawy...Jutro będę dzwonić wieczorem po kolejne wieści... Jeżeli chodzi o wizytę p/a to domek wypadł bardzo dobrze.W ostatniej chwili okazało się,że dt jednak nie może rozstać się z Picardem i zostaje na ds.Państwo wybrali niedużą sunię o imieniu Cytrynka i pojedzie do nich 4-5 kwietnia. 5 3 Quote
Alaskan malamutte Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 21 minut temu, Bogusik napisał: Rozmawiałam z p.Józefem.Mati puki co wędruje po domu i kładzie się tylko po to aby otrzymać porcję głasków.Jest zestresowany choć mogło by być znacznie gorzej.Pan Józef często z nim wychodzi na ogród ale na smyczy i jeszcze tak to potrwa aż się Mati oswoi i przyzwyczai do nowego miejsca.Nie chce jeść ale pije wodę.Teraz nawet zaczepiał do zabawy...Jutro będę dzwonić wieczorem po kolejne wieści.. Mati przeżywa rozstanie...potrzeba czasu...Maluszku, oby Twoja tułaczka już sie skończyła..Niech to będzie Twój domek na zawsze!! Dobrze, że Twoje opiekunki nad Tobą czuwają.Anula, Bogusik 1 1 Quote
Bogusik Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 13 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Mati przeżywa rozstanie...potrzeba czasu...Maluszku, oby Twoja tułaczka już sie skończyła..Niech to będzie Twój domek na zawsze!! Dobrze, że Twoje opiekunki nad Tobą czuwają.Anula, Bogusik Potrzebuje Asieńko tego czasu aby się przyzwyczaić.Pan Józef to rozumie i będzie się starał aby Matiś zaufał i ich pokochał... Nie dziękuj kochana bo każda z nas zrobiła by tak samo i nie pozostawiła psiaka bez pomocy :) Quote
Poker Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Kochany maluch , na razie ma kiełbie we łbie. Za parę dni będzie lepiej. Fajnie ,że Picard ma DS i inna bieda skorzystała na tym. Quote
Mysza2 Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Na pewno Mati tęskni, ale cóż było robić. Mam nadzieję, że pomału wszystko się ułoży. Trochę niejedzenia to Matiemu tylko może posłużyć, sporo wagi powinien zrzucić:):) Quote
Recommended Posts