Dusia-Duszka Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 W takich chwilach kocha się Świat! Pięknie. Quote
Alaskan malamutte Posted May 29, 2017 Author Posted May 29, 2017 Wiem tyle, że państwo mieszkają sami, wyprowadziła się od nich córka z pieskiem, postanowili zaadoptować dla siebie. No i Tropek wpadł im w oko. Imię zostaje. Państwo po 40..Mieszkanie na pierwszym piętrze. Więcej pewnie napisze anecik. Quote
Tyśka) Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Aż boję się cieszyć, więc kciuków nie puszczam ;) anecik pojechała od razu z Tropkiem? Czy dopiero przeprowadzka ma być za parę dni? Quote
Alaskan malamutte Posted May 29, 2017 Author Posted May 29, 2017 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: anecik pojechała od razu z Tropkiem? Czy dopiero przeprowadzka ma być za parę dni? Pojechała bez Tropka, słodziak przeprowadza się na swoje w czwartek, na Dzień dziecka!! 1 Quote
Moli@ Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Super wiadomość :) a taki biedny skulony siedział w kojcu...miał szczęście że załapał się na dt :) Quote
kiyoshi Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Bardzo sie ciesze Tyle dobrego robicie dla tych psiaczkow A te od Anetki wyjatkowo szybko znajduja najlepsze domki- super Trzymam kciuki za przeprowadzke Quote
Anecik Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 No i Tropek ma swój dom. Wytropili go Państwo z Rudy Śląskiej. Tak jak pisała Alaskan - od Państwa wyprowadziła się córka i zabrała ich wspólnego psa. Przez pewien czas "pożyczali" sobie psiaka (mieszkają bliziutko od siebie) ale w końcu stwierdzili że jednak dadzą dom jakiemuś kolejnemu. Tropek mały, kieszonkowy to ich zauroczył. Państwo wszędzie chodzą i jeżdżą z psiakiem więc Tropek też będzie zawsze z nimi. Państwo dziś będą coś kombinować z transportem - jeśli nie to do czwartku zawiozę go do nich. Dostałam od Państwa "wyprawkę" obróżkę, smycz i szeleczki. Wszystko pasuje jak ulał - nic to że różowe w kosteczki :D Ładnemu we wszystkim ładnie. Na razie pojedzie z moją adresówką później Państwo zamówią swoją. Tropek będzie Tropkiem. 3 Quote
Anecik Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Bardzo sie ciesze Tyle dobrego robicie dla tych psiaczkow A te od Anetki wyjatkowo szybko znajduja najlepsze domki- super Trzymam kciuki za przeprowadzke Chyba że jakiś modły odprawia żeby nie znaleźć domku :D 1 Quote
Olena84 Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: TROPEK MA DOM!!! Właśnie dostałam info od anecik, wraca z wizyty. Cudownie! 33 minuty temu, kiyoshi napisał: A te od Anetki wyjatkowo szybko znajduja najlepsze domki- super Na to liczę w przypadku i Torresa i innych psiaków;) Quote
kiyoshi Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 34 minuty temu, anecik napisał: Chyba że jakiś modły odprawia żeby nie znaleźć domku :D To chyba o Jadzce bylo ;) Quote
Anecik Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 15 minut temu, kiyoshi napisał: To chyba o Jadzce bylo ;) O Jadżce oczywiście :D Quote
kiyoshi Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 1 minutę temu, anecik napisał: O Jadżce oczywiście :D Eh- zakochana para :( :) Quote
tatankas Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Wiem tyle, że państwo mieszkają sami, wyprowadziła się od nich córka z pieskiem, postanowili zaadoptować dla siebie. No i Tropek wpadł im w oko. Imię zostaje. Państwo po 40..Mieszkanie na pierwszym piętrze. Więcej pewnie napisze anecik. 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Pojechała bez Tropka, słodziak przeprowadza się na swoje w czwartek, na Dzień dziecka!! 4 godziny temu, anecik napisał: No i Tropek ma swój dom. Wytropili go Państwo z Rudy Śląskiej. Tak jak pisała Alaskan - od Państwa wyprowadziła się córka i zabrała ich wspólnego psa. Przez pewien czas "pożyczali" sobie psiaka (mieszkają bliziutko od siebie) ale w końcu stwierdzili że jednak dadzą dom jakiemuś kolejnemu. Tropek mały, kieszonkowy to ich zauroczył. Państwo wszędzie chodzą i jeżdżą z psiakiem więc Tropek też będzie zawsze z nimi. Państwo dziś będą coś kombinować z transportem - jeśli nie to do czwartku zawiozę go do nich. Dostałam od Państwa "wyprawkę" obróżkę, smycz i szeleczki. Wszystko pasuje jak ulał - nic to że różowe w kosteczki :D Ładnemu we wszystkim ładnie. Na razie pojedzie z moją adresówką później Państwo zamówią swoją. Tropek będzie Tropkiem. Super-bardzo się cieszę :) Deklarowała stałą od czerwca,ale chyba już niepotrzebna,czy ma chłopak jakieś długi? Bym deklarację przekazała dla Torresa od Olena84 swoją? 3 godziny temu, Olena84 napisał: Cudownie! Na to liczę w przypadku i Torresa i innych psiaków;) Jak Tropek nie będzie miał potrzeby to wpadnę do Torreska na wątek ;) 1 Quote
Anecik Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Pan dzwonił. Zawozimy Tropcia dziś wieczorem. Pan zwróci za benzynę :) 3 Quote
Alaskan malamutte Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: Pan dzwonił. Zawozimy Tropcia dziś wieczorem. Pan zwróci za benzynę :) Brawo dla pana!! Quote
dorcia2 Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 poleciało 30 zl dla psinki a tu takie wieści ale fajnie Quote
mgog Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Przelałam Tropciowi stałą za czerwiec. Cieszę się z domku Quote
Recommended Posts