Jump to content
Dogomania

TROPEK W SWOIM DOMKU!! ZAMIESZKAŁ W KRAKOWIE!! BĄDŹ JUŻ NA ZAWSZE SZCZĘŚLIWY MALUSZKU!!Malutki Tropek już u anecik!!!Jestem malutki, grzeczny, nie zajmę dużo miejsca!! Zabierzcie mnie stąd!!

Recommended Posts

Posted

Wiem tyle, że państwo mieszkają sami, wyprowadziła się od nich córka z pieskiem, postanowili zaadoptować dla siebie. No i Tropek wpadł im w oko. Imię zostaje. Państwo po 40..Mieszkanie na pierwszym piętrze. Więcej pewnie napisze anecik.

Posted

No i Tropek ma swój dom. Wytropili go Państwo z Rudy Śląskiej. Tak jak pisała Alaskan - od Państwa wyprowadziła się córka i zabrała ich wspólnego psa. Przez pewien czas "pożyczali" sobie psiaka (mieszkają bliziutko od siebie) ale w końcu stwierdzili że jednak dadzą dom jakiemuś kolejnemu. Tropek mały, kieszonkowy to ich zauroczył. Państwo wszędzie chodzą i jeżdżą z psiakiem więc Tropek też będzie zawsze z nimi. Państwo dziś będą coś kombinować z transportem - jeśli nie to do czwartku zawiozę go do nich. Dostałam od Państwa "wyprawkę" obróżkę, smycz i szeleczki. Wszystko pasuje jak ulał - nic to że różowe w kosteczki :D Ładnemu we wszystkim ładnie. Na razie pojedzie z moją adresówką później Państwo zamówią swoją.

Tropek będzie Tropkiem.

• Upvote 3
Posted
2 minuty temu, kiyoshi napisał:

Bardzo sie ciesze

Tyle dobrego robicie dla tych psiaczkow

A te od Anetki wyjatkowo szybko znajduja najlepsze domki- super

Trzymam kciuki za przeprowadzke 

Chyba że jakiś modły odprawia żeby nie znaleźć domku :D

• Upvote 1
Posted
10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

TROPEK MA DOM!!! radocha1.gifWłaśnie dostałam info od anecik, wraca z wizyty. 

Cudownie!

33 minuty temu, kiyoshi napisał:

A te od Anetki wyjatkowo szybko znajduja najlepsze domki- super

Na to liczę w przypadku i Torresa i innych psiaków;)

Posted
14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Wiem tyle, że państwo mieszkają sami, wyprowadziła się od nich córka z pieskiem, postanowili zaadoptować dla siebie. No i Tropek wpadł im w oko. Imię zostaje. Państwo po 40..Mieszkanie na pierwszym piętrze. Więcej pewnie napisze anecik.

14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Pojechała bez Tropka, słodziak przeprowadza się na swoje w czwartek, na Dzień dziecka!!

4 godziny temu, anecik napisał:

No i Tropek ma swój dom. Wytropili go Państwo z Rudy Śląskiej. Tak jak pisała Alaskan - od Państwa wyprowadziła się córka i zabrała ich wspólnego psa. Przez pewien czas "pożyczali" sobie psiaka (mieszkają bliziutko od siebie) ale w końcu stwierdzili że jednak dadzą dom jakiemuś kolejnemu. Tropek mały, kieszonkowy to ich zauroczył. Państwo wszędzie chodzą i jeżdżą z psiakiem więc Tropek też będzie zawsze z nimi. Państwo dziś będą coś kombinować z transportem - jeśli nie to do czwartku zawiozę go do nich. Dostałam od Państwa "wyprawkę" obróżkę, smycz i szeleczki. Wszystko pasuje jak ulał - nic to że różowe w kosteczki :D Ładnemu we wszystkim ładnie. Na razie pojedzie z moją adresówką później Państwo zamówią swoją.

Tropek będzie Tropkiem.

Super-bardzo się cieszę :) Deklarowała stałą od czerwca,ale chyba już niepotrzebna,czy ma chłopak jakieś długi? Bym deklarację przekazała dla Torresa od Olena84 swoją?

3 godziny temu, Olena84 napisał:

Cudownie!

Na to liczę w przypadku i Torresa i innych psiaków;)

Jak Tropek nie będzie miał potrzeby to wpadnę do Torreska na wątek ;)

• Upvote 1