Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.08.2017 o 08:41, malagos napisał:

Poprosiłam o pomoc Izadorę od jamników. Ma dużo kontaktów, jest na miejscu w Warszawie, no i Ona zrobiłaby pierwsze sito chętnych :) O ile ktos będzie chętny....

tych ostatnio brakuje...

a niestety "chętny" to nie to samo co "dobry dom" :(

Majeczka taka cudna, że na pewno TEN właściwy domek ją odnajdzie, bo gdzieś jest..... chyba, że ona już go znalazła ;) ;)

Posted

Poczekam na rozwój wydarzeń :)

Na razie mam kłopot a dwiema suczkami w gminnym kojcu. Niby mają dach nad głową, dwie budki, suchą karmę z Lidla, ale... Jedna już dawno powinna być  w domu, jest po sterylizacji - śliczna, szczuplutka czarnulka na długich łapakach, młodziutka. Ale dzikus... A druga, to szczeniak, z którego wyrośnie zwykły szaro-bury pies średniej wielkości...

Posted

Bo mnie się wydaje, że nasza walka z bezdomnością, to wyczerpanie morza łyżeczką :(. Teraz fundacja Karuna rozkręca OGÓLNOPOLSKĄ akcję kastracji i czipowania psów właścicielskich, jako najlepszej metody walki z bezdomnością. Zgłaszajcie swoje gminy, Dziewczyny! Malagosku, Irenasie, Mazowszanko, wywołałam Was na fb :). Ja już się zgłosiłam w imieniu Makowa. Sposób nawiązania kontaktu i współpracy, na fb. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1440820782669076&id=100002235047207

Posted

Ja też. Jestem już w kontakcie, czekam na materiały i będę nawiedzać gminę i molestować ile wlezie! Ciekawa jestem rezultatów, bo moja opinia o Rodakach w kwestii kastrowania i sterylizowania jest dość marna.

Posted

Hmm, właściwie dlaczego napisałam "Rodaków" dużą literą, kiedy w kwestiach zwierząt mam o nich niezbyt dobre zdanie? Nadmiar elegancji.

• Upvote 1
Posted

Malagosku i TZcie malagoskowy! Dzięki za cudowne spotkanie w dogomaniackim gronie :)). Wszystkim którzy tam byli, też ogromnie dziękuję. Jak zwykle, było suuuper, a nawet jeszcze bardziej :))). 

• Upvote 2
Posted
38 minut temu, konfirm31 napisał:

Malagosku i TZcie malagoskowy! Dzięki za cudowne spotkanie w dogomaniackim gronie :)). Wszystkim którzy tam byli, też ogromnie dziękuję. Jak zwykle, było suuuper, a nawet jeszcze bardziej :))). 

31 minut temu, auraa napisał:

Przyłączam sie do podziękowań. Było super !!!! :)

I ja :-)

• Upvote 1
Posted
Dnia 14.08.2017 o 10:28, konfirm31 napisał:

Dnia 14.08.2017 o 10:35, auraa napisał:

Dnia 14.08.2017 o 14:35, agat21 napisał:

I ja również dziękuję!! Wspaniali ludzie, wspaniała atmosfera :) Takie spotkania to prawdziwe ładowanie akumulatorów do dalszego działania :)

a ja wzdycham z zazdrością..... i gorąco pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kochane jesteście wszystkie (i Wasi TŻci), bo to dzięki Wam tak było sympatycznie :) Miałam tyle do opowiedzenia, zabrakło mi jakoś czasu. miałam Wam do dania słoiczki z ogórkami i dżemem - zapominałam.......

Posted
12 godzin temu, auraa napisał:

Nic straconego;) Jest okazja do następnego spotkania !!!!:)

Szczera prawda! Słoiczki z ogórkami i dżemem jeść nie wołają, mogą poczekać. 

Posted
4 godziny temu, irenas napisał:

Szczera prawda! Słoiczki z ogórkami i dżemem jeść nie wołają, mogą poczekać. 

Masz rację :) Nabiorą wartosci :)

Posted
Dnia 14.08.2017 o 10:28, konfirm31 napisał:

Dnia 14.08.2017 o 10:35, auraa napisał:

Dnia 14.08.2017 o 11:08, UlaFeta napisał:

I ja :-)

Dnia 14.08.2017 o 14:35, agat21 napisał:

I ja również dziękuję!! Wspaniali ludzie, wspaniała atmosfera :) Takie spotkania to prawdziwe ładowanie akumulatorów do dalszego działania :)

I ja się dołączam z podziekowaniami :)