terra Posted May 26, 2017 Author Posted May 26, 2017 Witam się serdecznie w ten wiosenny ranek, i przesyłam moc uścisków Quote
WiosnaA Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Ewuniu,puszeczki wciąż stoją......jesteśmy z Tobą! Quote
Ewa Marta Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Ewuś, nie było mnie kilka dni, ale nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała, nie trzymała w myślach kciuków za Ciebie kochana! Walcz, bo masz dla kogo!!! Quote
EVA2406 Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 8 godzin temu, kakadu2 napisał: Ewa, myślę o Tobie i przesyłam tyle dobrych myśli ile można. Masz jeszcze tę koszulkę z boskim ciałem w bikini :)? Może nie uwierzysz, ale w zeszłym tygodniu opowiadałam tę śmieszną historię dziewczynom z pracy. Tak jakoś ni z gruszki ni z pietruszki mi się przypomniała, a teraz dowiaduję się że masz kłopoty... Ściskam Cię mocno. Naprawdę mocno. Dzięki za dobre myśli :) U mnie znowu była zmiana planów i zamiast tej nowoczesnej substancji dali mi starą " przedpotopową" chemię. Nie wiem o co chodzi. Powiedzieli, że podanie tego nowszego środka jest mniej sprawdzone, a tego starego bardziej przewidywalne. Nie jestem do tego bardzo przekonana, bo rozumiem, że coś nowego powinno być lepsze i skuteczniejsze.Jednak musiałam się zgodzić,bo nie mam innego wyjścia,........ Dzisiaj dostałam pierwszą dawkę, a jutro będzie druga. Po tygodniu ma być wiadomo, czy to zadziałało. Bluzeczkę z pięknym ciałkiem mam i bardzo ją lubię. Teraz jest jeszcze lepsza, bo sporo schudłam. Jak byłam ostatnim razem na urlopie nad morzem ( 3 lata temu), nie mogłam spokojnie przejść deptakiem, bo mnie zaczepiali ;) Quote
EVA2406 Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 6 godzin temu, terra napisał: Witam się serdecznie w ten wiosenny ranek, i przesyłam moc uścisków 4 godziny temu, anica napisał: I ja moc promyczków słonecznych przynoszę 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Dzień dobry Ewuniu :) 3 godziny temu, WiosnaA napisał: Ewuniu,puszeczki wciąż stoją......jesteśmy z Tobą! 29 minut temu, Ewa Marta napisał: Ewuś, nie było mnie kilka dni, ale nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała, nie trzymała w myślach kciuków za Ciebie kochana! Walcz, bo masz dla kogo!!! Bardzo, bardzo dziękuję za myśli, słowa, cudne kotki i serduszka. Dziękuję, że jesteście ze mną. To bardzo ważne. Tereniu wpisz proszę do rozliczenia: - Mdk8 - 20 zł Bardzo dziękuję :) Quote
terra Posted May 27, 2017 Author Posted May 27, 2017 Ewuniu, wierzę ,że po chemii poprawią się wyniki i tego się trzymajmy. Przytulam Cię mocno ps. rozliczenie uzupełnione 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Ewunia zaglądam i posyłam miliony ciepłych myśli kochana :**** Quote
dwbem Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Ewuniu, rzadko piszę ale cały czas pamiętam i myślę o tobie. I wierzę, że mimo wszystko uda ci się pokonać tę przeklętą chorobę. Po pierwszym postaram się znowu trochę cię wspomóc bo musisz wyzdrowieć, nie ma dyskusji. Serdecznie cię pozdrawiam i życzę, żeby ci się wreszcie zaczęło polepszać. Quote
Gusiaczek Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Ewuniu, przytulam niedzielnym wieczorem, spokojnej nocy życzę Kochana :) Quote
terra Posted May 29, 2017 Author Posted May 29, 2017 Witam się w poniedziałkowy ranek i zostawiam dobre myśli i moc uścisków Quote
anica Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 I ja ,Ewuniu przesyłam Moc ciepłych myśli! Dobrego dnia i całego tygodnia Quote
AgusiaP Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Przesylam Ewuniu duzo cieplych mysli. Jestesmy z Toba. Quote
terra Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 Zostawiam moc pozdrowień i najlepszych życzeń Quote
terra Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 Dzień dobry, po nocnych burzach i ulewach wzeszło słonko Quote
Recommended Posts