kiyoshi Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 11 minut temu, Sowa napisał: Lisiura chyba hoduje nadal. http://www.welshcorgi.com.pl/menu-gl.htm A gdyby Panie wyciągające sunię ze schronu poprosiły prowadzących hodowlę o jakąkolwiek pomoc dla "OMC - czyli o mało co - cardiganki"? Sowa kochana a jaka pomoc masz na mysli? Przy szukaniu domu czy behawioralna? Quote
Sowa Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 A to już zależy od hodowców - pomoc w transporcie ze schronu? Dorzucenie do bazarku książkowego czegoś z własnych publikacji? Nie mam pojęcia w jaki sposób hodowcy mogliby czy chcieliby pomóc, ale gdybym wyciągała tę psicę ze schronu, zaryzykowałabym prośbę o pomoc. Quote
konfirm31 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 39 minut temu, Sowa napisał: A to już zależy od hodowców - pomoc w transporcie ze schronu? Dorzucenie do bazarku książkowego czegoś z własnych publikacji? Nie mam pojęcia w jaki sposób hodowcy mogliby czy chcieliby pomóc, ale gdybym wyciągała tę psicę ze schronu, zaryzykowałabym prośbę o pomoc. Trzymam kciuki za serca u hodowców. Ja tego serca szukałam dla psa imieniem Apart https://www.facebook.com/events/594153207450360/permalink/595029540696060/?notif_t=event_comment_mention¬if_id=1486231257622947 w bogatej firmie o tej samej nazwie nazwie (wysłałam @ z prośbą o pomoc) i niestety - głucha cisza :((((. Oby z Zulką się udało! (sorry za prywatę ) Quote
kiyoshi Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Dziewczyny, wstawię zdjęcia w pełni rasowej wersji Zuleczki:) A jutro porównany- ile rasy w 'rasie' :) Quote
kiyoshi Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 7 godzin temu, Sowa napisał: A to już zależy od hodowców - pomoc w transporcie ze schronu? Dorzucenie do bazarku książkowego czegoś z własnych publikacji? Nie mam pojęcia w jaki sposób hodowcy mogliby czy chcieliby pomóc, ale gdybym wyciągała tę psicę ze schronu, zaryzykowałabym prośbę o pomoc. Napisze pod wskazany przez Ciebie adres, gdy tylko będziemy miały Zulcie:) DZIĘKI Quote
Anecik Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Dostałam info od Patrycji że transport przeniesiony na poniedziałek :( Quote
Gabi79 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 6 minut temu, anecik napisał: Dostałam info od Patrycji że transport przeniesiony na poniedziałek :( Ojej, trudno, nic nie poradzimy Quote
Poker Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 9 minut temu, anecik napisał: Dostałam info od Patrycji że transport przeniesiony na poniedziałek :( Jeszcze tyle dni ....,a mrozy są. Quote
kiyoshi Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 8 godzin temu, anecik napisał: Dostałam info od Patrycji że transport przeniesiony na poniedziałek :( Wlasnie mialam napisac:( Ma Zulcia pod gorke. Znow musi czekac :( Quote
Sara2011 Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Szkoda, że nie dane jest Zuleczce grzać już dupci u anecik :( Quote
Yoana Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Szkoda że to nie już, ale poniedziałek niedaleko. Quote
AgusiaP Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Trzy dni Zuleczka musi wytrzymać i będzie grzać dupkę u Anetki. Quote
kiyoshi Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 Dziekuje dziewczynki ze zagladacie Z tego co czytalam na fb to cjyba z transpirtem moze byc dalej problem :( pani Patrycja za trase z Radys luczy sobie ponad 1000zl w zwiazku z czym jesli nie znajdzie sie 5psow lub wiecej transport jest odwolywany:( na ta chwile na slask jest tylko Zula i Makowka :( Eh zeby pojawily sie jeszcze 3 osoby! Trzymajmy kciukasy Quote
kiyoshi Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 12 godzin temu, Czarna Kafka napisał: Jednorazowo dorzucę Zuli 30 zł Bardzo bardzo DZIEKUJE :) Quote
auraa Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 śliczna ta Zulka, niestety mogę tylko zaglądać :( Quote
kiyoshi Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 1 godzinę temu, auraa napisał: śliczna ta Zulka, niestety mogę tylko zaglądać :( to tez istotne;) witamy:) Quote
kiyoshi Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 1 godzinę temu, malti napisał: mogę coś jednorazowo dołożyć dziękuje Malti:) kochana jesteś:) Z transportem chyba tym razem się uda, bo juz sa 4 pieski na poniedziałek:) 2 Quote
Mysza2 Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 21 minut temu, kiyoshi napisał: dziękuje Malti:) kochana jesteś:) Z transportem chyba tym razem się uda, bo juz sa 4 pieski na poniedziałek:) To super Izuniu:) Quote
kiyoshi Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 Dnia 7.02.2017 o 21:02, JOLY napisał: Mogę wysłać fanty na bazarek jeśli potrzeba ( wyślij adres na pw, i nr konta cos wpłacę jednorazowo Trzymam kciuki . Pozdrawiam www.beardedyork.pl JOLY chciałam Cie mocno, z całego serca wyściskać:) Przyszła dziś paczka od Ciebie z fantami! Mój piesek od razu się przy niej ulokował i czekał na otwarcie:) Mówię mu, że nic tam dla niego nie ma! ale...otwieram, patrze:) i juz wiem czemu on atk siedział:) haha! (nic nie dostał oczywiście, wytłumaczyłam, że najpierw musze kupić;) :) fanty cudne! Dziękuje ogromnie:) Bazarek powstanie wkrótce:) Dostałam jeszcze paczuszki z fantami od Atulek i Finlora:) BARDZO, BARDZO Wam dziękuje:) Quote
Gabi79 Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 3 minuty temu, kiyoshi napisał: JOLY chciałam Cie mocno, z całego serca wyściskać:) Przyszła dziś paczka od Ciebie z fantami! Mój piesek od razu się przy niej ulokował i czekał na otwarcie:) Mówię mu, że nic tam dla niego nie ma! ale...otwieram, patrze:) i juz wiem czemu on atk siedział:) haha! (nic nie dostał oczywiście, wytłumaczyłam, że najpierw musze kupić;) :) fanty cudne! Dziękuje ogromnie:) Bazarek powstanie wkrótce:) Dostałam jeszcze paczuszki z fantami od Atulek i Finlora:) BARDZO, BARDZO Wam dziękuje:) Pewnie jakieś psie smakołyki!!! Quote
agat21 Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Dobrze, że transport wreszcie dojdzie do skutku. :) Quote
kiyoshi Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 12 minut temu, Gabi79 napisał: Pewnie jakieś psie smakołyki!!! oj tak :) :) Quote
JOLY Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Szybko paczka dotarła. Cieszę się ze mogłam chociaż odrobinę pomóc. Wyślij nr konta to po niedzieli wyskrobię coś dla Zuli. A Twojemu tropicielowi należy się smakołyk. Coś mu daj od cioci Joly. pozdrawiam Was serdecznie, będę zaglądać na wątek www.beardedyork.pl Quote
Recommended Posts