Alaskan malamutte Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Na konto Maxa wpłynęło 20 zł od Elf i Mango. Bardzo dziękujemy!! Quote
Murka Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Do mar.gajko zadzwoniła pani z Częstochowy zainteresowana adopcją Maxa. Potrzebna osoba do wizyty - CZĘSTOCHOWA! Quote
konfirm31 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 O, matko! Popytam Malagos, bo Ona to skarbnica wiedzy na dogo :) Pytałam. Nie zna nikogo z Częstochowy :((( 1 Quote
Anula Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 godzinę temu, Murka napisał: Do mar.gajko zadzwoniła pani z Częstochowy zainteresowana adopcją Maxa. Potrzebna osoba do wizyty - CZĘSTOCHOWA! Nam wizytę przeprowadzała P.Jola(nie znam nazwiska) z FB.Mam nr.tel.gdyby ktoś był zainteresowany.Niedawno także pani robiła dla kiyoschi. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 3 minuty temu, Anula napisał: Nam wizytę przeprowadzała P.Jola(nie znam nazwiska) z FB.Mam nr.tel.gdyby ktoś był zainteresowany.Niedawno także pani robiła dla kiyoschi. Telefon do p. Joli przekazała mi Sara2011. Pani Jola na razie nie odbiera..dzwonimy... Quote
agat21 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 O rany, bardzo mocno trzymam kciuki, żeby pani odebrała telefon i mogła zrobić pa. I żeby dom okazał się tym właściwym :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 50 minut temu, agat21 napisał: O rany, bardzo mocno trzymam kciuki, żeby pani odebrała telefon i mogła zrobić pa. I żeby dom okazał się tym właściwym :) Na razie nie odbiera..dzwonimy na zmianę z Tolą... A może ktoś jeszcze kojarzy kogoś z Częstochowy???? Quote
Tola Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Wysłałam zapytanie do owczarków, czy maja kogoś w Częstochowie... Quote
mar.gajko Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Może słów kilka. Pani mieszka sama z 3 kotami. W okolicy bliskiej rodzice i brat. Domek jest parterowy. Twierdzi, że pies do domku. Schodów do pokonywania nie ma. Przedtem miała dużego psa, nie chcę okłamać, chyba nowofundlanda jak pamiętam, ale odszedł. Pani w wieku młoda-pracująca. Mówiłąm o problemach Maxa z uchem, możliwości wznowienia stanu zapalnego i że stawy siadają ze względu na wiek. Ja uważam, że owczarka da się przyswoić do domowych kotów. Na zewnątrz będzie gonił, ale domowych nie ruszy. Takie mam doświadczenia. Mogę poprosić Panią, aby zadzwoniła jeszcze do Murki i porozmawiała. Właściwie w ogłoszeniach dawałam nr Murki, ale musiał mój wskoczyć i nie zmieniłam. Quote
Alaskan malamutte Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 3 godziny temu, Tola napisał: Wysłałam zapytanie do owczarków, czy maja kogoś w Częstochowie... A ja napisałam do DONnka....czekam...pani Jola nadal nie odbiera..... Quote
Murka Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Gdyby wizyta wypadła ok, a pani obawiała się oswajania Maxa z kotami (trzeba być doświadczonym i mieć możliwość izolacji zwierzaków... sami mamy już drugiego wielkopsa zapatrującego się na kotki i po długim czasie w obu przypadkach psy przestały na koty zwracać uwagę, ale kosztowało to dużo czasu i oczu dookoła głowy), to może zaproponować Julkę? Ona nie jest kotożerna. Cudnie by było gdyby któreś z dziadków znalazło dom... 1 Quote
malagos Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Przekopałam pamięć, ale nie znam nikogo z Częstochowy :( Spokojnie, pani Jola pewnie oddzwoni, a wizyta p.a.wypadnie dobrze:) Quote
Bogusik Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Telefon do p. Joli przekazała mi Sara2011. Pani Jola na razie nie odbiera..dzwonimy... Napisałam do p.Joli prośbę o wizytę i czekam na odpowiedź.Są jeszcze 2 osoby,do których napiszę ale dopiero po 13 bo lecę do pracy.... Quote
Alaskan malamutte Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 14 minut temu, Bogusik napisał: Napisałam do p.Joli prośbę o wizytę i czekam na odpowiedź.Są jeszcze 2 osoby,do których napiszę ale dopiero po 13 bo lecę do pracy... To czekamy....Dzwoniłam dzisiaj do p. Joli, włącza sie od razu poczta głosowa... Quote
Alaskan malamutte Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Już skontaktowałam się z P. Jolą!!! Przesłałam link do wątku Maxa i Julki. Czekam na info, kiedy wizyta... Quote
agat21 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Uff, to świetnie, że się udało skontaktować :) Quote
konfirm31 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Bardzo się cieszę i trzymam kciuki z całej siły. I za Maxa i za Julkę. Może któreś z nich dostanie dom :). Quote
Alaskan malamutte Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Zainteresowana adopcją Maxa, pani Małgosia nie odbiera telefonu...Pani Jola bedzie dzwonić do skutku. Musimy uzbroić się w cierpliwość. Jak tylko bedę coś wiedziała, zaraz napiszę na wątku. Quote
malagos Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Zawsze jestem zdania, ze jak sprawy idą jak po grudzie, to się wszystko ślicznie wyjaśni! :) Quote
Anula Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Zainteresowana adopcją Maxa, pani Małgosia nie odbiera telefonu...Pani Jola bedzie dzwonić do skutku. Musimy uzbroić się w cierpliwość. Jak tylko bedę coś wiedziała, zaraz napiszę na wątku. Nie wszyscy mogą odebrać w danej chwili.Trzeba cierpliwie poczekać. Quote
Bogusik Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Już skontaktowałam się z P. Jolą!!! Przesłałam link do wątku Maxa i Julki. Czekam na info, kiedy wizyta... To już więcej nie piszę do innych z prośbą o w/pa i trzymam kciuki! Quote
Alaskan malamutte Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 1 minutę temu, Bogusik napisał: To już więcej nie piszę do innych z prośbą o w/pa i trzymam kciuki! Dziękuję Bogusiu!! Quote
Recommended Posts