WiosnaA Posted April 22, 2018 Author Posted April 22, 2018 Dziękujemy Kochani za życzenia! Z wiosennego spacerku, 3 3 Quote
WiosnaA Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 Jedziemy na działkę... Oczka się cieszą,że samochodem,bo się kojarzy z długim spacerem,ale pupcia się trzęsła dobre 10 minut,bo kazali usiąść na dziwnym siedzeniu z przodu a nie jak zawsze z tyłu...nieznajome to miejsce Morisowi do jazdy,bał się,stresował, ale z każdym kilometrem było lepiej. 3 3 Quote
WiosnaA Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 Tak pomagałem sadzić roślinki...hehe 2 2 Quote
Nesiowata Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Moris jest obłędny! Wspaniały pies. Cieszy się całym sobą. A po podróży wypoczynek wskazany - od roboty przecież są ludzie. On co najwyżej może wykopać to co już w ziemi. 1 Quote
elficzkowa Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 6 minut temu, WiosnaA napisał: Tak pomagałem sadzić roślinki...hehe Zapewne dużo było tych roślinek to i odpoczynek sobie zrobił od tego pilnowania :) Oj, Morisie Pięknooki ależ dom ci się trafił ! 1 Quote
elik Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Czy mnie oczy mylą, czy może Morisek faktycznie bez smyczy sobie odpoczywa ? 1 Quote
Nesiowata Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Czy mnie oczy mylą, czy może Morisek faktycznie bez smyczy sobie odpoczywa ? A do czego potrzebna mu smycz? Quote
elik Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Przed chwilą, Nesiowata napisał: A do czego potrzebna mu smycz? Moriskowi ? No chyba już do niczego :) Quote
Nesiowata Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Przed chwilą, elik napisał: Moriskowi ? No chyba już do niczego :) No właśnie. Quote
Moli@ Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 :D... mamcia, czas już chyba odciąć pępowinę ,) Quote
WiosnaA Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 54 minuty temu, Nesiowata napisał: Moris jest obłędny! Wspaniały pies. Cieszy się całym sobą. A po podróży wypoczynek wskazany - od roboty przecież są ludzie. On co najwyżej może wykopać to co już w ziemi. hehe...lepiej żeby nie. 47 minut temu, elficzkowa napisał: Zapewne dużo było tych roślinek to i odpoczynek sobie zrobił od tego pilnowania :) Oj, Morisie Pięknooki ależ dom ci się trafił ! Oj dużo.. 43 minuty temu, elik napisał: Czy mnie oczy mylą, czy może Morisek faktycznie bez smyczy sobie odpoczywa ? Elu, opcji takiej nie ma póki co...w trawie nie widać długiej linki,jest przywiązany. Kupiliśmy dużą działkę,ale po całości ogonkom nie pozwolę na razie, bo mi młode rośliny stratują.. część wydzieliłam dla psów ,zabezpieczam im teren, uszczelniam siatkę bo jest bez murku i dłuższy czas znów Moris będzie musiał chodzić z linką, niestety.Siatka ma tylko 1,50m ale nowego ogrodzenia tu nie zrobię. Morisa luzem nie puszczę zanim porządnie nie zapozna się z nowym podwórkiem, domem i najbliższą okolicą na spacerach.Cały czas pracujemy nad przywołaniem...dziesięć razy posłucha i nawet podbiega, a jedenasty raz olewa mnie zupełnie. 41 minut temu, Nesiowata napisał: A do czego potrzebna mu smycz? 40 minut temu, elik napisał: Moriskowi ? No chyba już do niczego :) Potrzebna i konieczna jest wszędzie poza własnym podwórkiem w Białym, które już zna. Zapędów do ucieczki nie pokazał, bo i nie miał możliwości do tej pory, ale na otwartym terenie to przenigdy jego luzem nie puszczę. Quote
WiosnaA Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 9 minut temu, Moli@ napisał: :D... mamcia, czas już chyba odciąć pępowinę ,) Nic z tego...to jeszcze "siuśmajtek" i niańczyć trzeba. Quote
ona03 Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Cudny, dzielny Morisonek, napracował się to i odpoczywa :) Wcale się nie dziwię Wiosenko, że go nie puszczasz, też bym się bała, nie wiadomo co w tej łepetynce siedzi.... 1 Quote
Poker Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Fajowy pies jak nie wiem co. Ale też bym nie puściła. 1 Quote
Nadziejka Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Wiosno czytam i raduje ogromnie Najnajlepszego Najpiekniejszego Wam 1 Quote
Mysza2 Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 1 godzinę temu, WiosnaA napisał: Nic z tego...to jeszcze "siuśmajtek" i niańczyć trzeba. Dokładnie tak Aniu:):) 1 Quote
elik Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 No widzisz Morisku, Nesikowata i ja już dałybyśmy ci luz, ale cała Reszta nie pozwoli i pewnie maja rację :) Szkoda byłoby zmarnować DOBRY KAWAŁ ROBOTY Wiosenki, a także i twój. 1 Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Nadal nie wierzę w szczęście Moriska... :))) Aj, jestem niedowiarkiem. Ale patrzę i patrze... i myślę, że może to jednak długi sen? :D 1 Quote
ona03 Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Dnia 7.06.2018 o 07:08, Nesiowata napisał: PozdrowieniA DLA WSPANIAŁEGO MORISONA, Piękne określenie, Moris Wspaniały, pasuje do niego idealnie....... Wiosenko, mizianka dla Morisonka i reszty futrzatej :) Jak ogrody, ogarnięte ? 1 Quote
Recommended Posts