auraa Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Ostatnie wpisy i zdjęcia oglądałam z uśmiechem na twarzy a na końcu się poryczałam...:) Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 5 godzin temu, auraa napisał: Ostatnie wpisy i zdjęcia oglądałam z uśmiechem na twarzy a na końcu się poryczałam...:) auraa, mam podobnie. Zawsze jak widzę psa, który za kratami schroniska jest zrezygnowany, depresyjny a chwilę po opuszczeniu tego "cudnego" miejsca rozkwita, pychol się śmieje, to nie mogę powstrzymać łez wzruszenia. Kocham takie chwile!!! Alasko Quote
Havanka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Trzy psiaczki zaczynają nowe życie poza schronem ! Pomóż im dojechać do Hoteliku. Już tak niewiele brakuje... Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Dnia 28.01.2017 o 17:50, Murka napisał: Suńka świetna, bardzo kontaktowa, grzeczna, spokojna. Uwielbia człowieka, jest bardzo przyjazna wobec innych psiaków. Nie może się nacieszyć ogrodem: chodzi, węszy, zwiedza.. ale jak tylko cmoknę czy przykucnę, to już pędzie do mnie:) Murko, jak Alaska dzisiaj?? Dalej taka grzeczna?? Quote
Alaskan malamutte Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 Popołudniowo zaglądam do cudnej Alaski Quote
Havanka Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Popołudniowo zaglądam do cudnej Alaski Ja też... Quote
Alaskan malamutte Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 Murka wejdzie później i nam napisze Quote
UlaFeta Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Murka wejdzie później i nam napisze Poczekamy,cierpliwi jesteśmy:) Quote
elik Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 W oczekiwaniu na wiadomości od Murki,ku pokrzepieniu serc, podam wiadomości z banku :) Na konto suni wpłynęły dzisiaj następujące kwoty: ...............20,00 - Gusiaczek ...............20,00 - Alaskan malamutte ...............30,00 - Dorcia2 ...............20,00 - yolanovi ...............25,00 - dwbem Na dzień dzisiejszy na koncie suni znajduje się kwota 625,00 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Murka Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Przez cały weekend TZ był w trasie, więc ja zajmowałam się całym zoo no i Alaską. Dopiero wczoraj wieczorem TZ zajął się wieczorną zmianą psiaków; zapytał o nowe, powiedziałam, że Alaska taka grzeeeczna i że luzem sobie chodzi po ogrodzie, że podchodzi do ręki na byle cmoknięcie itd. No i musiałam wieczorem wyskakiwać z piżamy i iść do Alaski, bo okazało się, że na ogrodzie od TZa zwiewała i za żadne skarby nie mógł jej złapać i sprowadzić do boksu z powrotem. Pewnie jakieś skojarzenie z pracownikami schroniska:( Może buty, bo TZ miał na sobie coś w rodzaju ocieplanych gumofilców. Z dobrych wieści są takie, że Alaska mi dziś w końcu sama wlazła do boksu, bo do tej pory to siadała pupą w bramce i musiałam się nieźle natrudzić, żeby ją wciągnąć do środka:) Ale w końcu załapała, że są spacerki regularnie:) Quote
konfirm31 Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Biedne te nasze psy po przejściach....... Quote
Jo37 Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Niestety to prawda. I są traumy, które w nich są do końca życia. Quote
yolanovi Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Dnia 2017-01-26 o 09:49, yolanovi napisał: Alaskan, moją z Lisi (20 zł) też możesz zapisać dla Alaski Kochani, muszę zmienić moją dyspozycję na jednorazowe wsparcie Alaski. Myślę, że szczęśliwie wyadoptowana Lisia podzieli się spadkiem z bidulką i zasili nieco jej konto. Ja wesprę deklaracją naszego Kapselka którego nikt nie chce i deklaracje się kruszą, a chłopak już ponad rok w hotelu siedzi. Przepraszam, ale na dwie deklaracje nie dam rady Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 6 godzin temu, yolanovi napisał: Kochani, muszę zmienić moją dyspozycję na jednorazowe wsparcie Alaski. Rozumiem, już zmieniam na pierwszej stronie. Bardzo serdecznie dziękuję za wpłatę jednorazową Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 21 godzin temu, Murka napisał: Z dobrych wieści są takie, że Alaska mi dziś w końcu sama wlazła do boksu, bo do tej pory to siadała pupą w bramce i musiałam się nieźle natrudzić, żeby ją wciągnąć do środka:) Murko, Alaska nie może nacieszyć się wolnością!! Dlatego tak się zapiera!! Tyle lat w schronisku, w małym boksie, bez spacerów, biegania, wąchania trawy... Quote
agat21 Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Widocznie już zrozumiała, że wraca do boksu na niezbyt długo i niebawem znowu wyjdzie :) Quote
mar.gajko Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Murko, Alaska nie może nacieszyć się wolnością!! Dlatego tak się zapiera!! Tyle lat w schronisku, w małym boksie, bez spacerów, biegania, wąchania trawy... Z tą trawą, to przesadziłaś Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 1 minutę temu, mar.gajko napisał: Z tą trawą, to przesadziłaś Są cztery pory roku Alaska siedziała w schronie kilka lat.. Quote
mar.gajko Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Są cztery pory roku Alaska siedziała w schronie kilka lat.. Ano, chyba że ta. Myślałam o bieżącej sytuacji meteorologicznej. Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 1 minutę temu, mar.gajko napisał: Ano, chyba że ta. Myślałam o bieżącej sytuacji meteorologicznej. A ja o wszystkich tych latach spędzonych w betonowym boksie... Quote
mar.gajko Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 14 minut temu, Alaskan malamutte napisał: A ja o wszystkich tych latach spędzonych w betonowym boksie... Ale na wąchanie trawki musi Piękna poczekać ze dwa miesiące, jak dalej ten obrzydliwy mróz się będzie utrzymywał. Już tak dosyć mam tego zimna, że szkoda gadać. Quote
elik Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Dzisiaj na konto suni wpłynęła okrągła sumka 120 zeta od Pani Tatiany spoza dogo. Pani Tatiano pięknie dziękujemy Quote
Recommended Posts