Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane dziewczyny:) Zaglądam- tekścik jest, zdjęcia są...jutro się zabiore dobrze? dzisiaj już nie zdąze....

Śliczny jest Tobić<3 ktoś go pokocha całym serduszkiem!

Posted

Onaa:) zrobiłaś ogłoszenia na tych portalach na których i ja bym zrobiła, dlatego nie powielam- tylko mocno kciuki zaciśkam i nieśmiało pytam- czy ktoś już dzwonił?

Posted

Narazie nikt nie pyta o naszego słodziaczka. Ale dopiero skończyły się ferie w Małopolsce, może teraz będzie czas na to aby poszukać psiego przyjaciela..

• Upvote 1
Posted

Tobi będzie tez mial dzis lub jutro sciagane szwy po zabiegu:).. Szybciutko minęła rekonwalescencja:).

Tobis spokojnie czeka na dom, jest mu dobrze w dt wiec pewnie mu sie nie spieszy:).. Pogoda tez taka nie do spacerow - no i jak Onaa napisala- dopiero co skończyły sie ferie.. Mam nadzieje e niedługo naszego misia ktoś wypatrzy:) to taki kochany pies!

Posted

Wczoraj przelotem zajrzałam do dt Tobiego, Tobis nadal kochany, wyjatkowy, cudny mój!!;D Z Tyczka jechała do weta Patia i widziała naszego misia w dt - jest Tobim zachwycona, jak wszyscy ktorzy go poznali:D

Tobi poweselał mocno i sie troszke rozruszał, ale tak bardzo pozytywnie, gdy Ewa szła do bramki do mnie to Tobi szczekał i patrzył na nią - czy ona widzi ze ktos stoi na zewnątrz.. Niesamowicei szybko sie zrobił gospodarzem:) Potem dawał mi buziaki, kochany!

Zatsanawiamy sie z Onaa czy jednak nie podciac Tobiemu kudełkow za jakis czas, nieduzo, nie jakos do gołej skóry, moze ostrzem 13tka, tak leciutko, bo jednak widac, ze siersc po tak długim czasie w schronisku jest zniszczona na końcach, wyglada jak spalone trwałą włosy ludzkie. A tak to by sie delikatnie końcówki podcieło, ogonek troszke wygładizło, byłby taki bardziej ogarniety i zadbany, bo teraz to troszke w stylu "piorun który uderzył w rabarbar" :D:D

Posted
12 minut temu, konfirm31 napisał:

O ile dobrze pamiętam to w dawnych czasach piorun zwykł uderzać w szczypiorek,  przy czym czasownik używany w tym określeniu,  był mało wytworny.  

:D, no ja od zawsze znam wersje z rabarbarem i oczywiscie z czasownikiem, o ktorym konfirm wspominasz, ale nie odwazyłam sie pojsc tu na forum az tak daleko i go uzyc:D, natomiast rabarbar jest o tyle tutaj zasadny ze po uderzeniu pioruna wszystkie pasemka slicznie sie krecą, prawie jak u Tobiego:D;D