sybil Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 2 godziny temu, Onaa napisał: Taki zamyślony jestem...no chyba że wypatruje domku i swojego Ludzia, który pokocha Go na zawsze... Quote
AniaB Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 14 godzin temu, agat21 napisał: Jakie piękne foty! :)) Cudny pychol w wiosennym słoneczku.. A kto to obok niego? Obok Tobiego to Florcia od karusiap:) Quote
Onaa Posted March 13, 2017 Author Posted March 13, 2017 Przyszły pieniążki od MALWY za luty i marzec - Tobiś dziękuje :). Quote
Onaa Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 Takie wielkie biedy z Radys czekają :( Wera - wpatrzona w człowieka, ale co z tego skoro czarna, nie mała Oset - od 2013r. w Radysach Bursztyn - od 2012 r. w schronie, na zdjęciach bardzo wystraszony :( Quote
Onaa Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 c.d. Migacz - od 2014r. w schronie mimo że taki ładny z niego psiak Dakar - spokojny, grzeczny, od 2014r. w schronie, niby nie brzydki a tak jakoś nie potrafił się zaprezentować, uszki położył po sobie :( Quote
kiyoshi Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Onaa... jak pomóc im wszystkim...tyle lat straconych:( Quote
Onaa Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 Szykuje się domek dla Tobisia, ale narazie nic więcej nie piszę żeby nie zapeszyć. Quote
kiyoshi Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 1 godzinę temu, Onaa napisał: Szykuje się domek dla Tobisia, ale narazie nic więcej nie piszę żeby nie zapeszyć. Trzymam kciuki z całych sił:) Quote
pitusia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Czekam z niecierpliwością i trzymam kciuki za idealny dom dla naszego ideała:) Quote
sybil Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Cichutko u Tobisia, mam nadzieję, że będą dobre wiadomości Quote
Onaa Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 Kochani, Tobi wczoraj pojechał do swojego domku , więcej napisze jutro AniaB. Domek psio i kocio - lubny :), Państwo zachwyceni Tobisiem, jedyną rzeczą , o którą się troszkę martwię to to, że w domu są koty i nie wiadomo jak się ułożą kontakty Tobiego z nimi, mamy ogromną nadzieję że wszystko będzie dobrze, dlatego proszę jeszcze o dobre myśli dla Tobiego żeby to już był ten jego Dom. Chciałabym żeby miejsce w dt po Tobim zajęła jakaś inna psia bieda z Radys, ale to dopiero jak będziemy wiedzieli, że u Tobiego wszytsko się bardzo dobrze układa. WIem, że teraz jest trudny czas dla Tobisia, jak dla każdego pieska , który wędruje z dt/hoteliku do ds, ten początkowy czas jest najtrudniejszy. Tobisiu , bądź szczęśliwy i kochany w swoim domku. Dziękuję Wszystkim którzy się przyczynili do nowego życia Tobiego . 5 Quote
sybil Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Tobisiu, sprawuj się dobrze, pokochaj kotecki i bądź już zawsze szczęśliwy w swoim domku . Trzymam kciuki za rozkwit ludzko-psio-kociej miłości Jeśli Tobiś ma domek, to jego deklarację przeniosę na Amelkę Quote
Onaa Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 Tobi goni koty niestety - oznacza to tylko jedno :(. Biedny Tobiś :(. Quote
helli Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 1 godzinę temu, Onaa napisał: Tobi goni koty niestety - oznacza to tylko jedno :(. Biedny Tobiś :(. no szkoda, on jednak terrierowaty, a te rzucaja sie na zwierzyne, czyli wraca do DT? Quote
Onaa Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 Ja też się cieszyłam że Tobiś będzie miał już swój domek, że już będzie miał stabilizację. Więc znowu szukamy domku, tego najlepsiejszego dla Tobisia. Bo on taki kochany. Tyle że kotków nie lubi co już wiemy. Quote
kiyoshi Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 ojoj:( ale mi przykro:( tak się ucieszyłam...ale nic nie poradzimy. Trzeba szukać dalej tego jedynego domu. Quote
Recommended Posts