Sabina02 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Wiec narazie mamy tak: majka50 - 50 zl miesiecznie ja - 100 miesiecznie (od lipca) kaskadaffik - 50 zl jednorazowo Dogomaniacy, prosimy o wiecej! :modla: :candle: :help1: Quote
Gosiapk Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Halo! Haloooooo!!! Prosimy o wsparice dla Bobisia! Quote
maciaszek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kto wystawiał allegro? Może autor allegro przerobiłby je na cegiełkowe? Z tego zawsze jest jakiś oddźwięk i może akurat uzbierałaby się brakująca kwota... Quote
kasiatatry Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dorzucę 50 zł na początek jednorazowo. A później się zobaczy :cool3: Quote
gonia66 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Sluchajcie dziewczyny- dostala dzis na PW wiadomosc, ze na watku niewidomego Antsia dzis zaczeto zbierac pieniazki na domek u Renaty..czy ktos ma z Renatą kontakt???Czy Ona w ogole wie, ze zaklepalyscie miejsce dla Bobika???JA nie mam tego wątku (Antosia)ale zmartwilam sie troche:roll:NAjlepiej "zawolac" tu Renate....ma ktos z Nia kontakt blizej???Ktos kto ja zaprosil na watek...??Musimy to wiedziec... Quote
Maupa4 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ok - ściągnęłaś mnie Sabina. Masz u mnie (albo ode mnie) 50 zł miesięcznie tak długo jak będzie potrzeba. No ale wolałabym od 1 kwietnia (bo mnie moi ostro szarpnęli w tym miesiącu a mam jeszcze w perspektywie i ortopedę i kardiologa - tak poza planowo). Quote
bico Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 gonia66 napisał(a):Sluchajcie dziewczyny- dostala dzis na PW wiadomosc, ze na watku niewidomego Antsia dzis zaczeto zbierac pieniazki na domek u Renaty..czy ktos ma z Renatą kontakt???Czy Ona w ogole wie, ze zaklepalyscie miejsce dla Bobika???JA nie mam tego wątku (Antosia)ale zmartwilam sie troche:roll:NAjlepiej "zawolac" tu Renate....ma ktos z Nia kontakt blizej???Ktos kto ja zaprosil na watek...??Musimy to wiedziec... mogę dorzucić 30 zł jednorazowo, ale najpierw musi się wyjaśnić ta sytuacja:roll: Quote
gonia66 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 bico napisał(a):mogę dorzucić 30 zł jednorazowo, ale najpierw musi się wyjaśnić ta sytuacja:roll: Oczywiscie oczywiscie- juz polowicznie sie wyjasnila- zaszlo male nieporozumienie i zupelnie niezamierzone..jutro moze Reanata si e wypowie- czekamy- jakby co dopiszemy do stalych deklaracji Maupa 50zł oraz bico jednorazowo 30zł. Już dziękujemy za chęci i dobre serce:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sabina02 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Maupa4 napisał(a):Ok - ściągnęłaś mnie Sabina. Masz u mnie (albo ode mnie) 50 zł miesięcznie tak długo jak będzie potrzeba. No ale wolałabym od 1 kwietnia (bo mnie moi ostro szarpnęli w tym miesiącu a mam jeszcze w perspektywie i ortopedę i kardiologa - tak poza planowo). Maupa4 dziekujemy Ci, jestes kochana :loveu:. Renata5 i tak dopiero w kwietniu bedzie miala miejsce u siebie... ;) Kasiatatry, Bico - dziekujemy bardzo! :loveu: Quote
Sabina02 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Oto co mamy na obecna chwile: :loveu: miesiecznie: majka50 - 50 zl ja - 100 zl (od lipca) Maupa4 - 50 zl jednorazowo: kaskadaffik - 50 zl kasiatatry - 50 zl bico - 30 zl Dziekujemy! Renata5, gdzie Ty sie cioteczko podziewasz?:candle: Quote
ewatonieja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 czy jestescie zainteresowani szukaniem domu Bobikowi za zachodnią granicą? schroniska w Łodzi ,Pabianicach, Swarzędzu współpracują z fundacja Hundehilfe Polen od kilku lat i na prawde mnóstwo psiaków znalazło wspaniałe domy Aktuelles Quote
kamilawa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 czy jestescie zainteresowani szukaniem domu Bobikowi za zachodnią granicą? Wiem, że dawno temu jedna nasza schroniskowa Dobka dzięki Fundacji pojechała do Niemiec...Gdyby Bobik znalazł tam wspaniały dom, to... oczywiście, że tak. Tylko jak on w razie czego przeżyję tę daleką podróż... ? Quote
szajbus Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 To byłoby jakieś rozwiązanie. U nas z tego co widać nie przepada się za staruszkami. Zgłaszając go do zagranicznej adopcji zwiększyłoby mu się szanse na dom. Quote
kaskadaffik Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dziewczyny ja jeszcze 15 co miesiąc od kwietnia tylko proszę o konto please gdzie to mam wysyłać, Sabinka dzięki za podzrucenie wątku:loveu: Quote
maarit Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Zastanówmy się nad tą zagraniczną adopcją bo cóż.... nie oszukujmy się....:shake: Ludzie wolą szczeniaki- choć i tych jest cały ogrom w schroniskach...:placz: Quote
agailawa Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Już zmieniam tytuł ;). Dziękuję Wam wszystkim ! :loveu: Niestety ja się nie mogę dożucić ... :-(:angryy: Teraz jeszcze Kładce trzeba coś znaleźć ...:-( Co do adopcji za granicą.... gadajcie z KAMILAWA . Renatka, gdzie Ty się podziewasz ? :-( Quote
__Lara Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Biedaczek :( tyle lat w schronisku :( ehh...coś mu się od życia należy. Jakby adopcja niemiecka była fajna i się udała to by było super. Quote
maarit Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 __Lara napisał(a):Biedaczek :( tyle lat w schronisku :( ehh...coś mu się od życia należy. Jakby adopcja niemiecka była fajna i się udała to by było super. Zgadzam się w pełni.... Quote
ewatonieja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 żeby Nimecy wystawili ps ai zaczeli mu szukac domu potrzebne sa nastepujące informacje wiek: 16 lat w schronisku: 14 lat wielkości wysokośc od grzebietu do ziemi, od nasady ogona do nosa stosunek do psów: stos. do kotów stosunek do ludzi z szczególnym uwzgl dzieci charakter psa czy jest żywiołowy, czy powolny i mało energiczny, czy jest typem przylepy czy nie szuka specjalnie kontaktu z ludźmi przebyte choroby szczepienia odrobaczenia czy posiada aktualne czy odnajdzie się w grupie (zwierząt) Quote
bico Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Cytat: Napisał __Lara Biedaczek :-( tyle lat w schronisku :-( ehh...coś mu się od życia należy. Jakby adopcja niemiecka była fajna i się udała to by było super. Gonia13 napisał(a):Zgadzam się w pełni.... trzeba próbować, w Polsce 14 lat siedzi w schronie:-( Quote
Recommended Posts