maarit Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Tak super by było jakby nie trzeba było rozdzielać tego małżeństwa. Takie psy cierpią i tęsknią za sobą - jak my -ludzie:-(.... Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ktoś, kto ma do czynienia z Bobikiem na co dzień proszony jest o zebranie tych informacji, o które prosiła maciaszek;) i może o przyjaciółce Bobika też. trzeba się z tą adopcją zagraniczną sprężać:roll: Quote
Lionees Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Super dziewczyny.Także zbierzcie info o Bobisiu i jak nie wypali adopcja niemiecka,to będziemy zastanawiać się co dalej...obyśmy tylko zdążyły,bo psiak ma już swoje lata:shake: Quote
kamilawa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Na wszystkie pytania postaram sie odpowiedzieć, ale.. dopiero po weekendzie :-( Moze w trakcie weekendu. Dopiero wtedy będę w schronie. I dopiero zajrzę mu w karty... Postaram się to zrobić od razu w sobotę. Jak nie ja to Aga. Quote
Gosiapk Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kamilawa napisał(a):Na wszystkie pytania postaram sie odpowiedzieć, ale.. dopiero po weekendzie :-( Moze w trakcie weekendu. Dopiero wtedy będę w schronie. I dopiero zajrzę mu w karty... Postaram się to zrobić od razu w sobotę. Jak nie ja to Aga. Dzięki Kamilawa! Quote
Charly Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Bobis ma dwoch obserwatorów na allegro. czemu nie dzwonią:roll: Quote
anovip1 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Charly']Bobis ma dwoch obserwatorów na allegro. czemu nie dzwonią:roll: Pewnie nie mogą się zdecydować ,czy wziąć Bobisia samego czy z jego koleżanką :multi: BOBICZEK NIE MOŻE CZEKAĆ !!!!! DOMKU ODEZWIJ SIĘ , SZYBCIUTKO !!!! Quote
szajbus Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Domki, nie obserwować , tylko BRAĆ i KOCHAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!! Napatrzycie się woli jak go zaadoptujecie! Quote
bico Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 kamilawa napisał(a):Na wszystkie pytania postaram sie odpowiedzieć, ale.. dopiero po weekendzie :-( Moze w trakcie weekendu. Dopiero wtedy będę w schronie. I dopiero zajrzę mu w karty... Postaram się to zrobić od razu w sobotę. Jak nie ja to Aga. wobec tego czekamy na poweekendowe wieści o Bobiku:cool3: Quote
bico Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='anovip1']Pewnie nie mogą się zdecydować ,czy wziąć Bobisia samego czy z jego koleżanką :multi: żeby to było prawdą:roll: Quote
Lionees Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Gosiapk napisał(a):Bobiś nadal czeka ... jeszcze Dobrze,że chłopak narazie dobrze się czuje Quote
agailawa Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Jejku... jak mnie tu dawno nie było :roll: Przeczytałam to co się działo na wątku Bobika. I co tam z tymi obserwatorami na allegro ? Żeby to była prawda, że zastanawiają się czy wziąć jego, czy obydwu :shake: Quote
maarit Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Odwiedzajcie też Kładkę - koleżankę Bobika. U niej tylko wiatr hula na watku :shake::shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przez-4-lata-ciagly-widok-zza-krat-9-letnia-kladka-potrzebuje-milosci-ilawa-133585/ Quote
anovip1 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Kładka i Bobik w jednym domku.....marzenie,czy rzeczywistość. Mogłoby im się razem udać :-( ............ Czy ktoś jest w stanie pokochać i dać domek parze staruszków :-(...... Quote
szajbus Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Do góry psiaki, nie dajcie o sobie zapomnieć! Quote
Recommended Posts