Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ktoś, kto ma do czynienia z Bobikiem na co dzień proszony jest o zebranie tych informacji, o które prosiła maciaszek;) i może o przyjaciółce Bobika też.

trzeba się z tą adopcją zagraniczną sprężać:roll:

Posted

Super dziewczyny.Także zbierzcie info o Bobisiu i jak nie wypali adopcja niemiecka,to będziemy zastanawiać się co dalej...obyśmy tylko zdążyły,bo psiak ma już swoje lata:shake:

Posted

Na wszystkie pytania postaram sie odpowiedzieć, ale.. dopiero po weekendzie :-( Moze w trakcie weekendu. Dopiero wtedy będę w schronie. I dopiero zajrzę mu w karty...
Postaram się to zrobić od razu w sobotę. Jak nie ja to Aga.

Posted

kamilawa napisał(a):
Na wszystkie pytania postaram sie odpowiedzieć, ale.. dopiero po weekendzie :-( Moze w trakcie weekendu. Dopiero wtedy będę w schronie. I dopiero zajrzę mu w karty...

Dzięki Kamilawa!

Posted

[quote name='Charly']Bobis ma dwoch obserwatorów na allegro. czemu nie dzwonią:roll:

Pewnie nie mogą się zdecydować ,czy wziąć Bobisia samego czy z jego koleżanką :multi:

BOBICZEK NIE MOŻE CZEKAĆ !!!!!

DOMKU ODEZWIJ SIĘ , SZYBCIUTKO !!!!

Posted

kamilawa napisał(a):

wobec tego czekamy na poweekendowe wieści o Bobiku:cool3:

Posted

[quote name='anovip1']Pewnie nie mogą się zdecydować ,czy wziąć Bobisia samego czy z jego koleżanką :multi:

żeby to było prawdą:roll:

Posted

Jejku... jak mnie tu dawno nie było :roll: Przeczytałam to co się działo na wątku Bobika. I co tam z tymi obserwatorami na allegro ?
Żeby to była prawda, że zastanawiają się czy wziąć jego, czy obydwu :shake:

Posted

Kładka i Bobik w jednym domku.....marzenie,czy rzeczywistość.
Mogłoby im się razem udać :-( ............

Czy ktoś jest w stanie pokochać i dać domek parze staruszków :-(......