Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cóż, mam nadzieję, że Allegro zadziała. Jeżeli nie - zrobimy drugie. jeżeli ten tekst nie podziała - wymyślimy następny. I tak aż do skutku.:hand:
Dość tego schronu chyba, nie?

Pzdr,

Ukryty Smok

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w rzeczy samej. 14 lat to przegięcie. Kto da dom. Kto pokocha. Kto da godną starość. Pomyślcie tylko, spokoj, cisza, miękki ciepły piesek u waszych stóp. żadnych szczenięcych wariactw, pogryzionych butów i guzików. spacerki spokojne, relaksujące. relaks relaks relaks i to poczucie, że pies otrzymał niebo..

będziesz przy nim, kiedy szorstki schroniskowy włos ustąpi jedwabnej czystej sierści dobrze odzywionego pieska

będziesz przy nim, kiedy zaufa. Kiedy zaśnie wreszcie z brzuszkiem wywróconym do góry

kiedy uwierzy, że to jest jego dom. Na zawsze...I po spacerku pewnym krokiem zmierzać będzie w stronę swojej podusi...lub ( bardziej prawdopodobne:lol:) w stronę kuchni:lol:.

.......

Posted

Witaj Bobiku:loveu: przepraszam ale na razie pobieżnie przeczytałam watek:oops: Czy próbowaliście ogłaszać go na tej stronie? http://www.psiegrane-marzenia.pl/czytajwiecej.php?autor=Admin&data=2009-02-08&godzina=17:53
Z tego co się orientuję jeśli chce się tam ogłosic pieska należy zajerzec na ten watek: http://www.dogomania.pl/forum/f98/nowa-strona-o-adopcjach-starszych-psow-prosze-dodawac-psy-reklamowac-127014/

Posted

Ależ Bobik ma ślicznego pychola ,co ja mówię cały jest śliczny.
To aż nieprawdopodobne,że przez tak długi czas czeka na domek :shake:

Ktoś musi go wreszcie zauważyć !!!

Bobik już nie ma czasu czekać !!!!
:-( :-( :-(
KTO POKOCHA BOBIKA ?

Posted

Cioteczki, musimy cos zrobic i to szybko... Tyle jest nas na dogo, musimy cos wymyslic. On niestety nie ma duzo czasu :shake:. Jesli on umrze w schronisku, to ja sie zalamie. :-(

Jakie Bobik ma Allegro? Zwykle czy wyroznione?

Czy ktos nie mogby tej bidy zabrac chociaz na DT?

Posted

Sabina02 napisał(a):
Cioteczki, musimy cos zrobic i to szybko... Tyle jest nas na dogo, musimy cos wymyslic. On niestety nie ma duzo czasu :shake:. Jesli on umrze w schronisku, to ja sie zalamie. :-(

Jakie Bobik ma Allegro? Zwykle czy wyroznione?

Czy ktos nie mogby tej bidy zabrac chociaz na DT?

Oj Bobuś, Bobuś wszystkim widzę tu na Tobie zależy . Szkoda, że nikt nie może zapewnić DT .:-(
Z tego co wiem to wyróżnione.
DT w jego sytuacji byłby już pewnie DS ...

Posted

I znowu jestem pieseczku:loveu: Będę Cię odwiedzać! Cioteczki jeżeli wymyślicie coś z hotelikiem dla Bobika to ja się dołożę i deklaruję stałą wpłatę co miesiąc:loveu: Tylko pomóżcie tej psinie. Czy Bobik jest dużym psem????? Wysokość i waga??? Nie doczytałam na wątku, a może tego nie ma??????? Na zdjęciach wyglada na sporego psa:loveu:

Posted

sonikowa napisał(a):
Co z DT? Jest jakiś w perspektywie? Może choć go w kolejkę wpiszcie.., wtedy można by już deklaracje zbierać.. Tyle lat, no uwierzyć w to nie można :shake:

Dziewczynki mam domowy hotelik i w kwietniu zwalnia mi sie miejsce.Mam zawsze tylko 3 psy na tymczasie,bo chcę,żeby psiaki miały u mnie po domowemu,a nie po schroniskowemu.Co Wy na to?Mam juz zapytania o wolne miejsca,ale to są młode psiaki.Myślę,że Bobiś z racji wieku nie powinien dłuzej czekać.Jeżeli jesteście na tak,to zatrzymam mu miejsce,jeżeli na nie,to tez dajcie znać,to dam odpowiedź innym dziewczynom.

Posted

Renata5 napisał(a):
Dziewczynki mam domowy hotelik i w kwietniu zwalnia mi sie miejsce.Mam zawsze tylko 3 psy na tymczasie,bo chcę,żeby psiaki miały u mnie po domowemu,a nie po schroniskowemu.Co Wy na to?Mam juz zapytania o wolne miejsca,ale to są młode psiaki.Myślę,że Bobiś z racji wieku nie powinien dłuzej czekać.Jeżeli jesteście na tak,to zatrzymam mu miejsce,jeżeli na nie,to tez dajcie znać,to dam odpowiedź innym dziewczynom.

O Matko! No jasne ze jestesmy na tak! :multi: Jaki jest miesieczny koszt? Zaczniemy zbierac kaske... ;)

Posted

10zł/doba.Wyzywienie wliczone,jakies drobne koszty weta też.Jeżeliby Bobiś potrzebował jakiegos drogiego leku kiedys albo wogóle czegos drogiego,to proszę o dodatkowe wsparcie.Ale jeżeli wyniknęłyby jakies duperelki zdrowotne,to ja to pokrywam

Posted

Renatko, ja tak po cichu myslalam o Tobie, ale nie miałam śmiałości tak prosto z mostu cię molestować ;-) Bobikowi będzie u ciebie cudnie, a i transportem nie powinno być problemu - Iława chyba nie tak daleko...
Dziewczyny zajmujące sie psiakiem - to co? Ogłaszacie zbiórkę deklaracji?

Posted

[quote name='sonikowa']Renatko, ja tak po cichu myslalam o Tobie, ale nie miałam śmiałości tak prosto z mostu cię molestować ;-) Bobikowi będzie u ciebie cudnie, a i transportem nie powinno być problemu - Iława chyba nie tak daleko...
Dziewczyny zajmujące sie psiakiem - to co? Ogłaszacie zbiórkę deklaracji?
To by było ciekawe doświadczenie;).Tak prosto z mostu to mnie jeszcze nikt nie molestował:mdrmed:

Posted

Widzisz, co te psie nieszczęscia robią mi z mózgiem, już takie zbitki slowne mi wychodzą :oops: Ale jak to zawsze podkreślają nauczyciele językow obcych, najważniejsza jest komunikacja :lol:

Posted

Ja niestety tez mam kilka deklaracji, ale od 1-go lipca jedna deklaracja mi sie zwolni na 100%, wiec deklaruje od lipca 100 zl miesiecznie na Bobika. Aha, inna moja deklaracja moze sie zwolnic wczesniej, bo cos sie szykuje, wiec byc moze bede mogla zaczac wysylac na Bobika wczesniej... ;)