agailawa Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 KTo pomoże wymysleć jakąś nazwę na wątek do Kładki ... ? Jakoś tak nic mi nie przychodzi do głowy :roll: Quote
Charly Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 agailawa napisał(a):No to robię :) Dam link na wątku Schroniska i tutaj. :) A Ty gdzie w schronie pomagasz ? ( Charly :eviltong: ) ja w Elblągu:) Mamy jeden wątek głowny, na którym Rybcia w pierwszym poscie umieszcza linki do wszsytkich wątków, ktore robimy:) Quote
kamilawa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No to nawet blisko siebie jesteśmy :cool3: Wymiziaj Elbląskie psiaczki ode mnie ;) Będą fotki, Aga dziś była i zrobiła :lol: Niedługo pewnie wstawi :multi: Dziewczyny, możemy szukać DT dla Bobika :multi: Kierowniczka się zgodziła. Także, gdyby ktoś chciał temu pięknisiowi zaoferować DT to z miłą chęcią :lol: Przekonałam kierowniczkę, bo nie za bardzo chce dawać na DT, z racje tego, że obawia się co te psy później będą przeżywać i wg. Ale udało się :multi: A oddzielny wątek założę Kładce niedługo ;) Pozdrawiam :loveu: Quote
agailawa Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Tak jak mówiłam zdjęcia ze spacerku są :) . Tak się cieszyły jak wyszły choć na chwilę zza tych krat . Bobiok nawet biegać próbował :-( Małemu się nie udawało i często się przewracał :-(. Małego już stawy bolą. Ale bardzo się cieszę, że miały tyle radości przez ten spacerek :loveu: Kładka za nic nie chciała odejść od Bobika . Krok przy kroku z nim . Zdjęcia wkleję popołudniu . Narazie nie dam rady, net mi tak wolno łaźi. Popołdniu już będzie lepiej ;) A wątek Kładki założy KAMILAWA tak jakoś nie mogę treści, żeby Kładkę opisać złożyć, nie mogę tytułu wymyśleć i ona zrobi :eviltong: No to Bobik teraz na pierwszą wędruj ;) Quote
Maszaberla Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 kamilawa napisał(a): Dziewczyny, możemy szukać DT dla Bobika :multi: Kierowniczka się zgodziła. Także, gdyby ktoś chciał temu pięknisiowi zaoferować DT to z miłą chęcią :lol: Przekonałam kierowniczkę, bo nie za bardzo chce dawać na DT, z racje tego, że obawia się co te psy później będą przeżywać i wg. Ale udało się I b.dobrze ze sie zgodzila, ogloszenia pewnie nie za wiele dadza bo ludzie nie chca pieskow w tym wieku Bobik to staruszek i nie ma juz czasu wiec trzeba szybko dzialac Quote
sonikowa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Świetnie z tym DT. Szukamy więc :-) I tak nieśmiało - może w tym DT byłyby razem, z Kladką? Nawet jesli potem pójdą w świat osobno to jednak nie będzie to dla niej taki szok.. Quote
Charly Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 no gdyby ten DT wziąl i kładke i bobika to tak jakby raj na ziemi:) a póki co Dt lub ds melduj się:) Quote
kamilawa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Byłam z Agą na spacerze z psami i rolkach i pokazała mi fotki Bobika i Kładki. Są świetne :) Ze spacerku. Także, Aga czekamy! A wątek jednak Aga zrobi, bo ja mam cały dzień zawalony... :roll: Tak pomyśleć, że u nas jeszcze przynajmniej dwie takie staruszkowe małżeństwa :shake: :placz: Pozdrawiam. Quote
Gosiapk Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jak będzie już wątek Kładki, to dajcie tu linka do niego ok? Quote
agailawa Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Gosiapk napisał(a):Jak będzie już wątek Kładki, to dajcie tu linka do niego ok? No pewnie, że damy ;) Quote
kamilawa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/przez-4-lata-ciagly-widok-zza-krat-9-letnia-kladka-potrzebuje-milosci-ilawa-133585/ Wątek Kładki. Niedługo będą fotki. Quote
terra Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cudne psiaki :loveu: Bobik to ma taką konkretną łapkę. Śliczny jest, srebrzysty :loveu: Quote
majka50 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Psinko kochana :loveu: życzę Ci na te ostatnie lata życia , dobrego i ciepłego domku Quote
terra Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Bobik biegnie na początek pokazać się wszystkim cioteczkom. Quote
Sabina02 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Przeczytalam tekst z Bobika Allegro i sie poplakalam... :-( Czy nic sie dla niego nie szykuje? Quote
kamilawa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Pobudka Bobiczku :loveu::loveu: Może Cię odwiedzę w weekend :cool3: Jak wyzdrowieję... :shake: Hopsaj do góry kochany ! :loveu: Quote
Charly Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 rachunek na allegro wyrównany. Serdeczne dzięki Ukryty Smoku:lol: Quote
Recommended Posts