Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agailawa napisał(a):
No to robię :) Dam link na wątku Schroniska i tutaj. :) A Ty gdzie w schronie pomagasz ? ( Charly :eviltong: )

ja w Elblągu:) Mamy jeden wątek głowny, na którym Rybcia w pierwszym poscie umieszcza linki do wszsytkich wątków, ktore robimy:)

Posted

No to nawet blisko siebie jesteśmy :cool3: Wymiziaj Elbląskie psiaczki ode mnie ;)

Będą fotki, Aga dziś była i zrobiła :lol: Niedługo pewnie wstawi :multi:

Dziewczyny, możemy szukać DT dla Bobika :multi: Kierowniczka się zgodziła. Także, gdyby ktoś chciał temu pięknisiowi zaoferować DT to z miłą chęcią :lol: Przekonałam kierowniczkę, bo nie za bardzo chce dawać na DT, z racje tego, że obawia się co te psy później będą przeżywać i wg. Ale udało się :multi:

A oddzielny wątek założę Kładce niedługo ;)

Pozdrawiam :loveu:

Posted

Tak jak mówiłam zdjęcia ze spacerku są :) . Tak się cieszyły jak wyszły choć na chwilę zza tych krat . Bobiok nawet biegać próbował :-( Małemu się nie udawało i często się przewracał :-(. Małego już stawy bolą. Ale bardzo się cieszę, że miały tyle radości przez ten spacerek :loveu: Kładka za nic nie chciała odejść od Bobika . Krok przy kroku z nim . Zdjęcia wkleję popołudniu . Narazie nie dam rady, net mi tak wolno łaźi. Popołdniu już będzie lepiej ;) A wątek Kładki założy KAMILAWA tak jakoś nie mogę treści, żeby Kładkę opisać złożyć, nie mogę tytułu wymyśleć i ona zrobi :eviltong:
No to Bobik teraz na pierwszą wędruj ;)

Posted

kamilawa napisał(a):

Dziewczyny, możemy szukać DT dla Bobika :multi: Kierowniczka się zgodziła. Także, gdyby ktoś chciał temu pięknisiowi zaoferować DT to z miłą chęcią :lol: Przekonałam kierowniczkę, bo nie za bardzo chce dawać na DT, z racje tego, że obawia się co te psy później będą przeżywać i wg. Ale udało się

I b.dobrze ze sie zgodzila, ogloszenia pewnie nie za wiele dadza bo ludzie nie chca pieskow w tym wieku
Bobik to staruszek i nie ma juz czasu wiec trzeba szybko dzialac

Posted

Świetnie z tym DT. Szukamy więc :-) I tak nieśmiało - może w tym DT byłyby razem, z Kladką? Nawet jesli potem pójdą w świat osobno to jednak nie będzie to dla niej taki szok..

Posted

Byłam z Agą na spacerze z psami i rolkach i pokazała mi fotki Bobika i Kładki. Są świetne :) Ze spacerku. Także, Aga czekamy!
A wątek jednak Aga zrobi, bo ja mam cały dzień zawalony... :roll:
Tak pomyśleć, że u nas jeszcze przynajmniej dwie takie staruszkowe małżeństwa :shake: :placz:

Pozdrawiam.