Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Mortes napisał:

U Jędrusia wszystko dobrze . Chłopak bardzo się rozkręca i coraz ciężej nad nim zapanować . Ostatnio oprócz miłości do poduszek zaczął szarpać kołdry, nasze piżamy, skarpetki i wszystko inne co wpadnie mu w paszczę a nie jest zabawką :( Pogryzł nawet dwa klapki , niestety nie od pary tzn, jednego mojego drugiego Krzysia :( Klapki nie nadają się już do użytku ;( Myślę że Jędruś szybko potrzebuje kogoś doświadczonego ( i z czasem) kto ujarzmi ten młodzieńczy psi organizm ;) a tu telefonów brak :(

W sumie normalne zachowanie psiego szczylka.......... Duży a durny można by powiedzieć , hi...hiii. Durny to oczywiście w sensie, ze szalony.

Posted

Jędruś coraz bardziej przypomina naszego Szarika. Ile ten pies poniszczył butów, poduszek i innych, które mu wpadły do pyska:( Na szczęście już mu przeszło. W zamian zaczął wyruszać na wyprawy, przeskakując płot. Musieliśmy się podłączyć pod prąd! Jędruś bądź grzeczny!!!

Posted

Ja też mogłabym zakochać się w Jędrusiu, gdybym serca nie oddała jamnikom,  ma chłopak w sobie 'to coś'  lol.gif

ważne ,żeby zadzwonił TEN telefon!  czy ktoś może wie, jak to jest z ogłoszeniami na OLX np  czy podbijać może tylko ogłoszeniodawca?  czy też może ktoś inny?

http://www.dogomania.com/forum/applications/core/interface/imageproxy/imageproxy.php?img=https://s27.postimg.org/wgpnofbmr/DSCF4323.jpg&key=15e9739d45716ab81a26cd9030e22063664a0b833ca9bf360226f9fdd61d472f  A

Aniołeczekserduszka.gif

Posted

Uroczy psiak z tego Jędrka :))

49 minut temu, anica napisał:

[...]  czy ktoś może wie, jak to jest z ogłoszeniami na OLX np  czy podbijać może tylko ogłoszeniodawca?  czy też może ktoś inny?

[...]

Anico może każdy kto ma konto na olx (trzeba być zalogowanym) - po otworzeniu konkretnego ogłoszenia, pod pierwszym zdjęciem i tytułem są ikonki "odśwież to ogłoszenie" i "wyróżnij to ogłoszenie", o takie:

iEH0IEb_NqiW0nqVLv-SyqkQqxokB28OIH_WB5Zq

Wystarczy kliknąć wybraną opcję, opłacić i gotowe :)

Posted
33 minuty temu, Marysia O. napisał:

Uroczy psiak z tego Jędrka :))

Anico może każdy kto ma konto na olx (trzeba być zalogowanym) - po otworzeniu konkretnego ogłoszenia, pod pierwszym zdjęciem i tytułem są ikonki "odśwież to ogłoszenie" i "wyróżnij to ogłoszenie", o takie:

iEH0IEb_NqiW0nqVLv-SyqkQqxokB28OIH_WB5Zq

Wystarczy kliknąć wybraną opcję, opłacić i gotowe :)

Bardzo dziękujębuzki.gif     już zapisuję :D

Posted
13 godzin temu, atulek napisał:

Zakochana w Jędrusiu jestem od pierwszego wejrzenia,ale moje cztery psy skutecznie wykluczają kolejną adopcję.

Szkoda Atulku :( Tobie Jędrka dałabym z czystym sumieniem ...

Posted
12 godzin temu, bric-a-brac napisał:

Codziennie prawie odświeżam. W końcu ktoś się znajdzie, musi!

Dziękujemy Kochana Ciociu :) Wiem że tak będzie jak piszesz :)