Onaa Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 To już miesiąc jak Miłeczka jest poa schroniskiem :). Quote
Onaa Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 A czy można by wyróżnić albo jakoś podbić ogłoszenia Miłeczki, na olx i gumtree i może jeszcze na ale gratce ? Pieniążki są. Ja nie wiem jak to się robi . Quote
Tola Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 A co z tym oczkiem, będziemy próbować umawiać sunię na konsultację? Quote
Havanka Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 18 godzin temu, Onaa napisał: A czy można by wyróżnić albo jakoś podbić ogłoszenia Miłeczki, na olx i gumtree i może jeszcze na ale gratce ? Pieniążki są. Ja nie wiem jak to się robi . Święty Mikołaj właśnie dokonał zakupu pakietu odświeżeń na OLX dla Miłeczki, do 28 grudnia ! Mikołaju, ujawnij się ! Chcemy Ci podziękować za świąteczny prezent dla suni ! Onaa, mogę się rozeznać z możliwością podbicia ogłoszenia na wymienionych przez Ciebie portalach (gratka i gumtree) Quote
Onaa Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 Bardzo dziękujemy za wyróżnienie ogłoszenia sunieczki na olx :). Poprosiłam Havankę żeby zobaczyła jak wyróżnić ogłoszenia na ale gratce i gumtree :). Pieniążki na wyróżnienie są. Narazie nikt nie dzwonił o Miłeczkę ale na pewno gdzieś jest Ten właściwy domek dla suni :), tylko musimy go znaleźć. Tolu, myślę że po Świętach dobrze byłoby umówić się na konsultację w sprawie tego oczka. KOCHANI Quote
Anecik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Szczęśliwych, spokojnych, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego sylwestra życzą Aneta z Arkiem i całe Mimronkowo Quote
Tola Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Życzę, aby przy świątecznym stole nie zabrakło radości i ciepła rodzinnego, a Nowy Rok przyniósł ze sobą szczęście i pomyślność. Quote
agat21 Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Ciepełka i zyczliwości wokół dla wszystkich! Quote
elik Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2017 Roku. Aby zawsze udawało się pomóc tym, którzy tej pomocy potrzebują. Quote
Figunia Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Mileczko, zycze Ci zdrowia i wspanialego Domku! Dogomaniakom - Radosnych, spokojnych Swiat - w zdrowiu!!! Quote
KrystynaS Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Zaglądam do Miłeczki poświątecznie ... Quote
Onaa Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Witamy po Świętach a przed Sylwestrem :). Quote
agat21 Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Głaski i tulinki dla kochanej suczynki :) Quote
Gusiaczek Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Serdeczności przednoworoczne dla Miłeczki cud urody dziewczyneczki :) Quote
Tola Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Kochane - ja również z pozdrowieniami dla suni i wszystkich tutaj i po raz kolejny z zapytaniem - co dalej z tym oczkiem, czy w planach mamy wyjazd na konsulatcję? Pytam, bo chcialabym spróbować wystawić sunię na Siepomaga, ale tam trzeba podać cel aukcji... Quote
elik Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 5 godzin temu, Tola napisał: Kochane - ja również z pozdrowieniami dla suni i wszystkich tutaj i po raz kolejny z zapytaniem - co dalej z tym oczkiem, czy w planach mamy wyjazd na konsulatcję? Pytam, bo chcialabym spróbować wystawić sunię na Siepomaga, ale tam trzeba podać cel aukcji... Myślę, że trzeba wybrać dla Miłki najlepsze rozwiązanie, a właściwą decyzje w tej sprawie może podjąć tylko wet okulista. Jeśli jest możliwość zdobycia na ten cel funduszy, to trzeba próbować :) Quote
Tyśka) Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Dnia 30.12.2016 o 01:03, elik napisał: Jeśli jest możliwość zdobycia na ten cel funduszy, to trzeba próbować :) Chociaż mam najmniej do gadania... to popieram zdanie elik :) Quote
bakusiowa Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Można też zrobić zbiórkę na zrzutka.pl Quote
Recommended Posts