Jump to content
Dogomania

2024 - już za TM :(. Cuda się zdarzają stara 11 letnia Miłeczka bez oczka znalazła kochający domek i śpi na kanapie :D, a starszy Rabarbar też znalazł domek :).

Recommended Posts

Posted

A czy można by wyróżnić albo jakoś podbić ogłoszenia Miłeczki, na olx i gumtree i może jeszcze na ale gratce ?

Pieniążki są.

Ja nie wiem jak to się robi depressed.gif .

Posted
18 godzin temu, Onaa napisał:

A czy można by wyróżnić albo jakoś podbić ogłoszenia Miłeczki, na olx i gumtree i może jeszcze na ale gratce ?

Pieniążki są.

Ja nie wiem jak to się robi depressed.gif .

Święty Mikołaj właśnie dokonał zakupu pakietu odświeżeń na OLX dla Miłeczki, do 28 grudnia  ! Mikołaju, ujawnij się ! Chcemy Ci podziękować za świąteczny prezent dla suni !

Onaa, mogę się rozeznać z możliwością podbicia ogłoszenia na wymienionych przez Ciebie portalach (gratka i gumtree)

Posted

Bardzo dziękujemy za wyróżnienie ogłoszenia sunieczki na olx :).

Poprosiłam Havankę żeby zobaczyła jak wyróżnić ogłoszenia na ale gratce i gumtree :).

Pieniążki na wyróżnienie są.

Narazie nikt nie dzwonił o Miłeczkę ale na pewno gdzieś jest Ten właściwy domek dla suni :), tylko musimy go znaleźć.

Tolu, myślę że po Świętach dobrze byłoby umówić się na konsultację w sprawie tego oczka.

KOCHANI :D0heart.gif

swieta

Posted

Szczęśliwych, spokojnych,
przeżytych w zgodzie
ze światem i z sobą samym,
pełnych życia i miłości
świąt Bożego Narodzenia
oraz niesamowitego, niezapomnianego,
niepowtarzalnego sylwestra życzą Aneta z Arkiem i całe Mimronkowo

Choinka

Posted

Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia

oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2017 Roku.

Aby zawsze udawało się pomóc tym,

którzy tej pomocy potrzebują.

Boże Narodzenie 6.jpg

Posted

Kochane - ja również z pozdrowieniami dla suni i wszystkich tutaj i po raz kolejny z zapytaniem  - co dalej z tym oczkiem, czy w planach mamy wyjazd na konsulatcję?

Pytam, bo chcialabym  spróbować wystawić sunię na Siepomaga, ale tam trzeba podać cel aukcji...

Posted
5 godzin temu, Tola napisał:

Kochane - ja również z pozdrowieniami dla suni i wszystkich tutaj i po raz kolejny z zapytaniem  - co dalej z tym oczkiem, czy w planach mamy wyjazd na konsulatcję?

Pytam, bo chcialabym  spróbować wystawić sunię na Siepomaga, ale tam trzeba podać cel aukcji...

Myślę, że trzeba wybrać dla Miłki najlepsze rozwiązanie, a właściwą decyzje w tej sprawie może podjąć tylko wet okulista. Jeśli jest możliwość zdobycia na ten cel funduszy, to trzeba próbować :)

Posted
Dnia 30.12.2016 o 01:03, elik napisał:

Jeśli jest możliwość zdobycia na ten cel funduszy, to trzeba próbować :)

Chociaż mam najmniej do gadania... to popieram zdanie elik :)