Jump to content
Dogomania

18.05.2017 Lisia vel Astra odeszła za Tęczowy most.21.01.2017r Lisia vel Astra pojechała do swojego domku!!! Bądź szczęśliwa i nigdy już nie zaznaj bezdomności, cierpienia i bólu!!!!Cierpię w milczeniu.. Czy jest dla mnie nadzieja?

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, ze z Lisi zdrowiem wszystko powolutku wróci do normy.

Akcja Lisi na Siepomaga zakończyła się sukcesem - sunia uzbierała całą kwotę!

Jak tylko pieniądze będą na koncie fundacji - dam znać.

Posted

Wreszcie dzisiaj wpłynęła ostatnia kwota z bazarku, który robiłam m.in. dla Lisi

Dla Lisia z tego bazarku przypadało 40 % tj.  151,40 zł i taką kwotę wpłaciłam na konto skarbnika Lisi. Po zameldowaniu się tej kwoty na koncie bardzo proszę o potwierdzenie  na bazarku

Dziękuję :)

Posted

Mam wpląty od:  4o - Teresaa118, 2o  - Kalai, 3o - MikaAga, 1o - Sara2011 XII oraz z bazarku elik 151,40. Bardzo serdecznie dziękuję :)

Posted

Śniegu napadało trochę. U Lisi wszystko ok. Nie kąpałam jej w tym tygodniu, bo mieliśmy poważną awarię z wodą, ale wet powiedział, że teraz już można ją kąpać co ok. 2 tygodnie. 

Suńka zaczyna się fajnie bawić, np. byle patyczek bierze w zęby i niby to ucieka przed innym psiakiem (ma w końcu towarzysza zabaw, który chce się z nią bawić).

Jak będę mieć chwilkę, to zrobię filmik lub fotki.

Posted
22 godziny temu, Murka napisał:

Śniegu napadało trochę. U Lisi wszystko ok. Nie kąpałam jej w tym tygodniu, bo mieliśmy poważną awarię z wodą, ale wet powiedział, że teraz już można ją kąpać co ok. 2 tygodnie. 

Suńka zaczyna się fajnie bawić, np. byle patyczek bierze w zęby i niby to ucieka przed innym psiakiem (ma w końcu towarzysza zabaw, który chce się z nią bawić).

To inne psiaki nie chcą bawić się z Lisią ?

Posted
Dnia 16.12.2016 o 00:24, Murka napisał:

cieszą takie wieści, skoro ma ochotę na zabawę - ze zdrowiem coraz lepiej :)