Jump to content
Dogomania

18.05.2017 Lisia vel Astra odeszła za Tęczowy most.21.01.2017r Lisia vel Astra pojechała do swojego domku!!! Bądź szczęśliwa i nigdy już nie zaznaj bezdomności, cierpienia i bólu!!!!Cierpię w milczeniu.. Czy jest dla mnie nadzieja?

Recommended Posts

Posted
39 minut temu, malagos napisał:

Jejku, co za spojrzenie smutne, jaka rezygnacja...

suczynka bardzo w "moim typie", taka była nasza Sonia....

Witaj malagosku na wątku smutnej suni  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony z kwiatamiWłasnie to "spojrzenie" nie pozwoliło nam odejść spokojnie od schroniskowego boksu...

Posted

Jestem i ja u Bezimiennej, tak bardzo chciałabym, aby udało się jej pomóc, wciąż widzę te oczy, zresztą nie tylko jej :( :(

Jeszcze niedawno na wątku Halinki/Bajki wspólnie marzyliśmy o chwili, kiedy sunia opuści schronisko, liczyliśmy dni.

Bajka grzeje się już przy kominku, może pobiegać po własnym ogrodzie - nic, tylko się cieszyć.

Ale ta nasza ostatnia wizyta w schronie przypomniała o  kolejnych czekających, jest ich tak dużo, bez szans na adopcję - starsze, zniszczone, bez specjalnej urody.

Może teraz czas na Bezimienną?

Dzisiaj z TZ byliśmy u weta schroniskowego, aby wstępnie pomógł określić schorzenie suczki.

Okazało się, że jest leczona, jutro TZ ma dzwonić  - będzie więcej informacji...

Posted
5 minut temu, Tola napisał:

Jestem i ja u Bezimiennej, tak bardzo chciałabym, aby udało się jej pomóc, wciąż widzę te oczy, zresztą nie tylko jej :( :(

Witaj Tolu! Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony z kwiatamiTo dzięki Tobie jest ten wątek, bez Ciebie sama nie podjęłabym się takiego zadania. Dlatego proszę, bądź tu ze mną   k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,035_mz_orig

6 minut temu, Tola napisał:

Okazało się, że jest leczona, jutro TZ ma dzwonić  - będzie więcej informacji...

To czekamy z niecierpliwością na wiadomości, oby były dobre.

Posted

Mamy kolejnych darczyńców - w PW do mnie  helli  przeniosła połowę swojej deklaracji z Halinki - Bajki tj. 50,00 zł na suczkę a Kalai całą

deklarację 20,00 zł .

Anecik wyślij proszę numer konta.

• Upvote 1
Posted

Poproszę nr konta, wpłacę grosz dla suni. Niedawno ktoś z dogomaniaków, ogromnie miła osoba  zrobiła mi pakiet ogłoszeń, dla suni pod moją opieka - zrobiła  to za darmo. Pomyślałam wtedy i powiedziałam tej osobie , że oddam jakiemuś psu to dobro, które otrzymałam.  Dziś zobaczyłam tę biedną sunię.........to dla niej będzie ten mój grosik.

• Upvote 3
Posted

anecik jest skarbnikiem suni,mam dane do przelewu tylko jaką treść mam wpisać?

Przeleję tak jak obiecałam grosiki tj.50,00zł.Zadecydujcie czy to ma być deklaracja jednorazowa czy rozbite na stałą na 5 miesięcy.

A wiecie jak wchodzę na wątek suni? To jakiś koszmar,przez wątek Boba do Collaka i z Collaka na ten wątek.Kiedy to się skończy?

Posted
12 minut temu, Anula napisał:

A wiecie jak wchodzę na wątek suni? To jakiś koszmar,przez wątek Boba do Collaka i z Collaka na ten wątek.Kiedy to się skończy?

Ja wchodze przez dział PwP i szukam po tytułach.

Posted
22 minut temu, Tyś napisał:

Ja wchodze przez dział PwP i szukam po tytułach.

Ja też tak wchodzę.

Na koncie suni pieniądze po Aschicie od elik w kwocie 173,49, z bazarku terry w kwocie 50 zł i od P. Ireny z Katowic 30 zł . Bardzo dziękujemy, zaraz wpiszę w rozliczenie.