Jump to content
Dogomania

18.05.2017 Lisia vel Astra odeszła za Tęczowy most.21.01.2017r Lisia vel Astra pojechała do swojego domku!!! Bądź szczęśliwa i nigdy już nie zaznaj bezdomności, cierpienia i bólu!!!!Cierpię w milczeniu.. Czy jest dla mnie nadzieja?

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Monaga napisał:

Tak tak jutro jedziemy po Astrę! 

Wyjeżdżamy o 6.00

Nie możemy się doczekać 

Wspaniale  serce 13 w oczach.png  Jedźcie ostrożnie, bo warunki na drogach niekorzystne.

Kochana Lisiunia już od jutra będzie w swoim Domku jedyną, kochaną, hołubioną i pieszczoną sunią.

Wielkie dzięki Wam za jej szczęście  serce 1.gif

Posted
56 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Ogromnie się z tego powodu cieszę!!!

Mureczko, koniecznie zrób zdjęcia z zapoznania i jak wyjeżdża.

O tak, tak ! Koniecznie :)

Posted

Ciekawe, czy jutro będzie taka szklanka na drodze jak dziś akurat na trasę. 

Będzie trzeba powoli jechać a 600km przed nami.

Na dodatek trochę jestem chora i kiepsko się czuję, ale jestem przyzwyczajona do funkcjonowania pomimo choroby. 

Najgorsze, że smycz Astry nie przyszła i będzie musiała mieć Grawera zapasową, a miała mieć wszystko swoje piękne i nowiutkie. Pewnie przyjdzie w poniedziałek. 

Już nie mogę się doczekać. Odliczam godziny do spotkania z moją kochaną wymarzoną sunieczka.  Nie mogę uwierzyć, że wreszcie ją zobaczę i będę mogła wyczochrać. Ciekawe, czy będzie chciała ze mną spać. 

• Upvote 7
Posted

Och, bedzie chciala spac jak nic z pancia w lozku. Moja sunia pierwsza noc zagladala co chwile do mnie na lozko, ale nie osmielila sie wskoczyc. Na lozku lezal nasz papilionek, ktory byl panem i wladca. Pare dni pozniej niesmialo wskoczyla na lozko mimo glosnych protestow Bob`yego i zostala. A wazy 30 kg(patrz awatar) a papilionek tylko 6 kg

Posted

Wciąż nie mogę uwierzyć, że tak szybko sprawdziły się wszystkie nasze marzenia dotyczące przyszłego życia Lisi  vel Astry - i jak tu znowu nie płakać ze szczęścia http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Kolejne bajkowe zakończenie zamojskiej suni zabranej ze schronu w chwili, kiedy wydawało się, że nie ma już nadziei.

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Monaga napisał:

Ciekawe, czy jutro będzie taka szklanka na drodze jak dziś akurat na trasę. 

Dlatego proszę o bardzo ostrożną jazdę  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_origAle myślę,że główne drogi będą ok.

Obróżki śliczne!! Idealne dla naszej księżniczki  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,09_8Z_orig.

Posted

Witam. Podróż po Lisie -Astre zaplanowana. Ja jako kierowca podjełam wyzwanie i ten jedyny wolny dzień od pracy przeznaczę na podróż po utesknioną Gwiazdeczkę. We mnie pozostaje nadzieja i wiara w szczęśliwą podróż. Age proszę by nie wyskakiwala z paniką gdy kieruje :-) bo kiedyś serduszko mi stanie :-P Zapewniam wszystkich, że dotrzemy bezpiecznie. Auto przygotowywalam przez wolne popołudnie. Jest gotowe by zawieźć nas i przewieźć do Domku Astrunie. Aga ciągle otwarcie i szczerze przeżywa ten moment, który nadejdzie. Ja jestem bardziej skryta ;-) ale cieszę się równie mocno.

I jeszcze jedno... Jestem wdzięczna wszystkim osobom, które pomogły Lisi w powrocie do zdrowia. 

Caluję,

Mon :)

• Upvote 2
Posted

To jutro będzie gorący dzień.Trzymam kciuki za jutro i będę myślami z Wami.Szerokiej drogi.Jedźcie spokojnie,zawsze zdąży się do celu nawet z opóźnieniem.

Posted

Lisia bardzo szczęśliwa, że znów jest w domu:) 

Właśnie schnie w łazience po kąpieli:

0c8b807f172df644gen.jpg

c3256e8504a769bbgen.jpg

Sierść zrobiła się jej bardzo gęsta i pierwszy raz miałam co wyczesywać:) 

Poniżej to oczko, o którym pisałam. Mówiłam o tym wetowi dzisiaj, radził posmarować neomycyną dookoła co też zrobiłam. Na pewno trzeba to będzie obserwować i ew. pokazać wetowi.

5305a10f8772e65bgen.jpg

ba90cfae492e2427gen.jpg

• Upvote 2
Posted

Już za około godzinę, Astra spotka się z nową rodziną. Wciąż nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę... Jeszcze niedawno właśnie o tej chwili marzyłam !

Szczęśliwej drogi !

Posted
1 godzinę temu, Monaga napisał:

Wyjechaliśmy z opóźnieniem, ale droga dobra, 1 st. Na plusie. Planowo będziemy o 10.30 

22 minuty temu, Havanka napisał:

Już za około godzinę, Astra spotka się z nową rodziną. Wciąż nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę... Jeszcze niedawno właśnie o tej chwili marzyłam !

Szczęśliwej drogi !

To już tylko minuty do spotkania    serce 8.gifserce 8.gifserce 8.gif 

Ileż to będzie radości   gif podskoki z radości.gif