elik Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 4 godziny temu, Monaga napisał: Tak tak jutro jedziemy po Astrę! Wyjeżdżamy o 6.00 Nie możemy się doczekać Wspaniale Jedźcie ostrożnie, bo warunki na drogach niekorzystne. Kochana Lisiunia już od jutra będzie w swoim Domku jedyną, kochaną, hołubioną i pieszczoną sunią. Wielkie dzięki Wam za jej szczęście Quote
Alaskan malamutte Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 2 godziny temu, elik napisał: Kochana Lisiunia już od jutra będzie w swoim Domku jedyną, kochaną, hołubioną i pieszczoną sunią. Ogromnie się z tego powodu cieszę!!! Mureczko, koniecznie zrób zdjęcia z zapoznania i jak wyjeżdża. Quote
elik Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 56 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ogromnie się z tego powodu cieszę!!! Mureczko, koniecznie zrób zdjęcia z zapoznania i jak wyjeżdża. O tak, tak ! Koniecznie :) Quote
Monaga Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Ciekawe, czy jutro będzie taka szklanka na drodze jak dziś akurat na trasę. Będzie trzeba powoli jechać a 600km przed nami. Na dodatek trochę jestem chora i kiepsko się czuję, ale jestem przyzwyczajona do funkcjonowania pomimo choroby. Najgorsze, że smycz Astry nie przyszła i będzie musiała mieć Grawera zapasową, a miała mieć wszystko swoje piękne i nowiutkie. Pewnie przyjdzie w poniedziałek. Już nie mogę się doczekać. Odliczam godziny do spotkania z moją kochaną wymarzoną sunieczka. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie ją zobaczę i będę mogła wyczochrać. Ciekawe, czy będzie chciała ze mną spać. 7 Quote
elik Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Pomijając fatalne warunki drogowe, cudnie się zapowiada Quote
terra Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Lisia jeszcze nie wie, że jutro w jej życiu nastąpi tak wielka zmiana. Quote
teresaa118 Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Och, bedzie chciala spac jak nic z pancia w lozku. Moja sunia pierwsza noc zagladala co chwile do mnie na lozko, ale nie osmielila sie wskoczyc. Na lozku lezal nasz papilionek, ktory byl panem i wladca. Pare dni pozniej niesmialo wskoczyla na lozko mimo glosnych protestow Bob`yego i zostala. A wazy 30 kg(patrz awatar) a papilionek tylko 6 kg Quote
Tola Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Wciąż nie mogę uwierzyć, że tak szybko sprawdziły się wszystkie nasze marzenia dotyczące przyszłego życia Lisi vel Astry - i jak tu znowu nie płakać ze szczęścia Kolejne bajkowe zakończenie zamojskiej suni zabranej ze schronu w chwili, kiedy wydawało się, że nie ma już nadziei. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 1 godzinę temu, Monaga napisał: Ciekawe, czy jutro będzie taka szklanka na drodze jak dziś akurat na trasę. Dlatego proszę o bardzo ostrożną jazdę Ale myślę,że główne drogi będą ok. Obróżki śliczne!! Idealne dla naszej księżniczki Quote
Tola Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Obróżki słodkie - suni na pewno będzie do pysia w takich kolorach Quote
Monaga Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Witam. Podróż po Lisie -Astre zaplanowana. Ja jako kierowca podjełam wyzwanie i ten jedyny wolny dzień od pracy przeznaczę na podróż po utesknioną Gwiazdeczkę. We mnie pozostaje nadzieja i wiara w szczęśliwą podróż. Age proszę by nie wyskakiwala z paniką gdy kieruje :-) bo kiedyś serduszko mi stanie :-P Zapewniam wszystkich, że dotrzemy bezpiecznie. Auto przygotowywalam przez wolne popołudnie. Jest gotowe by zawieźć nas i przewieźć do Domku Astrunie. Aga ciągle otwarcie i szczerze przeżywa ten moment, który nadejdzie. Ja jestem bardziej skryta ;-) ale cieszę się równie mocno. I jeszcze jedno... Jestem wdzięczna wszystkim osobom, które pomogły Lisi w powrocie do zdrowia. Caluję, Mon :) 2 Quote
Anula Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 To jutro będzie gorący dzień.Trzymam kciuki za jutro i będę myślami z Wami.Szerokiej drogi.Jedźcie spokojnie,zawsze zdąży się do celu nawet z opóźnieniem. Quote
Alaskan malamutte Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 Astra vel Lisia już wykąpana, wypachniona, przygotowana do jutrzejszej podróży do SWOJEGO DOMKU!. Teraz pewnie już śpi... Ostatnia noc u Murki.... 1 Quote
Murka Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Lisia bardzo szczęśliwa, że znów jest w domu:) Właśnie schnie w łazience po kąpieli: Sierść zrobiła się jej bardzo gęsta i pierwszy raz miałam co wyczesywać:) Poniżej to oczko, o którym pisałam. Mówiłam o tym wetowi dzisiaj, radził posmarować neomycyną dookoła co też zrobiłam. Na pewno trzeba to będzie obserwować i ew. pokazać wetowi. 2 Quote
Tyśka) Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Spokojnej podróży jutro! Lisiu-Astruniu, jaką przepiękną damą jesteś Quote
Monaga Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Wyjechaliśmy z opóźnieniem, ale droga dobra, 1 st. Na plusie. Planowo będziemy o 10.30 Quote
Jolanta08 Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Szczęśliwej podróży i szerokiej drogi Quote
Jo37 Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Dobrej drogi. Przy okazji pogłaszczcie ode mnie - Astrę ( koleżankę Lisi-Astry). Quote
Anecik Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Szerokiej drogi w obie strony :) A u mnie na koncie 10 zł od Jolanta08. Bardzo dziękujemy. Quote
Alaskan malamutte Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 28 minut temu, Monaga napisał: Wyjechaliśmy z opóźnieniem, ale droga dobra, 1 st. Na plusie. Planowo będziemy o 10.30 Powtórzę się jeszcze raz, jedźcie ostrożnie!! Czekamy na info z zapoznania z Astrą Quote
Alaskan malamutte Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 14 minut temu, anecik napisał: A u mnie na koncie 10 zł od Jolanta08. Bardzo dziękujemy. Quote
Havanka Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Już za około godzinę, Astra spotka się z nową rodziną. Wciąż nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę... Jeszcze niedawno właśnie o tej chwili marzyłam ! Szczęśliwej drogi ! Quote
elik Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 1 godzinę temu, Monaga napisał: Wyjechaliśmy z opóźnieniem, ale droga dobra, 1 st. Na plusie. Planowo będziemy o 10.30 22 minuty temu, Havanka napisał: Już za około godzinę, Astra spotka się z nową rodziną. Wciąż nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę... Jeszcze niedawno właśnie o tej chwili marzyłam ! Szczęśliwej drogi ! To już tylko minuty do spotkania Ileż to będzie radości Quote
Recommended Posts