zachary Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 A ja czekam jak żaba na deszcz....: mamy Alficzka! jest bezpieczny! Quote
ALMA2 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 35 minut temu, zachary napisał: A ja czekam jak żaba na deszcz....: mamy Alficzka! jest bezpieczny! U nas trochę popadło, Łał, a gdzie Go macie, już zabrałyście ze schroniska ? Quote
agat21 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Zaraz opróżnię skrzynię, zapycha się podła co chwilę :) Quote
zachary Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Alma2, deszczu trochę mam dość....ale wypatruję info o realnym wydobyciu Alfika ze schronu....Źle zrozumiałaś mój post.... Quote
Kejciu Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Proszę zacznijcie trzymać kciuki .... :)))))))))))) Quote
teresaa118 Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Stala za sierpien i wrzesien przelana. Mam nadzieje, ze taka pieknosc po makijazu znajdzie szybko swoj domek na wieki 1 Quote
Mattilu Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Mazowszanko, wysłałam do Ciebie priva w sprawie Alfreda/Alberta! poproszę o odpowiedź 1 Quote
Kejciu Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Kochani napiszę tylko tyle - Alfi już uratowany i bezpieczny - dopiero wróciłyśmy tzn. ja bo Ziutka nadal aw trasie do domu. Jutro napiszemy coś więcej - najważniejsze że akcja się udała!!! 2 Quote
mimiś Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 jak dobrze to słyszec ! Podajcie,proszę konto,bo straciłam wszystkie pv Quote
Piromanka Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Cudownie!!! Opiszcie akcję w wolnej chwili. Kejciu, Ty opisz, bo byłaś :-) Quote
Elf i Mango Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Wielkie ufffff ,że bidulek już na wolności. Quote
Kejciu Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Godzinę temu, Piromanka napisał: Cudownie!!! Opiszcie akcję w wolnej chwili. Kejciu, Ty opisz, bo byłaś :-) byłyśmy razem z Ziutką:) Quote
Ziutka Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Mi tam jakoś pasuje do niego Kosmo ;) bo kosmaty jest ;p albo albo Drops hihi Quote
Kejciu Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 W piątek wzięłam sobie urlop ponieważ miałam jechać po moją siostrę i Milenkę. Zostawiłyśmy Miki z tatusiem i pojechałyśmy do Alfreda - siostra wzięła aparat i porobiłyśmy mu sporo fotek :) Zabrałyśmy go do psiego SPA - został wykąpany, podstrzyżony, wypachniony:) - zupełnie inny MEN :D Byłyśmy też u weta z Olą - zaczipowałyśmy go, dostałyśmy tabletki na robaki na 3 dni po 1,5 tabletki dehinel dziennie. Alfred waży 14,7kg - bardzo ładnie chodzi na smyczy. Za SPA zapłaciłyśmy 50zł ( dostałyśmy rabat 20zł z uwagi na znajomość Państwa z Olą ) a za weterynarza tabletki i czip 65zł W połowie przyszłego tygodnia ma zostać zaszczepiony na wściekliznę, za około 2 tyg na wirusówki a za ok. miesiąc kastracja - koszt około 200-230zł Jak Ola znika z pola widzenia Alfred strasznie drze się, wyje, płacze... nie wiem czy to lęk separacyjny czy może biedny boi się że zostanie kolejny raz porzucony. Czuje psy z drugiej części domu ale ich nie widzi ale jak czuje i słyszy to aż piszczy do nich.... Ola powiedziała że jeśli damy do niej trzeciego psa - to płacilybyśmy za niego 250zł bo dwa psy już u niej teraz mamy - fajnie by było dać jakąś suczkę do Alfreda albo spokojnego pieska aby nie czuł sie samotny. Ale wiecie jak jest..... W piątek doszły też do Oli smaczki dla Alfreda - poprosiłam aby przesłała mi zdjęcie mms więc wstawiam i zdjęcie kostki jaką mu zawiozłyśmy też:) Quote
Recommended Posts