Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam możliwości z domu aby napisać post z nowymi zdjęciami bo mi wrzuca wszystkie zdjęcia do postu nawet te które już wcześniej dodałam :(

mam jeszcze sporo zdjęć do wstawienia ale nie mam jak skoro dogo tak dubluje :(

Posted

Kochani stan konta Alfreda wygląda następująco:

stan konta nie licząc deklaracji na hotelik: - 789,60zł

Przelew za miesiąc hotelowania zrobiłam bo dokładnie miesiąc Alf się hotelikował - proszę o podanie numeru konta od osób które wpłaciły więcej niż jedną deklarację

Dług 789,60zł będziemy musiały odpracować bazarkami.

Kastracja odbędzie się za około 2 tyg na nasz koszt - w ogłoszeniu była informacja że jest po kastracji ( zawsze tak piszemy bo nigdy nie liczymy że od razu ktoś zadzwoni i pewnie by była gdyby nie ten wirus który się przypałętał więc i tak byśmy musiały koszty pokryć a że może w tym czasie być już u siebie w domu to taką podjęłyśmy decyzję )

Posted
45 minut temu, Patrycja96 napisał:

Hej SUPER ŻE Alf ma domek.Ja przelałam pieniążki za 3 miesiące-za  pazdziernik wczoraj.NIE CHCE zwrotu pieniążków .Przeznaczcie je na dług Alfika czy na inne psiaki.POZDRAWIAM cieplutko

Patrycja - bardzo dziękujemy! :*

dopisuję zatem do rozliczenia i zmniejszamy tym samym dług Alfika :)

Wieści z rana bardzo pozytywne - wczoraj co prawda zsiusiał się w domu ale jak pani Olga napisała że to normalne bo Fido też tak zrobił jak go przywieźli :)

noc w miarę spokojna - troszkę jeszcze chodzi i popiskuje - ale na skwerku na spacerze trobi furorę !kocha wszystkie pieski i suczki :)

będzie dobrze :)

Posted
46 minut temu, Patrycja96 napisał:

Hej SUPER ŻE Alf ma domek.Ja przelałam pieniążki za 3 miesiące-za  pazdziernik wczoraj.NIE CHCE zwrotu pieniążków .Przeznaczcie je na dług Alfika czy na inne psiaki.POZDRAWIAM cieplutko

Patrycja - bardzo dziękujemy! :*

dopisuję zatem do rozliczenia i zmniejszamy tym samym dług Alfika :)

Wieści z rana bardzo pozytywne - wczoraj co prawda zsiusiał się w domu ale jak pani Olga napisała że to normalne bo Fido też tak zrobił jak go przywieźli :)

noc w miarę spokojna - troszkę jeszcze chodzi i popiskuje - ale na skwerku na spacerze trobi furorę !kocha wszystkie pieski i suczki :)

będzie dobrze :)

Posted
2 godziny temu, Mattilu napisał:

Ja mogę przenieść moją deklarację z Alfika na Gucia, tylko poproszę link do wątku Gucia, bo się gubię z tymi Waszymi podopiecznymi :)

Kochane deklarowiczki, czy któraś z Was, chciałaby zostawić swoją deklarację na poczet naszego podopiecznego Gucia, który również jest u Oli ?

Nadal edytowanie postów to jakaś porażka jest, wkleja mi się samo to, co wcześniej pisałam o deklaracjach :(

Gucio nie ma swojego wątku, nigdy nie zbierałyśmy stałych deklaracji na psy, życie nas niestety do tego zmusiło przy Alfie.

Jak się dogo uspokoi, to zapewne wątek będzie, w tej chwili nie mam jak z tym walczyć, to jakaś masakra jest :(

Posted

Czy numer konta  podany mi na początku na pw jest właściwy do wpłaty na kastrację psa? Są chyba jakieś problemy techniczne z tym forum bo u mnie nic prawie nie działa.

Posted
5 godzin temu, Axelka napisał:

Czy numer konta  podany mi na początku na pw jest właściwy do wpłaty na kastrację psa? Są chyba jakieś problemy techniczne z tym forum bo u mnie nic prawie nie działa.

tak numer konta jest bez zmian - sprawdziłam prawidłowy - spróbuję wysłać ponownie z mojego konta. 

Bardzo dziękujemy za chęć pomocy :)

a26.jpg

a27.jpg

a28.jpg

a29.jpg

a30.jpg

a31.jpg

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

a5.jpg