Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 11.10.2016 o 09:10, domtymczasowykasandra napisał:

Axelka - 50zł na kastrację --> przelew zwrotny na konto podane przez Axelkę w dniu 11.10.2016 - po otrzymaniu prośba o potwierdzenie na wątku że pieniążki zostały zwrócone

Deklaracje wpłacone za wrzesień przekazane na spłatę długu:

Nesiowata - 20zł
mimiś - 15zł
Mazowszanka13 - 40zł
Patrycja96 - 15zł

stan konta nie licząc deklaracji na hotelik: - 621,60 zł

Dzisiaj postaram się powysyłać PW do reszty deklarowiczów z zapytaniem czy możemy wpłaty przeznaczyć na spłatę długu czy też zwrócić na konto

wpłaciłam 25zł ;)

Posted
21 minut temu, Mattilu napisał:

Alfiku, troche kasy polecialo, zebys dlug mial ciut mniejszy...

Ciesze sie, ze tak dobrze z domkiem trafiles :)

BARDZO DZIĘKUJEMY :*

• Upvote 1
Posted
13 minut temu, agat21 napisał:

Piękny koniec historii :) A Alfik ślicznie na parapecie wygląda ;)

Agat nie mogłam CI wysłać PW - pisałam kilka razy nawet dzisiaj bo chciałam zapytać co z pieniążkami od Ciebie ale nie mogłam się dobić :( i rozliczyłam wątek. Jeśli chcesz to oczywiście Ci zwrócimy

Posted

Moja skrzynka zapycha się w tempie ekspresowym :( Oczyszczę ją wieczorkiem na spokojnie, bo teraz piszę z telefonu. Jakby co zostaw wiadomość w profilu. Chodzi o kasę dla Alfika? O jakie rozliczenie? 

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

Moja skrzynka zapycha się w tempie ekspresowym :( Oczyszczę ją wieczorkiem na spokojnie, bo teraz piszę z telefonu. Jakby co zostaw wiadomość w profilu. Chodzi o kasę dla Alfika? O jakie rozliczenie? 

Tak o kasę dla Alfika bo wpłaciłaś za więcej niż jeden miesiąc i wysylałam Pw z pytaniem i prośbą do wszystkich deklarowiczów czy ptrzesłane przez nich pieniążki możemy przeznaczyć na spłatę dlugu Alfreda a do Ciebie wysłać nie mogłam :)

Posted
15 godzin temu, Kejciu napisał:

Tak o kasę dla Alfika bo wpłaciłaś za więcej niż jeden miesiąc i wysylałam Pw z pytaniem i prośbą do wszystkich deklarowiczów czy ptrzesłane przez nich pieniążki możemy przeznaczyć na spłatę dlugu Alfreda a do Ciebie wysłać nie mogłam :)

Jasne, dysponujcie kasą tak, jak Wam potrzeba, żeby długów nie robić :)

• Upvote 1
Posted

Przelałam dziś na konto Kejciu 100 zł od Mattilu: 50 zł dług Alfika, 50 zł stała dla Gucia za X i XI

Sorry za poślizg, ale zupełnie zapomniałam o tych pieniądzach. Dopiero dzisiaj mnie oświeciło.

• Upvote 1