Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na zooplusie kupiłam dla Alfreda taką fajną kość ciekawe czy do soboty dojdzie i czy uda nam się zawieźć z Ziutką w sobotę bo się do niego wybieramy :-)

Alf i Tata już w drodze - zawsze boję się " przepakunku " ale dałam tacie niebieskie szelki w samochodzie mają mu dodatkowo założyć

Posted
21 minut temu, Kejciu napisał:

na zooplusie kupiłam dla Alfreda taką fajną kość ciekawe czy do soboty dojdzie i czy uda nam się zawieźć z Ziutką w sobotę bo się do niego wybieramy :-)

Alf i Tata już w drodze - zawsze boję się " przepakunku " ale dałam tacie niebieskie szelki w samochodzie mają mu dodatkowo założyć

Będzie dobrze :) tata to super gość, ogarnięty facet + Twoje wytyczne = sukces :)

Chociaż i ja się martwię mimo wszystko...

Posted

Akcja się udała - wróciłam po północy i nie miałam gdzie zaparkować u siebie samochodu - nastawiali bloków a nie ma miejsc do parkowania.

Oczy Alfika już dużo lepiej - w lecznicy cudo nie pies mega grzeczny - ale niestety w siusiaku nadal masa ropy - odbyło się tzw. płukanie 3 strzykawkami, dostał dwa zastrzyki i przedłużony został antybiotyk i reszta leków. Za zastrzyki, płukanie i kolejne tabletki antybiotyku zapłaciłam 90 ale to nie koniec - najlepsze jest to że w czwartek znowu muszę go przywieźć na płukanie i kastracja odłożona w czasie :(

nie wiem jak to ogarniemy może tym razem Ziutce uda się dojechać do Różana :( będziemy kombinować...

pocieszające jest to że Alf czuje się lepiej, mniej się wylizuje więc leki działają ale na kastrację jeszcze za wcześnie :(

Wieczorem jak się poogarniam postaram się powrzucać zaległe zdjęcia, paragony bo uwierzcie mi na nic nie ma czasu - dzisiaj spałam 4 godziny i siedzę w pracy do 17 w domu będę po 19 i jak znaleźć czas na wszystko :(

Posted

Dzisiaj znowu Alfik odwiedzi moją lecznicę - przepraszam że znowu nie wstawiłam zdjęć ale po prostu jestem wieczorem jak wracam tak zmęczona że wczoraj usnęłam w ubraniach :( nie wiem jak dzisiaj damy radę odwieźć Alfika - dobrze że dzisiaj z Ziutką jadę

Posted

O Matko nareszcie wróciło Dogo ! :)

więc szybciutko nadrobię zaległości zdjęciowe :)
Alf był we wtorek i czwartek na kontroli u weta - dzisiaj również zakończyliśmy leczenie i pojechał do DS :)

przed nami kastracja - ale za około 2 tyg dopiero jak się chłopaczek zaaklimatyzuje :)

Zamieszkał u dwójki emerytowanych policjantów i pieseczka :) 

narazie to pierwsz godziny właściwie 2-3 h od adopcji - aby noc minęła spokojnie! :)

i aby szybciutko się odnalazł w nowej rzeczywistości :)

• Upvote 1
Posted

o nie za każdym razem jak chcę dodać zdjęcia podstawia mi wszystkie które już dodałam i w każdym poście dogo chce je dodawać :( a ręczne usuwanie trwa kilka minut :(

a5.jpg

a6.jpg

a7.jpg

a8.jpg

a9.jpg

a10.jpg

a11.jpg

a12.jpg

a13.jpg

a14.jpg

a15.jpg

a16.jpg

a17.jpg

a18.jpg

a19.jpg

a20.jpg

a21.jpg

a22.jpg

a23.jpg

a24.jpg

a25.jpg

a27.jpg

a28.jpg

a29.jpg

a30.jpg

a31.jpg

a26.jpg

• Upvote 1
Posted

Nie mam możliwości z domu aby napisać post z nowymi zdjęciami bo mi wrzuca wszystkie zdjęcia do postu nawet te które już wcześniej dodałam :(

mam jeszcze sporo zdjęć do wstawienia ale nie mam jak skoro dogo tak dubluje :(