Kejciu Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 na zooplusie kupiłam dla Alfreda taką fajną kość ciekawe czy do soboty dojdzie i czy uda nam się zawieźć z Ziutką w sobotę bo się do niego wybieramy :-) Alf i Tata już w drodze - zawsze boję się " przepakunku " ale dałam tacie niebieskie szelki w samochodzie mają mu dodatkowo założyć Quote
Ziutka Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 21 minut temu, Kejciu napisał: na zooplusie kupiłam dla Alfreda taką fajną kość ciekawe czy do soboty dojdzie i czy uda nam się zawieźć z Ziutką w sobotę bo się do niego wybieramy :-) Alf i Tata już w drodze - zawsze boję się " przepakunku " ale dałam tacie niebieskie szelki w samochodzie mają mu dodatkowo założyć Będzie dobrze :) tata to super gość, ogarnięty facet + Twoje wytyczne = sukces :) Chociaż i ja się martwię mimo wszystko... Quote
Radek Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Nawet jak jest pewność że będzie dobrze to i tak gdzieś to ziarno niepewności zostaje. Trzymam kciuki za powodzenie. Quote
Kejciu Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Akcja się udała - wróciłam po północy i nie miałam gdzie zaparkować u siebie samochodu - nastawiali bloków a nie ma miejsc do parkowania. Oczy Alfika już dużo lepiej - w lecznicy cudo nie pies mega grzeczny - ale niestety w siusiaku nadal masa ropy - odbyło się tzw. płukanie 3 strzykawkami, dostał dwa zastrzyki i przedłużony został antybiotyk i reszta leków. Za zastrzyki, płukanie i kolejne tabletki antybiotyku zapłaciłam 90 ale to nie koniec - najlepsze jest to że w czwartek znowu muszę go przywieźć na płukanie i kastracja odłożona w czasie :( nie wiem jak to ogarniemy może tym razem Ziutce uda się dojechać do Różana :( będziemy kombinować... pocieszające jest to że Alf czuje się lepiej, mniej się wylizuje więc leki działają ale na kastrację jeszcze za wcześnie :( Wieczorem jak się poogarniam postaram się powrzucać zaległe zdjęcia, paragony bo uwierzcie mi na nic nie ma czasu - dzisiaj spałam 4 godziny i siedzę w pracy do 17 w domu będę po 19 i jak znaleźć czas na wszystko :( Quote
mimiś Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Kejciu jak dobrze ,że go wziełyscie, -nacierpiał by sie biedaczysko,a w CH nikt by mu nie pomógł... 1 Quote
Kejciu Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Prosimy o trzymanie kciuków - coś " ruszyło " :D Quote
Ziutka Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Teraz, Kejciu napisał: Prosimy o trzymanie kciuków - coś " ruszyło " :D Tak i to mocno mocno z całych sił !!! Quote
Kejciu Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 24 minut temu, Ziutka napisał: Tak i to mocno mocno z całych sił !!! ale naszym zwyczajem nic nie powiemy by nie zapeszyć :D Quote
Ziutka Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 38 minut temu, Kejciu napisał: ale naszym zwyczajem nic nie powiemy by nie zapeszyć :D Oczywista oczywistość - pary z ust ! 1 Quote
Elf i Mango Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Oczywiście kciuki zaciśnięte. 1 Quote
Kejciu Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Dzisiaj znowu Alfik odwiedzi moją lecznicę - przepraszam że znowu nie wstawiłam zdjęć ale po prostu jestem wieczorem jak wracam tak zmęczona że wczoraj usnęłam w ubraniach :( nie wiem jak dzisiaj damy radę odwieźć Alfika - dobrze że dzisiaj z Ziutką jadę Quote
Kejciu Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 O Matko nareszcie wróciło Dogo ! :) więc szybciutko nadrobię zaległości zdjęciowe :) Alf był we wtorek i czwartek na kontroli u weta - dzisiaj również zakończyliśmy leczenie i pojechał do DS :) przed nami kastracja - ale za około 2 tyg dopiero jak się chłopaczek zaaklimatyzuje :) Zamieszkał u dwójki emerytowanych policjantów i pieseczka :) narazie to pierwsz godziny właściwie 2-3 h od adopcji - aby noc minęła spokojnie! :) i aby szybciutko się odnalazł w nowej rzeczywistości :) 1 Quote
Kejciu Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 o nie za każdym razem jak chcę dodać zdjęcia podstawia mi wszystkie które już dodałam i w każdym poście dogo chce je dodawać :( a ręczne usuwanie trwa kilka minut :( 1 Quote
Elf i Mango Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Ojej , ale cudowna wiadomość. Życzymy Alfikowi samych szczęśliwych , radosnych dni u boku swoich nowych państwa. Quote
Radek Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Wspaniałe wieści. Powodzenia w nowym życiu Alfiku. Quote
Mattilu Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Niesamowite...miejmy nadzieje, ze teraz juz tylko ku lepszemu :) Quote
Kejciu Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Nie mam możliwości z domu aby napisać post z nowymi zdjęciami bo mi wrzuca wszystkie zdjęcia do postu nawet te które już wcześniej dodałam :( mam jeszcze sporo zdjęć do wstawienia ale nie mam jak skoro dogo tak dubluje :( Quote
Recommended Posts