elik Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 2 minuty temu, malagos napisał: Żeby teraz Heśka poszła na swoje - taka fajna bezkonfliktowa sunia, radosna i przyjacielska.... I ona też doczeka się na swój super domek :) Od Ciebie psiaki niezbyt chętnie odchodzą, no bo gdzie znajdą równie kochających opiekunów ? Quote
malagos Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 Dziękuję Eliku za miłe słowa :) Dobre te tymczasy, takie już zaznajomione i mało kłopotliwe, ale.... wczoraj zgłoszono od Tomka (przekierował rozmówcę do urzędu gminy) psa błąkającego się po wsi, a wieczorem panie z mojego koła gospodyń wiejskich zameldowały mi o dwóch psach śpiących w kukurydzy od tygodnia: jamniku i a la husky, z obrożą. Quote
elik Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 To okropna świadomość, że nigdy nie nadążymy z pomocą tym biedakom :( Na jednego zadomowionego, przybywa kilku nowych bezdomniaków :( :( :( 1 Quote
konfirm31 Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 W Przystanku na Cztery Łapy, też nadkomplet :( https://m.facebook.com/przystaneknaczterylapy/ Quote
malagos Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Ładny artykuł o Przystanku jest w Tygodniku Ostrołęckim :) Quote
Nadziejka Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Czytam zagladam i pozdrawiam malagosiowe lapenki wszystkie raduje z wiesci domeczkowych bardzo raduje Quote
malagos Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Dziękuję Nadziejko...W gminnym kojcu jest kolejna złapana sunia, taka wilkowata. Musi tam pozostać, nie mogę wziać 6 psa :( Quote
Nadziejka Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 matko jedyno ..... serce boli i czlek ma te wszystkie bidy w sercu juz na zawsze sciskam choc mocno za te bidunie nowa ech ...i wszedzie coraz to wiecej podlosci coraz wiecej lapeniek po przejsciach strasznych coraz wiecej nienawisci na tem swiecie ... takie zycie Quote
mari23 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 O 15.08.2016 o 21:26, malagos napisał: Dziękuję Nadziejko...W gminnym kojcu jest kolejna złapana sunia, taka wilkowata. Musi tam pozostać, nie mogę wziać 6 psa :( pamiętam, kiedy mówiłam tak samo..... a dwa tygodnie temu miałam już 16 :( Znalazłam wątek Meluni, a tu dobre wieści - oby i kolejnym tak się szybciutko dobre domki znalazły ! Quote
inka33 Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Melanio słodka, i co tam u Ciebie? :) Quote
Nadziejka Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Meluniu laluniu wszelkiego najpiekniejszego sle Quote
Kejciu Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 brak wieści do dobre wieści w tym przypadku.... ? :-) Quote
malagos Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 Zdjęć nie mam - ale dzwoniłam do pańciostwa w ub. piątek.Tak, dla spokoju sumienia :) I jest dobrze, Melka kocha panią, pana już się nie boi, przybiega na zawołanie, ale to jednak pani jest jej całym światem. Najpiękniej wita domowników, jak wracają - takiego młynka ogonkiem to nikt jeszcze nie widział. 1 Quote
Kejciu Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Teraz, malagos napisał: Zdjęć nie mam - ale dzwoniłam do pańciostwa w ub. piątek.Tak, dla spokoju sumienia :) I jest dobrze, Melka kocha panią, pana już się nie boi, przybiega na zawołanie, ale to jednak pani jest jej całym światem. Najpiękniej wita domowników, jak wracają - takiego młynka ogonkiem to nikt jeszcze nie widział. Fajnie że domek stanął na wysokości zadania :-) dziękuję Małgosiu za wieści :-) Quote
Nadziejka Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Laluniu najslodsza cudna pozdrawiam sciskauniam Quote
mari23 Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 O 8.10.2016 o 19:48, Tyś(ka) napisał: Cud miód orzeszki:) oj, tak !!!! Bardzo, bardzo się cieszę !!!! Quote
inka33 Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Meluńka, jak dobrze, że Ci tak dobrze! :))) Quote
Recommended Posts