Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, malagos napisał:

Żeby teraz Heśka poszła na swoje - taka fajna bezkonfliktowa sunia, radosna i przyjacielska....

I ona też doczeka się na swój super domek :)

Od Ciebie psiaki niezbyt chętnie odchodzą, no bo gdzie znajdą równie kochających opiekunów ?

Posted

Dziękuję Eliku za miłe słowa :) Dobre te tymczasy, takie już zaznajomione i mało kłopotliwe, ale....

wczoraj zgłoszono od Tomka (przekierował rozmówcę do urzędu gminy) psa błąkającego się po wsi, a wieczorem panie z mojego koła gospodyń wiejskich zameldowały mi o dwóch psach śpiących w kukurydzy od tygodnia: jamniku i a la husky,  z obrożą.

Posted

To okropna świadomość, że nigdy nie nadążymy z pomocą tym biedakom :( Na jednego zadomowionego, przybywa kilku nowych bezdomniaków :( :( :(

• Upvote 1
Posted

matko jedyno .....

serce boli i czlek ma te wszystkie bidy w sercu juz na zawsze

sciskam choc mocno

za te bidunie nowa

ech ...i wszedzie coraz to wiecej podlosci

coraz wiecej lapeniek  po przejsciach strasznych

coraz wiecej nienawisci na tem swiecie ...

takie zycie 

Posted
O 15.08.2016 o 21:26, malagos napisał:

Dziękuję Nadziejko...W gminnym kojcu jest kolejna złapana sunia, taka wilkowata. Musi tam pozostać, nie mogę wziać 6 psa :(

pamiętam, kiedy mówiłam tak samo..... a dwa tygodnie temu miałam już 16 :(

Znalazłam wątek Meluni, a tu dobre wieści - oby i kolejnym tak się szybciutko dobre domki znalazły !

• 5 weeks later...
Posted

Zdjęć nie mam - ale dzwoniłam do pańciostwa w ub. piątek.Tak, dla spokoju sumienia :)

I jest dobrze, Melka kocha panią, pana już się nie boi, przybiega na zawołanie, ale to jednak pani jest jej całym światem. Najpiękniej wita domowników, jak wracają - takiego młynka ogonkiem to nikt jeszcze nie widział.

• Upvote 1
Posted
Teraz, malagos napisał:

Zdjęć nie mam - ale dzwoniłam do pańciostwa w ub. piątek.Tak, dla spokoju sumienia :)

I jest dobrze, Melka kocha panią, pana już się nie boi, przybiega na zawołanie, ale to jednak pani jest jej całym światem. Najpiękniej wita domowników, jak wracają - takiego młynka ogonkiem to nikt jeszcze nie widział.

Fajnie że domek stanął na wysokości zadania :-) dziękuję Małgosiu za wieści :-)

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...