Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madcat1981']A pożar musi być na szczęście:thumbs: Innej opcji u córki strażaka nie widzę :D

Oii.. Pozar zawsze jest na szczęście...;)
Kiedy blok, w którym mieszkali moi rodzice zaczął się palic - wszyscy przezyli ~ moi rodzice ze szczęscia mnie poczeli. :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisała do mnie pani w sprawie Bezy, która już znalazła dom. Przedstawiłam pani Marcelka, który bardzo się jej spodobał, ale obawia się nieco jego wieku, bo adoptowała ostatnio starszą suczkę ze schroniska i nie mogła cieszyć się długo nią. Obiecała jednak, że porozmawia jeszcze z mężem :roll:

Tymczasem na pocieszenie parę zdjęć; Marcel ma nową koleżankę do zabaw, młodziutką Kokę ;) Są idealną parą.

Posted

Oiii... MakS.. Serdeczne gratulacje...! :-o
Wstawiłabys chociaż jedno zdjecie Słodziaka....;)

Mad wychodzi za mąż,
Nowy wielbiciel/wielbicielka (??? :razz:) Marcela rośnie...
... Same dobre wiadomości.!!! :multi:

Jeszcze, zeby dla Marcelka trafiły sie takie dobre wieści.. :roll:

Pzdr.

Posted

Jajć, MakS, dziękuję i baaaaardzo gratuluję:loveu::loveu::loveu:

Wstyd się przyznać, ale z mojego mini-przyjęcia zrobiło się trzydniowe wiejskie weselicho:diabloti: Jeszcze trwa:stupid::p:diabloti: Zdjęcia wyszły wspaniale, ale na razie są u fotografa. Wkleję jak dostanę, a teraz niech młoda mama się pochwali nowym obywatelem dogomanii:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Justy$ka']

Oii.. Pozar zawsze jest na szczęście...;)
Kiedy blok, w którym mieszkali moi rodzice zaczął się palic - wszyscy przezyli ~ moi rodzice ze szczęscia mnie poczeli. :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziewczyny, jeszcze raz bardzo dziękuję za wsparcie. Podczas przygotowań podczytywałam sobi ejeszcze dogomanię i chyba tylko dzięki tym ciepłym słowom mocno się trzymałam :) Dziś mogę śmiało powiedzieć, ze był to najwspanialszy dzień w moim życiu:loveu:

Pozar musi być na szczęście - a na pewno przyspieszy decyzję o zakupie własnego mieszkania;)

Posted

madcat1981 napisał(a):
Dziękuję w imieniu swoim i szczęściarza;) A moja piesa w awatarku też ma niezłą radochę :evil_lol:

Zauwazyłam,pewnie robiła za druhne:razz:

Posted

Jest takie zdjęcie jak w pięknej białe tiulowej kokardzie robi koo... w ogrodzie:evil_lol: Ale jak obrobię zdjęcia gdzieś Wam zapodam, nie chcę juz zaśmiecac wątku Marcela... Ech, Marceli, trzeba Ci szukać domku....

Posted

madcat1981 napisał(a):
A co z płatnością w tym miesiącu?:cool3::cool3: Podliczysz nas Murko?:cool3::cool3:

Spokojnie, jutro zrobię rozliczenie (minie okrągłe 30 dni).

Wczoraj była u nas tv i kamerzysta koniecznie chciał sfilmować Marcelka... Troszkę się bał tego dziwnego urządzenia, ale kamerzysta był uparty ;)
Ciekawe czy mu coś wyszło, może Marcelek będzie sławny...

Posted

Maduś, ja też wysłałam życzenia, ale pocztą do nowych kiejkut. Może dotarły?. Ale i tak - mnóstwo buziaków na nowej, gorącej drodze życia :cool3::evil_lol:.
MakS- dużo zdrowia dla Ciebie i dzieciaczka. Uff! już urodziłaś. :loveu:

Posted

Obiecane rozliczonko :p

Stan na 19 lipiec wynosił -280 zł.
Wpłaty:

280 zł madcat1981
20 zł p.Sławomira z Pabianic
Razem: 20 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

20 zł - 300 zł = -280 zł
Stan finansowy na 18 sierpień wynosi -280 zł.

Posted

Jakie informacje :crazyeye:
Mad :laola:, dużo szczęścia na nowej drodze życia :loveu:
MakS :laola:, niech maleństwo zdrowo rośnie :loveu:

Marcel - idź już do domu, stanowczo za długo już siedzisz w hoteliku.

Posted

[quote name='Murka']Obiecane rozliczonko :p

Stan na 19 lipiec wynosił -280 zł.
Wpłaty:
280 zł madcat1981
20 zł p.Sławomira z Pabianic
Razem: 20 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

20 zł - 300 zł = -280 zł
Stan finansowy na 18 lipiec wynosi -280 zł.
eeeee
cos chyba nie tak
280 + 20 = 20?? u mnie na matmie mowili ze =300 :diabloti: