Murka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Madzik77 napisał(a):eeeee cos chyba nie tak 280 + 20 = 20?? u mnie na matmie mowili ze =300 :diabloti: 300 - 280 zł (stan na 19 lipiec) = 20 zł :cool1: Quote
madcat1981 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Zaraz zrobię przelew:bigok: edit. Zrobiłam. Podsumuję jutro na spokojnie ile nam zostało. Quote
Madzik77 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 aaaaa to juz wiem gdzie pomyłka się wkradła Stan finansowy na 18 sierpień wynosi -280 zł. napisz cos wiecej o tej TV, bedzie zna gdzieś to obejrzec?? Quote
Murka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Madzik, Ty Sherlocku :p TV była regionalna, ale materiał ma być w necie. Jak będzie to dam znać (albo nie dam jak wyjdzie kijowo :diabloti:). Quote
MakS Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Bambino']Maduś, ja też wysłałam życzenia, ale pocztą do nowych kiejkut. Może dotarły?. Ale i tak - mnóstwo buziaków na nowej, gorącej drodze życia :cool3::evil_lol:. MakS- dużo zdrowia dla Ciebie i dzieciaczka. Uff! już urodziłaś. :loveu: bardzo dziękuję:loveu: szybko poszło, dobrze, że położna złapać zdążyła;) Marcelku, gwiazdorze, gdzie Twój domek? Quote
madcat1981 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Bambino - oczywiście, że dotarła:loveu: W ferworze zajęć zapomniałam podziękować:oops: Pięknie dziękuję a pamięć!!! mam tu cos wpodziękowaniu za wsparcie i życzenia - [SIZE="1"]tylko błagam nie mówcie, że tu to zamieściłam, bo on jest bardzo ostrożny jesli chodzi o umieszczanie zdjęć w necie:oops::oops::oops: Quote
rita60 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Daje słowo,nie powiem:razz:slicznie wygladacie:multi: Quote
Ra_dunia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 :) Mad się sprytnie zasłoniła :evil_lol: a to niby TZ nie chce się ujawniać... Quote
Cieplutkaa. Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ależ cudne fotki MadCat.....! :loveu: Murko... Czy ta Pani, która była zainteresowana adopcją Marcela kontaktowała się jeszcze.? Bo coś pisalas, ze jest szansa na dom dla Niego od września, prawda.? Pzdr. Quote
madcat1981 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Ja się wyprę jak on to znajdzie, powiem że to nie ja :D:diabloti: Quote
agata51 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 madcat, from me to you: Ile na kokardę tiulu, ile pszczółek brzęczy w ulu, ile kazań na niedzielę, tyle cmoków śle Marcelek. Quote
MakS Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ra_dunia napisał(a)::) Mad się sprytnie zasłoniła :evil_lol: a to niby TZ nie chce się ujawniać... właśnie, jaka z Niej cwaniara;) czy coś się dzieje u Marcelka? jak stoi z finansami- ze stałych deklaracji chyba damy radę opłacic mu kolejny miesiąc hotelikowania? Quote
Murka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Justy$ka napisał(a): Murko... Czy ta Pani, która była zainteresowana adopcją Marcela kontaktowała się jeszcze.? Bo coś pisalas, ze jest szansa na dom dla Niego od września, prawda.? Na razie cisza :roll: Dzwonią jeszcze ludziki o Bezę i proponuję Marcelka, ale na razie bez większych skutków :-( Quote
madcat1981 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='agata51']madcat, from me to you: Ile na kokardę tiulu, ile pszczółek brzęczy w ulu, ile kazań na niedzielę, tyle cmoków śle Marcelek. [quote name='MakS']właśnie, jaka z Niej cwaniara;) Przepraszam, że jeszcze raz wrócę do tematu:oops: - Marcelku dziękuję:cool1::loveu: Murko, czy przelew dotarł? Z deszczu po rynnę - wpadłam z błogiego imprezowania wpadłam w wir pracy - do końca sierpnia zastępuję sama cały dział:shake::roll: Masakra :mdleje: Przepraszam jeśli w najbliższym czasie nie zdążę podsumowac finansów po przelewie do Kasi, chciałabym to zrobić w pierwszej wolnej chwili i ewentualnie przypomniec sie osobom, które zapomniały o naszym terierze:sad:... Quote
Murka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Trzymajcie kciuki za Marcelka, ma szansę na domek ;) http://www.dogomania.pl/forum/12826500-post42.html madcat, wpłata (280 zł) oczywiście doszła! Quote
Cieplutkaa. Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ja też obserwuję ten wątek. Chciałam zaproponować Marcelka, ale zobaczyłam, że Ty już to zrobiłas. Uważam, ze Marcelek byłby dla Nich idealny. :loveu: Pzdr. Quote
madcat1981 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Na szybko zrobiłam dziś podsumowanie. Wychodzi mi tylko 187 zł u Marcela. Mało :sad: Nie sprawdzałam jeszcze z informacjami tutaj (jedynie z wyciągiem bankowym), jeżeli się coś nie zgadza to proszę o znak. Jutro zacznę się przypominać...:oops: Quote
agata51 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 madcat1981 napisał(a):Przepraszam, że jeszcze raz wrócę do tematu:oops: - Marcelku dziękuję:cool1::loveu: Murko, czy przelew dotarł? Z deszczu po rynnę - wpadłam z błogiego imprezowania wpadłam w wir pracy - do końca sierpnia zastępuję sama cały dział:shake::roll: Masakra :mdleje: Przepraszam jeśli w najbliższym czasie nie zdążę podsumowac finansów po przelewie do Kasi, chciałabym to zrobić w pierwszej wolnej chwili i ewentualnie przypomniec sie osobom, które zapomniały o naszym terierze:sad:... Matko święta, z deszczu dogomanii pod rynnę małżeństwa???!!! No to już sama nie wiem, czego ci życzyć i co myśleć. Ja to ja, pal sześć, ale twój TŻ? Wiesz, u Marcela zawsze cienko/na styk było z kasą. Ale damy radę, prawda Kasieńko? Quote
madcat1981 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Damy, oczywiscie, że damy radę. Ale za domek dla Marcela bym się nie pogniewała ;) Quote
lucySxy Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A ile jeszcze brakuje? Moze razam cos uzbieramy.. Quote
madcat1981 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Dobrej stówki, by mieć na kolejny miesiąc. Spokojnie z tą zbiórką, najpierw chciałabym się przypomnieć jeżeli ktoś nie wpłacił w tym miesiącu. Quote
Cieplutkaa. Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Przydałby się już domek dla Marcelka.. Ile taki cudowny pies może czekać ? Cioteczki.. Marceli ma cały czas odnawiene allegro, prawda ? Quote
agata51 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Justy$ka']Przydałby się już domek dla Marcelka.. Ile taki cudowny pies może czekać ? Cioteczki.. Marceli ma cały czas odnawiene allegro, prawda ?[/quote] Nie wiem. Justysiu, to ty powinnaś wiedzieć. Quote
Recommended Posts