Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bambino']Maduś, ja też wysłałam życzenia, ale pocztą do nowych kiejkut. Może dotarły?. Ale i tak - mnóstwo buziaków na nowej, gorącej drodze życia :cool3::evil_lol:.
MakS- dużo zdrowia dla Ciebie i dzieciaczka. Uff! już urodziłaś. :loveu:

bardzo dziękuję:loveu: szybko poszło, dobrze, że położna złapać zdążyła;)
Marcelku, gwiazdorze, gdzie Twój domek?

Posted

Bambino - oczywiście, że dotarła:loveu: W ferworze zajęć zapomniałam podziękować:oops: Pięknie dziękuję a pamięć!!! mam tu cos wpodziękowaniu za wsparcie i życzenia -

[SIZE="1"]tylko błagam nie mówcie, że tu to zamieściłam, bo on jest bardzo ostrożny jesli chodzi o umieszczanie zdjęć w necie:oops::oops::oops:

Posted

Ależ cudne fotki MadCat.....! :loveu:

Murko... Czy ta Pani, która była zainteresowana adopcją Marcela kontaktowała się jeszcze.? Bo coś pisalas, ze jest szansa na dom dla Niego od września, prawda.?

Pzdr.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
:) Mad się sprytnie zasłoniła :evil_lol: a to niby TZ nie chce się ujawniać...

właśnie, jaka z Niej cwaniara;)

czy coś się dzieje u Marcelka? jak stoi z finansami- ze stałych deklaracji chyba damy radę opłacic mu kolejny miesiąc hotelikowania?

Posted

Justy$ka napisał(a):

Murko... Czy ta Pani, która była zainteresowana adopcją Marcela kontaktowała się jeszcze.? Bo coś pisalas, ze jest szansa na dom dla Niego od września, prawda.?

Na razie cisza :roll:
Dzwonią jeszcze ludziki o Bezę i proponuję Marcelka, ale na razie bez większych skutków :-(

Posted

[quote name='agata51']madcat, from me to you:

Ile na kokardę tiulu,
ile pszczółek brzęczy w ulu,
ile kazań na niedzielę,
tyle cmoków śle Marcelek.

[quote name='MakS']właśnie, jaka z Niej cwaniara;)

Przepraszam, że jeszcze raz wrócę do tematu:oops: - Marcelku dziękuję:cool1::loveu:

Murko, czy przelew dotarł?

Z deszczu po rynnę - wpadłam z błogiego imprezowania wpadłam w wir pracy - do końca sierpnia zastępuję sama cały dział:shake::roll: Masakra :mdleje: Przepraszam jeśli w najbliższym czasie nie zdążę podsumowac finansów po przelewie do Kasi, chciałabym to zrobić w pierwszej wolnej chwili i ewentualnie przypomniec sie osobom, które zapomniały o naszym terierze:sad:...

Posted

Na szybko zrobiłam dziś podsumowanie. Wychodzi mi tylko 187 zł u Marcela. Mało :sad: Nie sprawdzałam jeszcze z informacjami tutaj (jedynie z wyciągiem bankowym), jeżeli się coś nie zgadza to proszę o znak. Jutro zacznę się przypominać...:oops:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Przepraszam, że jeszcze raz wrócę do tematu:oops: - Marcelku dziękuję:cool1::loveu:

Murko, czy przelew dotarł?

Z deszczu po rynnę - wpadłam z błogiego imprezowania wpadłam w wir pracy - do końca sierpnia zastępuję sama cały dział:shake::roll: Masakra :mdleje: Przepraszam jeśli w najbliższym czasie nie zdążę podsumowac finansów po przelewie do Kasi, chciałabym to zrobić w pierwszej wolnej chwili i ewentualnie przypomniec sie osobom, które zapomniały o naszym terierze:sad:...

Matko święta, z deszczu dogomanii pod rynnę małżeństwa???!!! No to już sama nie wiem, czego ci życzyć i co myśleć. Ja to ja, pal sześć, ale twój TŻ?

Wiesz, u Marcela zawsze cienko/na styk było z kasą. Ale damy radę, prawda Kasieńko?

Posted

[quote name='Justy$ka']Przydałby się już domek dla Marcelka..
Ile taki cudowny pies może czekać ?

Cioteczki.. Marceli ma cały czas odnawiene allegro, prawda ?[/quote]

Nie wiem. Justysiu, to ty powinnaś wiedzieć.