Poker Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Świetny opis futrzaków.Kupa radości , czasem z przewagą radości ,a czasem kupy. 1 Quote
Grażyna49 Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Najpierw Melunia/skoro już są chętni/ a później Hesia do domku wyskoczy. 1 Quote
Grażyna49 Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Noooo , Hesia,teraz na Ciebie kolej. Szykuj się do domku własnego. Quote
irenas Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 No i co? Dawno mnie tu nie było. Nic się z Hesią dobrego nie dzieje? Quote
Kejciu Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 3 minuty temu, konfirm31 napisał: Malagos chyba na urlopie? chyba miała już jakoś wrócić :D Quote
Grażyna49 Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Ja też myślałam,że tylko na tydzień popłynęła. Chyba zrobił się zastój w adopcjach. Quote
irenas Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Zapomniałam o urlopie Malagos. To znaczy, że Tomek jednak został sam z czeredą (pomniejszoną oi Melę, jak rozumiem?)? Nie wiecie, jak Mu idzie? Quote
malagos Posted July 20, 2016 Author Posted July 20, 2016 A ku ku! Wrociłam w sobotę - w domku wszystko ok. posprzatane, kwiatki podlane, psy i kot zadbane. Hesia bardzo się zaprzyjaźniła z Kenią. Nie mogę się napatrzeć na te wariatki, jak się gonią po ogrodzie, bawią w barka, kotłują w salonie. A w Warszawie Kenia idzie pokornie na spcerek, drepcze koło Ani, siada przy pierwszej ąwce odmawiając dalszgo spacerowania. A tu taka odmiana, a to zasługa Hesi - jest zgodna, pogodna, żywiołowa, rozbrykana! Heśka śpi w nogach łóżka, nie niszczy w domu (no, kawałek oderwanej okładziny ze schodków w domu...), garnie się do ludzi, nie jest wycofana. super fajny pies :) Jestem w Warszawie, wracam jutro na wieś. tomek znów sobuie musi radzić dwa dni beze mnie, ale sam zaproponował, bym nawiedziła Agniesię, której marzył się domowy rosołek. Korzystam z komputera Agi, bo mój laptop nadal u informatyka, a z komórki słabo mi idzie pisanie. Quote
Mattilu Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Cudny opis Hesi! :) mamy zaczatek tekstu do ogloszenia ;) Quote
malagos Posted July 25, 2016 Author Posted July 25, 2016 Nie mogę wznowić tych ogłoszeń bez komputera...nawet na MojaOstroleka nie umiem dac z komórki. Hesia musi więc poczekać jeszcze z tydzien... Chyba jednak przechwalilam Hesie bo wczoraj zasiadla, małpa jedna, na moim lezaku i obgryzla drewniane poręcze. Tomek nie był zachwycony... Quote
malagos Posted July 28, 2016 Author Posted July 28, 2016 No właśnie, ja też tak uważam :) free photo hosting Quote
Poker Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Każdemu się przytrafi zrobić coś mało mądrego. I zaraz mieć pretensje do psa o trochę drewna? Quote
malagos Posted July 28, 2016 Author Posted July 28, 2016 Ta "skórka" z łapach Heśki to resztka wielbłąda z Egiptu - nadal bardzo "rozrywana" zabawka :) Quote
Nadziejka Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Sliiicznioscii cmokuniamy pozdrawiamy i kciuki oczywiscie trzymamy Quote
Grażyna49 Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Cudowne zdjęcie. Nigdy nie mogę się napatrzyć na takie relacje psio/kocie. Quote
auraa Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Chyba musisz zmienic tytuł watku, bo "Smutna" to tu nijak nie pasuje ! :) Quote
malagos Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 Auroo, zmienię tytuł, jak Heska znajdzie dom :) :) ale jakoś na to się nie zanosi. Zadziwia mnie jej umaszczenie - ma jakby płaszcz czarny, i to bardzo symetryczny! na grzbiecie pośrodku pęczek białych włosków. Nawet lekko brązowe podbarwienia za łokciami są symetryczne. Sierść jest bardzo szorstka, ale lśniąca i czyściutka, nie to co po znalezieniu. Quote
malagos Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 free screen capture picture hosting how to print screen on pc Quote
irenas Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ae ekwilibrystka na ławeczce! A ja zapraszam do Psotki: Przepraszam, kopiuję tylko adres, a ciągle wkleja się to, ale jak klikniecie na niebieskie literki, to Was przeniesie do Psotki. Quote
Recommended Posts