Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Zapomniałam o urlopie Malagos. To znaczy, że Tomek jednak został sam z czeredą (pomniejszoną oi Melę, jak rozumiem?)? Nie wiecie, jak Mu idzie?

Posted

A ku ku! Wrociłam  w sobotę - w domku wszystko ok. posprzatane, kwiatki podlane, psy i kot zadbane. Hesia bardzo się zaprzyjaźniła z Kenią. Nie mogę się napatrzeć na te wariatki, jak się gonią po ogrodzie, bawią w barka, kotłują w salonie. A w Warszawie Kenia idzie pokornie na spcerek, drepcze koło Ani, siada przy pierwszej ąwce odmawiając dalszgo spacerowania. A tu taka odmiana, a to zasługa Hesi - jest zgodna, pogodna, żywiołowa, rozbrykana!

Heśka śpi w nogach łóżka, nie niszczy w domu (no, kawałek oderwanej okładziny ze schodków w domu...), garnie się do ludzi, nie jest wycofana. super fajny pies :)

Jestem w Warszawie, wracam jutro na wieś. tomek znów sobuie musi radzić dwa dni beze mnie, ale sam zaproponował, bym nawiedziła Agniesię, której marzył się domowy rosołek. Korzystam z komputera Agi, bo mój laptop nadal u informatyka, a z komórki słabo mi idzie pisanie.

Posted

Nie mogę wznowić tych ogłoszeń bez komputera...nawet na MojaOstroleka nie umiem dac z komórki. Hesia musi więc poczekać jeszcze z tydzien... Chyba jednak przechwalilam Hesie bo wczoraj zasiadla,  małpa jedna, na moim lezaku i  obgryzla drewniane poręcze. Tomek nie był zachwycony...

Posted

Auroo, zmienię tytuł, jak Heska znajdzie dom :) :)

ale jakoś na to się nie zanosi.

Zadziwia mnie jej umaszczenie - ma jakby płaszcz czarny, i to bardzo symetryczny! na grzbiecie pośrodku pęczek białych włosków. Nawet lekko brązowe podbarwienia za łokciami są symetryczne. Sierść jest bardzo szorstka, ale lśniąca i czyściutka, nie to co po znalezieniu.

Posted

Ae ekwilibrystka na ławeczce!

A ja zapraszam do Psotki: 

Przepraszam, kopiuję tylko adres, a ciągle wkleja się to, ale jak klikniecie na niebieskie literki, to Was przeniesie do Psotki.